Fogyjunk együtt az új év 1. napjától. (beszélgetés)
Ha javasolhatom, lehetne, hogy mindenki a naplódba hozzászólásként adja meg a súlyát?
Így neked nagyon nehéz állandóan visszanézni, hogy ki mikor mit ad meg, és fel lett e írva. Sokan vagyunk.
De rendi vagy.
Nem azért mondtam ám, csak kíváncsiskodtam.
Régen volt itt egy fogyis fórum, valami olyasmi volt a címe, hogy fogyjunk egy hónap alatt 5 kilót, ott a fórumindító csajszi valami táblázatot vezetett a naplójában.
Végül is ez is pont olyan.
Köszönjük, hogy dolgozol vele :)
Megvan eddig már mindenki, 1-2 ember kivéterlével.
Elnézést akit korábban nem írtam be!
babywasser!
Az 1366-os hozzászólásomban irtam, hogy a súlyom jelenleg 81,7 kg, légyszives ird be.
:DDD
A csontozat tömegét lehet mérni, ha az átlagnál jóval több a súlya, akkor nehéz vagy vastag csontozatként emlegetik.
Én férfiasabb testalkatú vagyok, erősebb izomzattal, csontokkal, tehát hiába vagyok 165 magas, az ideális súlyom 65-70 kg között van, ekkor már 36-os nadrágokat hordok!!!
Szóval van ilyen. Nézd pl. Béres Alexandrát és Rubint Rékát. Mindkettőre azt mondjuk, hogy sportos, izmos, de nem lehet őket összehasonlítani. BA erősebb, masszívabb testalkatú, RR pedig vékonyan izmos.
Azt nem tudom, hogy a csontom milyen (egyáltalán van olyan, hogy vékony csontú, vagy ez csak magyarázat?), de nem vagyok vékony. Igaz, kövér sem.
Mellékesen jegyzem meg, mindkét szülésemre 58 kilóval mentem.
2006-ban voltam majd 64 kiló, na aaaaaaaaz volt a finom. :) Mondjuk a férjem azt is szerette. Perverz állat a lelkem :)
Mindenkivel beszélgetek, aki hozzám szól :)
Nem, nem vészes, főleg ha hozzávesszük, hogy 2 gyerek után vagyok, 41 évesen, de egyszerűen nem érzem jól magam a bőrömben.
Voltam 43 kiló is, az már tényleg gáz nekem, de az a 47-48 szuper volt. Azt szeretném megint, és kb nyár elején még annyi is voltam.
Elvileg amit én olvastam semmi mást nem evett egész nap csak 1 tábla csokit és 3 szem kekszem. No meg sokat ivott.
Én azért ebédet ettem mellette.
Ezen felül 3 liter citromos tea.
Reggel ami étcsokit ettem, elvette jól az étvágyamat most ebédig rendesen. Keserű is mondjuk egy kicsit.
Olvastam a csokoládé diétáról.
Kíváncsi leszek reggelre mit mérek.
Reggelire fél tábla étcsoki, ebédre fél adag ennivaló, a nap hátralévő eészére elosztva a másik fél tábla étcsoki.
90g-os 1 tábla, ami 470kcal
Le. :)
47-48 kg lenne a végcél. De elég necces, lehet nem lesz belőle semmi.