Fogyjunk együtt az új év 1. napjától. (beszélgetés)
Ma mérlegelés van, ugye?
Háááát... nem nagy eredményt tudok produkálni, de ez még mindig csak a kezdet. Tegnap kicsit elengedtem magam, vasárnap, pihi volt. Ma viszont újra folyt. köv.
Ma 72,9 kg a mérés eredménye.
Nekem volt hogy este 2,5kg-al mutatott többet.
Remélem reggeli mérésnél barátom lesz a mérleg.
:DDDD oké!!:))
a tegnap estihez képest....nah mindegy...ne hagyjátok, hogy rágörcsöljek a mérlegre..
Igen.
Húsleves volt húsgombóccal kis adag meg sülthús petrezselymes krumplival, uborkával.
Szerintem teljesen jó a heti 3, de ha van időd, akkor érdemes egy kicsit súlyzózni mellé. Az előnye, hogy 20-30 perc intenzív súlyzózás, az már bemelegít és utána a futópadon már zsírból égetsz az első pillanattól kezdve. Ráadásul, ha súlyzózol, akkor nem épülnek le az izmaid, többet égetsz.
Kaját úgy igazítsd, hogy a szénhidrátféleségeket inkább előtte edd (csak ne közvetlenül), utána meg fehérjét.
Futni ne fuss, tényleg jobb a hegymenet (ott is inkább váltogasd a tempót és a meredekséget), a taposó mellett az elliptikus is hasznos, mert teljesen átmozgat (az utóbbit én nem szeretem, de tény, hogy nagyon jó, ezért van úgy, hogy legyőzöm az ellenérzéseimet :D)
A csak kardio szerintem nem a leghatékonyabb önmagában, akármennyit csinálsz.
Ja, és a kaja. Én viszonylag jól edzem, de egyáltalán nem kajálok jól, sőt. Ami miatt nem híztam, azok az edzések. Szóval, ha nem állítod be jól a kaját és nem vagy elég következetesen ezen a téren, akkor súlyban ne sok jóra számíts.
Mondjuk azért látszik rajtam pár helyen, pl. a felkarom kerülete csökkent, a tricepszem a combjaim formásabbak.
Most a kajámat kell beállítanom, pontosabban a fejemet. Át kell gondolnom, hogy tavaly, amikor jól ment a fogyás, mitől tudtam kitartani a helyes étrend mellett.
Ez a mozgásszegény életmód következménye. Egyébként egy-egy tisztítókúra nem árt. Azt, hogy ezt mivel csinálod, mármint, melyik a legjobb, megint egy jó kérdés.
Járok konditerembe én is, hetente 2-3 alkalommal. Miért?
Sziasztok! babywasser, sajnálom Anyukádat, jobbulást Neki!
Na csak győzött a kíváncsiság és mérlegre álltam reggel, hát nem lesz meg holnapra a -1 kilóm, de azért lement pár deka! Igaz nem is voltam túl szigorú magamhoz a héten, inkább csak ráhangolódtam a fogyira. De holnap új hét, és bejön a kondi is, mert a héten az még nem volt! Az is rásegít majd remélem :)
Van aki kondiba jár közületek?
Olvastam most itt a hoxán egy bélmosó folyadékról, gyógyszertárban kapható, gondolkodom hogy vegyek-e. Nem tudom ha normálisan sikerülne kipucolnom magam nem lenne-e utána jobb az anyagcserém, vagy nem menne-e könnyebben a fogyi. Szerintem nekem már rengeteg minden van oda letapadva, lehet sokszor ezért is nem tudok wc-zni. Vagy ez hülyeség?
Azt olvastam egy átlagos emberen 6-8 kiló bélsár is van..
Nem tudom, de nem sokon múlt hogy rákérdezek hogy az anyakönyvi kivonatot ne vegyem elő?!
Lassan ráveszem magam hogy egyek, mert ma eddi még csak bő 1 liter kóla volt meg.
Ez a fajta fogyást inkább kihagynád, gondolom...
Most ne is foglalkozz a súlyoddal!
Babywasser!
Jobbulást anyukádnak, neked pedig sok-sok erőt kívánok!
-80 dekám lett mára, de nem csodálom.
Mai mennyiség 2*2 deci cukormentes kóla, semmi más. Evés nem volt.
Egyenlőre annyit tudok hogy éjjel felvették a sürgősségi osztályra bentfekvőként, majd most átteszik a belgyógyászatra.
A hócipőm kivan azért a kórházzal, még szeélyesen is azt károgta a nő hogy csak a legközelebbi hozzátartozónak adhat felvilágosítást.
Elényomtam a személyimet hogy ki vagyok, itt van. A válasz: ennyi nekem nem elég... nevetséges.
Nem csoda. Mi a helyzet anyukáddal, lehet tudni már valami biztosat?
Jobbulást neki!
Jóreggelt.
Már 6 előtt nemsokkal fenn is voltam.
Nem volt valami sok alvás, de egyszerűen nem tudok aludni.
Ééééés én mindig fogyok vagy két kilót nyaralás alatt, mert állandóan ott a kaja és kb. a harmadik nap után már nem is érdekel annyira, ráadásul jövün-megyünk, úszunk stb. sose ülünk órákon át.
Tehát jó ötletnek tartom, menjetek nyaralni! :)))