Fogyjunk együtt november 7-től! (beszélgetés)
Képzeljétek, még korábban olvastam, hogy vacsorára a szervezetednek mindig vigyél be valami minimális szénhidrátot- egy szelet kétszersültet, egy kocka csokit, akármit, csak icipici szénhidrát legyen, mert így "átvered" a szervezetedet. Azt hiszi, hogy nincs diéta, mert van min dolgoznia este, és így nem áll neki vészjelezni, hogy óha,itt diéta van kéremszépen, akkor álljunk csak neki raktározni...!
Úgyhogy, komolyan, mindig vacsorára egyetek valami ilyent, legjobb, ha teljes kiőrlésű terméket vagy egy kis kétszersültet, ilyesmit esztek. Az nem leterhelő, a gyomrod elvan vele éjjel, és nem érzi azt, hogy tartalékolnia kéne, hiszen "van kaja". Megfontolandó :) Én 2 apró szelet kétszersültet mindig eszek :)az összesen 1 dkg, kb. semmit sem jelent, fogyás szempontjából viszont sokat :)
Nem 6 előtt ettem utoljára, hanem lefekvés előtt 2 órával ettem utoljára...a 6-ig ehetünk csak egy olyan idilli világban működik, ahol mindenki 8-kor ágyba bújik, és nem csinál az után az idő után semmit...
Velem sokszor van, hogy 9-től fél 10-ig edzem még, akkor miért ne ehetnék előtte 8 órakor??? :)
Krumplistészta? Az eléggé szénhidrátdús...
Nekem ebédre csak a felét ettem meg a pulykámnak, fél adag "mekis kertész salátával", és egy túrókrémet. Lehet, hogy a husit meghagyom a maradékot holnapra, mert nagyon sok (10 deka összesen, de valamiért, sok, összement a gyomrom ^^)
Meki kaja iszonyatosan hizlal sajnos:(
ÉN burger kingre vagyok ráállva, de már nem ettem kb. 3 hete, haladás :)
Jó reggelt mindenkinek! :)
Nekem a reggelim 2 abonett volt margarinnal,felvágottal és sajttal (de még reggel 6 előtt),meg most nemrég 4 db győri édes jó reggelt keksz. Most teljesen tele érzem magam,de legközelebb csak olyan 3-4 körül fogok enni,mert elég szaladgálós napom lesz.
A héten sajnos nem tudom mérni magam,mert nem otthon vagyok,szóval legközelebb csak hétvégén tudok mérlegre állni :/
Hm... egész jól hangzik, én próbálok végre újra visszafogottan enni :)
reggeli nekem műzli volt leforrázva- kövezzetek meg, de én így is szeretem :), ebéd csak egy bögrés leves lesz, a vacsi még talány. Szeretnék este futni.
Mai súly: 73.5 kg :)
Gudmorning, leányzók ! Kinek mi lesz a menü mai nap?
Nekem reggelire volt egy teljes kiőrlésű, magvas kifliből készült zsemlém, ebédre pulykamell füstölt sajttal és paradicsommal sütve, vacsira talán kétszersült...közben iszom a fit&slim, megzsírégető Pu-Erh meg csalánlevél teám, amitől annyira jól tudok fogyni ^^ Mozgás lesz a tekerés, és szerdán pedig kezdődik a 90 napos ^^Most hagyok 2 nap "szünetet" a diétám, amit befejeztem, és a 90 napos közt :)
BTW, eddig kb. 5,5 kilót fogytam. :)
Akkor mától teljes gázzal, hajrá mindenki!!! :)
Jó reggelt!
Üdv köztünk!:)
Hát a mi nagy napunk is közeledik...már tiszta ideg vagyok...:D
Sok sikert!:)
Sziasztok!
Tegnap hoztam létre én is egy hasonló témát,de mivel úgy látom,itt már többen vagytok,csatlakoznék hozzátok :)
Én igazából tegnap kezdtem már neki,de gondoltam,még beférek ide is :) Nem követek semmilyen fogyókúrát,a saját módszeremmel próbálkozom. Próbálok többször kisebb adagokat enni,több gyümölcsöt,hanyagolni az édességeket,este 6-7 óra után már nem enni és 3-4 szer mozogni egy héten. Remélem,sikeres lesz :) Ha gondoljátok,a naplómban többet is megtudhattok rólam.