Fogyjunk együtt az új év 1. napjától. (beszélgetés)
Bocsánat, jelentkezek.
január 07.-én reggel 56,3 kg
ma reggel 54 kg
Csatlakozom!
A tegnapi nap nekem is nagy kudarc:(
A magánéleti stressz engem kajálásra sarkall és akkor folyton eszem.
100(valamilyen gramm) lehet a napi max amit szedhetsz, nézd meg 1 tablettában mennyt ír.
Nekem a JutaVit 1 tablettába van ennyi, így 1 kell csak, mennyit ír a dobozon?
Elég foghíjas lett a mérési lista, próbáltam minél egyszerűbbé tenni:
Név / kezdő súly(jan.01) / jelen súly:
acuko / 74 / 73,2
anccsi79 / 64,4 / nem mérte
babywasser / 108,9 / 106,7
Pitego / nem írta / 105
TabulaRasa / 74,5 / 72,5
Lesteria / 91,9 / 91
Kebaka / 65,5 / 63,6
csiby / 104 / 101
floracska / 65 / 63,8
mesemama / 71,5 / 71,2
Pms1 / 66 / nem mérte
Pyrha0 / 58 / nem mérte
Szöszi(szi) / 71 / nem mérte
zsuci83 / 128,7 / havi 1 diktál
Jaj,nekem / 77 / 76,9
Zsófi0503 / 73 / 70,3
Zsuzsanna5 / nem mért / 68,5
racznemagdika / 82 / nem mért
carmena / 71,9 / nem mért
szelid teremtes / 73 / 73
Gica29 / nem mért / 70,1
Eperke86 / 93 / 92,8
Beverly / nem mért / 88
akik nem is diktáltak még, csak jelentkeztek:
andi6020
ardilla
bucinudli86
chikken
fiona42
karnapura
mazsi26
kilteh
christai
régi tag, de nem diktált:
hegyipatak80
juvava
kata218
katus3
Beengednél te is engem? Szívesen megismerném én is a történetedet :) Meg a rózsaszín kabátkát :)
Ha igen, jelentkezek :)
Beengedtelek :) Jó olvasást.
Bocsi, ha nagyon unalmas :) Majd ismét bemelegedek és jönnek a kis gondolatok is :)
Én a mai napom rendesen elcsesztem, de majd meg veszek most az étcsokiért.
Ma megettem 1 fitness kockát (400kcal)
fél adag brokkoli leves, fél adag rizseshús (sulis kajából)
Most este fél tábla kekszes-barackos boci csokit ettem meg, más vacsi nincs (300-350kcal ahogy számoltam)
Persze, hogy több esélye van a bőrnek, ha nem négy kilót fogyunk egy héten.
Valakinek láttam itt egy fotóját, kitette magáról, hogy megértsük, miért akarja annyira keservesen a műtétet. Elképesztően néz ki a karja. A hónaljától a könyökéig kétszer annyi bőr lóg lefelé, mint fölötte amennyit kitölt a karja. Rettenetes érzés lehet azt mindennap látni, érezni. Ilyet én még csak időseknél láttam korábban, akiknél leépül az izomzat, rugalmatlanná vált a bőr, de az az öregedéssel járó természetes folyamat.
Most azt mondom, hogy ha véletlenül lógni kezd rajtam a bőr 65 kiló körül, akkor inkább visszamegyek 70-re, mint eltökélten folytassam 63 kilóig.
Remélem, ilyen döntést nem kell meghoznom soha és szépen lassan zsugorodik majd a bőröm velem együtt :))
Ezzel én is így vagyok. Ráadásul, így a bőr sem lesz annyira csúnya, mintha gyorsan fogynék. A nagyon okos emberek pedig úgyis mindig azt mondják, hogy csak a lassú fogyás a tartós fogyás :)
Az a két év semmiség, úgyis sokkal több van még hátra :D Azt pedig vékonyan élhetjük :)
Mára nem tervezek mozgást, de úgyis majd két órán keresztűl jártam a várost, egyik boltból be, a másikba ki :) S mivel gyalog voltam, így cipekedtem rendesen. Súlyzózás is kipipálva :D
Az irány a lényeg, nem vagy te gyorsvonat!
Rajtam van 25 kiló felesleg. Szeretném persze, hogy nyárra fele se legyen meg, de ha az számomra drasztikus étrenddel tudom csak elérni, akkor inkább nem, mert eddig azok mindig visszalőttek eddig.
Most úgy döntöttem, hogy inkább cammogom végig az utat teknősbéka módjára és leszek vékony 2 év múlva, minthogy jojózással 2 év múlva még mindig jóval 80 kiló fölött legyek, mint most.
Jó reggelt mindenkinek!
Edzés után sajnos én is mindig nagyon éhes vagyok, de sajnos úgy, hogy nem tudom kordában tartani... amikor jártam edzeni, csak puffadtam és híztam!!! Ezért most próbálok inkább csak sokat sétálni és nem tunya életmódot élni...
2 hónapig jártam rendszeresen tornára, és mindenki mondta, hogy úgy nézek ki, mint egy tank....
Egyébként este végre volt merszem az első sólyméréshez, 75.4 volt, ma reggelre pedig 74.4 :)
Jó reggelt!
Ki, hogy áll a fogyással?
Én tegnap este bűnöztem.Későn ettem egy szelet kenyeret,amit nem kellett volna.Ma bűntudatom van miatta:(