Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora
Én se birtam az atkinst:)
Ügyeskedj csajos!;)
De ha megduplázom a ch-t, akkor nem lesz meg a 40-40-20%-os arány,nem???Vagy akkor most hogy?
Rájöttem, hogy igy az elején nekem is számolnom kell, azt hittem ránézésre kitudom kalkulálni...ez volt a baj, nem csoda hogy szédelegtem:(
Köszike
Igen koszonom, igazad van, mert mar probaltam es en az Atkinson meghalnek (mert valaki agyon verne olyan kis idegbajos lennek!:-))
Egyelore csak kiserletezgetek, meglatjuk, hogy jon be a dolog.
hamár arányokról beszélsz:
edzésnapon mehet több ch, kevesebb zsír
másik napon több zsír, kevesebb ch
fehérje és az össz kalória meg legyen ugyanannyi
Koszi mindenkinek a visszajelzest a kajamrol, en is rajottem hogy tul sok a zsir, igyekszem helyrehozni az aranyokat.
Ugy gondoltam, hogy azokon a napokon amikor a sulyzos edzest csinalom, akkor magasabb feherje es alacsonyabb szenhidrat es cardio napokon forditva, majd meglatom, hogy sikerul-e.
Vagy tartsam az aranyokat minden nap egyforman?
Tessék bekapcsolni a hallókészüléket! Nem azt mondjuk, hogy ne akard javítani, ami javítható, mert annak van értelme. Csak azt próbáljuk megértetni veled, hogy nem kell mindent készpénznek venni, főleg, ha valaki nem is jószándékkal mondja. Neked van egy jó megjelenésed, nem tökéletes, majd javítasz rajta.
De azok a jelzők, amiket te ismételgettél magaddal kapcsolatban, mert mondták neked, azok nem igazak. Én már meg sem ismétlem, mert azokat ki kell törölni a fejedből.
Hegyibeszéd vége.
Ez igy igaz Moki!
Nincs azzal baj ha jobbra torekszunk, mindannyian azert vagyunk itt...
Gergő biztos megérti mi a bajom...vannak emberek akik nem nyugszanak amig nem hozzák ki magukből a 100%-ot...én ilyen vagyok...bocsika...nem fogok többet nyafizni:P
Tudom, hogy nem vagyok túlsúlyos...de higgyétek el az a kis felesleg engem ugyan úgy zavar mint bármi mást 10-20 kiló;)
Én ilyen voltam régen is....
Akkor elmondom mégegyszer hátha kijöttök szétrugni a seggem:))
hülye...va..gyok:D
Mi tényleg egy húron pendülünk. Bár, én még a testi fenyítéssel nem riogattam:)
A legtöbben pénzt adnának azért, hogy ha ilyen magasak, csinosak lennének. Persze, mindenen lehet javítani. De, hogy itt kezdődne a nőitlenség?!!!
Gergő, mondj már valamit!:)
Moki, megkaptam a kepeket, majd valaszolok bovebben!
Figyusz! NEM vagy hulye ehhez, es ez nem egyszeru, csak annak akinek kulon bejaratu gourmet chef-je van, aki csak ele teszi a szuperul elkeszitett, izletes es tokeletesen osszeallitott kajat (hu de jo is lenne!) :-D
Es ha megegyszer lehulyezed magad, akkor mindannyian kivandorlunk az USA-ba es kiverjuk a hatsofeledet!
Na! :-)))))
tök jó minden, de a ch-t meg kell emelned! Mondjuk duplájára minimum! és akkor a kalóriák is rendben lesznek (mert így picit kevés)
Jó hogy szédelegsz 26g ch-tól, az nagyon kevéske. Főleg reggelire.
Reggeli:
180kcal
26g ch
2g zsir
21g fehérje
Tizórai:
240kcal
3g zsir
25g ch
29g fehérje
Ebéd:
248 kcal
25.5 ch
4g zsir
23.5 fehérje
eddig...de még most fogok uzsizni, később vacsizni...de nem lesz azokban sok ch..
az a baj, hogy a reggeli után kb 2 órával már szédelegtem de viszont éhes még nem voltam....:((
Mennyit egyek akkor?
mindenképpen kevés a ch. A szédelgés egyértelmű jel!
mennyit ettél ma ch-t?
Nem is állt szándékomban enni...:))de a házi készitésű lightos feltéttek is gáz?
csak kérdezem...
És maradjatok a 40-40-20 aránynál (ch-fehérje-zsír)
maximum 45-30-25 -ig toljátok
További ajánlott fórumok:
- Két hét alatt 9 kilót leadni
- Szabaduljunk meg együtt április 29-től 2 hónap alatt minél több kilótól!
- Egy hónap alatt le lehet adni 15 kilót?
- 4 hónap alatt 32 kilót híztam. Hogy fogyjak le? Segítsetek!
- Egy hét alatt 4kilót híztam! Az életmódom nem változott, mitől lehet?
- 35 évesen 14 gyerekes anya, tavaly 8-as ikreket szült, 9 hónap alatt 65 kilót fogyott, most 56 kg. Láttad?