Fogyjunk együtt november 7-től! (beszélgetés)
Beleolvastam A "sokadik" naplódba.
Hát tudod mintha én írtam volna.Talán most sikerülnin fog mindkettőnknek.Most még elszánt vagyok ,de eddig mindig a kaja győzőtt:(((.
Sziasztok!
A ma esti progim megint futás lett volna,de 3-ból 2 gyerköcőm beteg:(.Nem hiszem,hogy itt hagyom őket apukával,még fél órára sem.(lázasak,hasmenésük van,hánynak,és persze nagyon nyűgősek.
Holnap reggel mérlegelek,kivi leszek.Egész jól tudom tartani a diétát,csak vízet nem tudok annyit meginni.
Mindenkinek hajrá!!!
én is tanúsíthatom,hogy ha naplót vezetsz,sokkal könnyebb az egész :) igaz,hogy csak egy hete kezdtem én is (mind a kajára figyelést,mind a naplóírást),de sokkal jobban tudom kontrollálni így a dolgokat.
a tegnapi pihenőnap után ma tornáztam 1 órát,csak úgy magamtól. jól esett :)
a naplómba tettem fel egy képet jelenlegi állapotomról,ha esetleg kíváncsiak lennétek rá :)
Sziasztoook:)
Öreg róka vagyok fogyi szempontjából,mégsem értem el még az álomcélt,mindig feladtam..tegnap meló után megcsináltam 40 perc Rékát,most meg 40 perc bicajt nehezített fokozatban:)Talán naplóban vezetve nem adom fel..:)
Büszke vagyok magamra:)
Sok sikert lányok!!!!!!
Sziasztok!
A fogyókúra szempontjából a legveszélyesebb nálam a hétvége! Teszek veszek, nem figyelek arra, hogy mikor eszek, mennyit iszok stb. Tegnap csaltam és bár a mérleg nem mutatott többet, azért rossz érzés, hogy egész héten bírtam, erre tessék. De ma ismét figyelek. Kötelezően egy liter zöld tea, 1.5 liter víz, reggeli megvolt rozskenyér, párizsi, uborka, na és egy update rudi. :P. Ebéd egykor, amit anyu főz. :) Hajrá mindenkinek!
Szép napfényes reggelt kívánok mindenkinek,
Nálunk verőfényes. A mérlegen rögtön elromlott kedvem, persze tudtam én,hogy baj van, 104,8 lettem. Ez már nagyon durva, még terhességeim végén se nyomtam ennyit. Mai tervem gyümölcs nap, igaz,hogy nem szoktam jól tolerálni,de most elszánt vagyok, mert így nem mehet tovább. a sok próbálkozást abbahagytam és egyre csak kövérebb lettem az évek folyamán. Régebben szép egyenletes volt a hájam, de mos ellepett már a narancsbőr. Ez is zavar. Nem itt-ott van, hanem itt-ott nincs.
Sziasztok! Tegnap úgy elaludtam este, hogy nem tudtam edzeni. Még mindig nem sikerült leadnom ezt a pár dekát, ami elválaszt a 7-es számtól... :D
De nem csüggedek :) Ma szénhidrát nap van, reggelire nem tudtam gyümölcsöt enni, így ettem 7 deka diákcsemegét, ebédre lesz egy wrap, vacsira nachos-megyünk moziba. Holnap egész nap gyümölcsnap, vasárnap benyomok egy víznapot. :)
Sziasztok!
Jó látni, hogy a lelkesedés továbbra is megvan, csak így tovább mindenkinek! Hajrá! Le a zsírpárnákkal és érezzük magunkat nagyon jól! :)
Ügyes vagy:)
De te hova fogyozol?? 62kilósan biztos nagyon csini vagy.
Szerintem én életemben nem voltam 62kg:)
Sziasztok!
Ma meg tudtam végre én is mérni magam. 62.1 kg vagyok jelenleg a vasárnapi 62.9 óta. Szombaton kezdtem 63.5 kg-val,szóval ez a majdnem másfél kg nem is olyan rossz 1 hét alatt. Örülök most neki nagyon :)
Sajna elég sok vagyok:(,igaz nemrég szültem a 3. gyermekem,de ez nem lehet mentség.104,4-ről indultam,most reggel 101.6 mértem.Cél:75kg:).Annyirs szeretném ha sikerülne.És akkor hozzámennék mennyasszonyi ruhában az én párocskámhoz:)))De ilyen kövéren nem vagyok hajlandó férjhez menni,illetve mennyasszonyi ruhába bújni.
Ma este is megyek futni:)
Sziasztok!
2,8 kg -ot fogytam:).Lehet ez víz,de akkor is kevesebb vagyok.És MEGCSINÁLTAM:ESTE FUTNI VOLTAM!
Vivien, milyen termékbemutató?
Sziasztok, amúgy :) Tegnap óta fogytam 20 dekát :)
Sziasztok!
Valami könnyűt kellene vacsorázni.Adnátok tippeket?
Ti mit esztek?
Tegnap főtt tojást ettem zöldségekkel.
Üdv!