Fogyi-csoport :) (beszélgetés)
Natúr joghurt zabbal, nem is rossz. Az édesített változat is mehet, Pille, vagy hogy is hívják!
Séta megvan a gyerekkel - ha nem is minden nap.
Én mióta a kisfiam megszületett nem tudom hanyadjára kezdtem bele, de egyszerűen nincs motiváció. :) :(
Hátha együtt könnyebb.
Sziasztok!
Én egy hete kezdtem bele komolyabban a fogyizásba, akkor 78-ról indítottam, most 76 kg vagyok 164 cm mélységhez. Nem követek semmi komolyabb diétát, de nem vacsorázok már egy ideje, rákaptam a kocogásra (egyelőre 30 perc megy egyben gond nélkül) és a héten kezdtem edzőteremben, súlyzós és kardiós edzést fogok váltogatni. Reggelire nálam még belefér egy kifli kefírrel, meg néha edzés után lecsúszik egy fehérje-turmix. Egyelőre heti két edzőtermi edzést és legalább heti három kocogást tervezek. Nem használok semmihez sem cukrot, de az édesítőket és a sót nem vetem meg. Ja, és biciklivel járok munkába is, de az csak kb 30-40 perc naponta, nem is szoktam sietni. Szívesen csatlakozok ha nem bánjátok :)
Sajnos elég válogatós vagyok, szóval magamnak főzök. Lehetőleg 0% mesterséges cuccal.
Hála égnek állandó mozgással elég könnyen fogyok 3 éve csak mozgással fogytam le 55kg-ra. Na az azért kicsit kevés volt. De után mivel ülő munkára váltottam szépen visszaosontak a párnácskák.
173 kg vagyok és elértem a 78 kg-ot. Az update-e már korábban elkezdtem bevezetni...lassan kiiktattam a cukrot, a fehér lisztet, sót amennyire csak lehetett. Ez még magában nem igazán segített, annyit elértem, hogy a súlygyarapodás megállt.
3hete amit lehetett lecseréltem update1 termékekre a konyhában és reggelente tornázok vagy sétálok (futni utálok és még nem is nagyon megy) most 72 kg-ot mutat a mérleg.
Hozzá kell tennem, hogy az anyagcserém elég gyatra. Viszont az update1 ételekkel sikerült normalizálni és ez -3 kg-ot jelentett 1 hét alatt. Én sem akartam elhinni...
DE, nem lehet egyik napról a másikra mindent lecserélni update-re, mert nem fogadja el a szervezeted és farkaséhség tör rád. Mivel az ára sem túl olcsó, ezért nem is lehet (az én pénztárcám nem engedi) mindent onnan megvenni. De ha már az alapvető cuccaid (liszt, cukor, só, fűszerek) lecseréled, már hasznos. :)
Sziasztok!
36 éves vagyok, jelenleg 86 kg, 1 évvel ezelőtt kezdtem életmódot váltani. Azóta figyelek a ch fogyasztásra és rendszeresen edzek személyi edzővel. 1 év alatt lement 15 kg tiszta zsir és feljött rengeteg izom. 70 kg szeretnék lenni.
Csatlakoznék...
Sziasztok!
Én is csatlakozni szeretnék.
31éves vagyok,a kislányom most lesz októberben 3 éves. Szülés után 125kg-ma mentem haza. Onnan sikerült lefogyni 30kg-ot,de sajnos jött belőle vissza. Most 2 hete kezdtem kb a fogyókúrát és kezd megindulni. Amúgy 182cm vagyok,hogy hány kg azt nem tudom,mert elromlott a mérlegünk..30 és 120kg között áll meg össze-vissza,akad. Hétvégére szerzek mérleget.:)Én kb fél adagokat eszem és mozgok mellette.Meg vettem egy ilyen rázógépet,nagyon jó.
Szia! Én is így vagyok vele, hiányzik a bíztatás, nem vagyok elég kitartó így.
Páromnak így is jó vagyok, nem kritizál, de sztem ő is jobb szeretné, ha jobb alakom lenne.
Mennyit fogytál Upd1-gyel? Mennyi idő alatt? Milyen magas vagy és hány kilóról indultál? Bocsi :)-
Sziasztok!
15-16 éves koromban elkezdtem hízni. Akkoriban 163 cm és 55 kiló voltam (akkor se egy csontkollekció). Szeretném elérni újra azt az álomsúlyt. Most 72 kg vagyok... És 20 éves. Jó lenne megszabadulni ~20 kilótól.
Sziasztok! Én is szeretnék fogyni. Most kicsit mélyponton vagyok - bár semmi gáz az életemben, csak magammal nem vagyok kibékülve.
Én is számolgattam a kalóriákat - na jó, nem sokáig - és a ch-kat is. A KB nagy segítség, de sajnos én általában sokkal kevesebb kalóriát ettem, mint az előírt, a tápanyagösszetétel meg általában a zsír irányában ment el - no nem szalonnát ettem, hanem tejföl, túró, sajt, joghurt - kevés kivétellel. Én 06. 19-óta csináltam, csinálom ezt, eddig kb. 1,5 kiló ment le, amiből szerintem fél vissza is jött. Kellene valami löket a szervezetemnek, hogy beinduljon a fogyás!
Tudtok valamit tanácsolni löket és fogyókura terén is?!