Fogyjunk együtt az új év 1. napjától. (beszélgetés)
fogjuk rá:-)reggeli:1 tk kenyér 2 szelet parizerrel
ebéd: chillis bab ubival
vacsi:5 kockasajt
nekem jó napom volt ma kaja ügyileg. ti hogy zárjátok a napot? :)
tk kenyérrel elmegy, de ha meg tudod enni jobb kenyér nélkül.Úgy még 5 tojás is belefér:-)
valószínűleg belefér...én savanyú káposztát ettem kicsit párolva, illetőleg kevés lecsót:)...Ma csináltam életem első főzelékét,amibe semmi liszt:)...kíváncsi leszek holnap hogy fog ízleni...Ti mit esztek holnap ebédre,vacsira?
Köszönöm!:) Mindenképpen próbálom kiiktatni a kenyeret,péksütiket. Tésztát heti egyszer,azt is akkor amikor tuti megyek edzeni. Nah meg igyekszem napi többször enni, nem sokat...csak ez nem mindig jön össze:)nem akarok koplalni, mert már sokszor próbáltam és mindig vissza jött. Igyekszem heti 3-4 edzést beiktatni. Te milyen módszert alkalmazol? Sikerek?:)
:) köszönöm!:) 81,5 kg:( 175 cm-hez...
Attól függ, hogy merről nézzük. De nem elégedetlenkedem. 9-10 kiló mínusz megvan tartósan. 20 még hizányzik. Aztán meglátom, hogy mennyi zsír maradt. Szerencsés esetben lehet, hogy a 20 is elég lesz. Ha mégsem, akkor meg addig megyek, amíg a zsírszázalékom 25% alá nem megy.
Szeretném, ha 38-40 ruhák jók lennének rám és nem azért, mert annyira nyúlós az anyaguk :D
A hagymás tojásrántottáról mi a véleményetek 6deka kenyérrel vacsira? (hagyma + 3 tojás, zsiradék nélkül, kicsit csípősre megcsinálva)
és még sok új dolog.. vannak pozitívak is meg negatívak is.. de próbálunk alkalmazkodni.
:)))
Új test, új ház, nagyon jó :))
ja és igen azért hagytam ott egy időre én is a 2012eseket mert nem volt net kapcsolatunk.májustól egész december közepéig:))) de betört hozzánk a civilizáció:)))) hozta a jézuska:))) így már tudok jönni ide is.
Alap a kaja. Amennyire én emlékszem nálad a napi edzés, amolyan rituálé is volt, ami vitt előre. Persze, energiát is égetett. De azért, ahhoz nagyon jól kellett enni, hogy ilyen eredményt érj el.
Nagyon nagy munka.
nos a meló a régi:)))))) csak az az új hogy sikerült venni egy kis romos kéglit és egész nyáron azt tatarozgattuk.. ezért nem volt időm a sportra.. de azért esténként mentem ám kerékpárral bőven.. meló van ezerrel..
ezért gondolom azt,hogy mindenkinek sikerül... ha 2kg akkor annyi de ha 62(már akinek van ennyi fölösleg)akkor annyi...
Emlékszem rád:))
Van új munkád?
na ná,hogy ha lehetett volna én is csak adtam volna két kézzel a manyt ,hogy foggyak:))))))))))))de nem így lett ezért maradt a gálya!!! viszont nem edzem már ritkábban csak. nincs nagyon időm... de az étel oda figyeléssel így is fogytam jócskán..
de én ott hagytam őket mert eltűnt a banda.. van aki csak úgy lelépett.. van aki fel hagyott a fogyással magyarul lexxxrta vagy többet nem jött fel. jó csapat volt a 2012es esek.. mind1:)))))))) már 13van:))) nagyon új év.. és nekem sok minden változást is hozott
Jó persze. Igazad van, ez mindenkinek személyre szabott feladat.
Pedig én inkább megrendelném online és utalnám a zsét :D
mi beszéltünk már másik fórumban...
brutális nem brutális.. ez van... én híztam meg vágó súlyúra.. nekem is kellett meg szenvednem a fogyásért cserébe:)))fantasztikum ha valaki akár csak 2 kilót is le takarít magáról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
engem nem zavar ha kg marad, csak izom nőjjön a töpörtyű helyett:-)
Amit te megcsináltál, az brutális.
Tartsd is meg, bármilyen nehéz is lesz időnként!!!!
hát az sem rossz bár nekem a kilókkal a centik is ragyogóan csökkentek:))))))))))))))))))) van ahol -20cm:)))
én meg megelégszem ha cm-k mennek le:-)
azért remélem sikerül mindenkinek a terve és csini csak ill jó pasi lesz belőletek;)))
én sem akarok már fogyni:))))))))))))))))))))) meg szeretném tartani a 69kgmat!!!!
De bjó nektek:-)Én meg sajnos imádom a rántott cuccokat:-(hús. hal, hagyma, krumpli, sajt, brokkoli, parizer stb:-)
nem vette be:.)kezdő súly 73 volt:-)
További ajánlott fórumok: