Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyi-csoport :) fórum

Fogyi-csoport :) (beszélgetés)

89. krozsu
2013. júl. 14. 20:49

Itt a gyónás ideje! Tegnap kerti partin voltunk és a grill husi és zöldség mellé jól csúszott a fröccs. De még a kereteimen belül volt, ráadásul száraz borból,úgyhogy ezt nem is tartom akkora bűnnek. Viszont ma ment a TV-ben a Fald fel Amerikát,ami kegyetlen egy műsor. Már megint olyan guszta kaják voltak benne,hogy a családom ráizgult a pizzára, és mivel már "túl régóta vagyok hős", ezért belementem én is a buliba és 4 szelet,azaz egy 32-es pizza fele el is fogyott.

De Isten nem ver bottal! Már érzem,hogy a szervezetem nem szereti a fehér lisztet és a szénhidrát egyéb túlfinomított formáit.

Köszönöm pizza,hogy megmutattad "káros" mivoltodat! :-)

88. Zebra25 (válaszként erre: 87. - Eff29cd04f)
2013. júl. 14. 20:19
így valóban nem egyszerű, de majg hozzászoknak a barátaid is:)
87. eff29cd04f (válaszként erre: 86. - Zebra25)
2013. júl. 14. 20:16
Egyetértek! De nálam ez úgy nyilvánult meg, hogy míg máskor megiszk egy buli alatt ismán 4 sört - az ugye két liter, juuujjj - most megittam egy deci bort hosszúlépésben, a többi meg light kóla volt meg ásványvíz. De ennyi bele kellett, hogy férjen. Csak a többiek nem azt szokták meg, hogy "Hozok neked is egy sört" - "Neeem, köszi, nem kérek!" "Dehát kozel!" :)
86. Zebra25 (válaszként erre: 82. - Eff29cd04f)
2013. júl. 14. 20:10
Mit ér az élet, ha minden jót megvonsz magadtól? szerintem 1-1 alkalommal belefér egy pici csalás
85. Acimity (válaszként erre: 81. - Eff29cd04f)
2013. júl. 14. 13:02

Egy év után kb,de én mindig úgy csináltam,hogy amikor az adott táv már úgy ment,hogy nem fáradtam ki teljesen,jól esett és éreztem bírnék még,akkor növeltem.A 10-et sokáig futottam,mert úgy gondoltam elég annyi egy alkalomra,de megint azt éreztem,még bírnám,ezért növeltem a távot.

Én nagyon szeretek futni,imádom,így nem kell erőltetni,örülök,ha tudok menni.

84. patapucs (válaszként erre: 82. - Eff29cd04f)
2013. júl. 14. 10:08

Szerintem legyél büszke magadra, mert nem hagytad, hogy elcsábulj.

Az, hogy UFO-nak néznek, csak az elején van. :-)

83. 388b941089 (válaszként erre: 82. - Eff29cd04f)
2013. júl. 14. 09:17
Nem baj az, ha néznek. Ki nem sz*rja le? :) Én sem eszek/iszok számomra "káros" dolgokat. Tegnap is moziban voltunk, párom evett popcornt, én nem. :)
2013. júl. 14. 09:11

Jó reggelt Fogyi csoport! Ki mit tervez mára? :)

Egy körkérdés: hogy álltok a fogyó alatti bulizással? Van akinél azért néha-néha becsúszik egy-egy pohár borocska, vagy simán kitartunk, még ha furán is néz a társaság? Rám úgy néztek tegnap este mint egy buggyantra, mikor közöltem, hogy nem kérek a kedvenc sörömből :)

81. eff29cd04f (válaszként erre: 70. - Acimity)
2013. júl. 14. 09:08
Szia! Mennyi idő alatt jutottál el 4km-ről 12-re? Én is most 4km-t szoktam kocogni, nem tudom mikor váltsak, azért kérdezem :)
80. patapucs (válaszként erre: 79. - Zebra25)
2013. júl. 13. 23:26

Teljes vérkép volt, a cukor teljesen jó.

A vas volt nagyon kevés, de nem vagyok vérszegény. Arra kaptam gyógybogyót, egyenlőre mást nem találtak.

A korai klimax elvileg nem elképzelhetetlen, mert anyám állandóan a hőhullámokra panaszkodott amikor középiskolás voltam. Akkor volt kb. 39-40.

Akárhogy is, de legalább tudjam, hogy mi az oka a bajaimnak.

79. Zebra25 (válaszként erre: 78. - Patapucs)
2013. júl. 13. 22:59
cukorbetegség gyanú? esetleg inzulinrezisztencia?
78. patapucs (válaszként erre: 77. - Zebra25)
2013. júl. 13. 22:56

Mi is gondoltunk rá, de azt nem tudom. A jövő héten kérek a körzetitől beutalót ilyen vizsgálatra, mert a dokimnak csak magán rendelése van, így nem tud nekem írni.

Olyan baj miatt mentem a nődokihoz, amit hormon gond okoz. A pajzsmirigy kizárva az jó lett, elvileg azon kívül a korai klimax maradna, de majd 29én megmondja az orvos, hogy a bajom javult-e és vajon mi okozhatja.

Max tovább küld vkihez.

77. Zebra25 (válaszként erre: 76. - Patapucs)
2013. júl. 13. 22:25

És melyik, ha megkérdezhetem?

mármint melyik hormon?

nem lehet, hogy amiatt nem tudsz fogyni?

76. patapucs (válaszként erre: 75. - Zebra25)
2013. júl. 13. 22:21

Össze-vissza működnek.

A "nőorvosomtól" kaptam cseppeket (homeopátiás), ami kifejezetten erre van. Már most jobb, pedig csak kb 2 hete szedem. A reggeli hőhullámom és szédülés félém még megmaradt - sajna.

75. Zebra25 (válaszként erre: 73. - Patapucs)
2013. júl. 13. 22:17
Mi a baj a hormonjaiddal?
2013. júl. 13. 21:54
:)
73. patapucs (válaszként erre: 72. - Acimity)
2013. júl. 13. 21:02

Remélem most már tartósan elindult, mert a 90 napos diéta végét követő hónapban az istennek sem mozdult meg a mérleg, igy egyszerűen feladtam (+ a hormonjaim sem billentettek a jó irányba).

Úgy szeretném végre ismét a 38-40es (felül-alul) ruháimat hordani...most 42-44 kell.

72. Acimity (válaszként erre: 71. - Patapucs)
2013. júl. 13. 20:46
Ha pedig megindul a fogyás,már az fog motiválni.:)Csak elkezdeni nehéz.
71. patapucs (válaszként erre: 70. - Acimity)
2013. júl. 13. 20:22

Az szép! Nekem a 4 km is soknak hangzik, nem hogy a 12.

A naplódat megnézem, köszi szépen. :-)

Hát igen, az idő és a ch bevitel fontos tényező, ezért igyekszem én is lecsökkenteni amennyire csak lehet.

Az a szerencse, hogy a barátom mellettem áll és támogat. Így sokkal könnyebb. :-)

70. Acimity (válaszként erre: 66. - Patapucs)
2013. júl. 13. 19:27

Köszi:)

Én a futást szeretem nagyon. Ha tudok minden másnap futok. 4km-rel kezdtem és manapság már 12km-t futok egyszerre.

Ha rossz idő miatt nem tudok futni,akkor tornázok.

Kaja:próbálok minél kevesebb szénhidrátot fogyasztani.

A naplómban egyébként minden nap írom,hogy mit eszek,ott meg tudod nézni,ha érdekel.

És sok-sok türelem! Mivel nekem nagyon sok volt volt a túlsúly, azt hosszú idő leadni így olyan kaját kellett választanom,hogy bírjam hónapokig tartani. Volt olyan,hogy pihentem,bűnöztem,de haladok. 105kg voltam a legtöbb,most 78 vagyok.

2013. júl. 13. 18:34
jaj, mégvalami. Azt mondják, hogy akkora súlyt kell választani, hogy egy sorozat alatt 9x tudd elvégezni a mozdulatot, többet nem, mert nem bírod.
68. Zebra25 (válaszként erre: 67. - Zebra25)
2013. júl. 13. 18:27

ismétlések száma és az intenzitás mértéke

bocsánat

67. Zebra25 (válaszként erre: 60. - Eff29cd04f)
2013. júl. 13. 18:24

Igen, a fejlődéshez bizony mozdulni kell előre. Szerintem amikor úgy érzed, hogy mostmár készen állsz a következő fokozatra, akkor emelsz. Egyébként fogyni is akarsz, vagy csak izmosodni? mert más az ismétlések és a gyakorlatok, meg az intenzitás száma is.

Jó lenne, ha úgy mennél ,konditerembe, hogy lenne egy edzésterved oda is. Kitalálod, hogy először kardio(nem szabad kihagyni súlyzós edzés előtt), aztán mondjuk annak függvényében, hogy éppen mely testrészt szeretnéd edzeni, olyan gépeket választasz ki. A fekvenyomó padot próbáld ki, hidd el, hogy nagyon jó. Szépen erősíti a hát és karizmaidat. Én jelenleg még csak a rudat emelgetem, de később szeretnék sőlyokat is rátenni.

Itthon is használok sőlyzókat. Most léptem a 3 kilósakra rá. Itthon tornázni elég a 3 kilós.

66. patapucs (válaszként erre: 64. - Acimity)
2013. júl. 13. 18:14

Megnéztem a képeid, rengeteget változtál!

Óriási gratula, nagyon jól csináltad/csinálod!!! :-)

Miben rejlik a titkod? Mármint mennyi mozgás? Milyen étkezés?

65. patapucs (válaszként erre: 64. - Acimity)
2013. júl. 13. 18:07

Igen, tényleg kíméletes, ezért választottam ezt. Stepperem is van, de azt nem szeretem.

Kipróbáltam egyszer a Leg Magic-et, de ne tudd meg. Nagyon nehéz jól csinálni és ha rosszul mozogsz kiegészíti 3 perc alatt a térd izületet.

Nekem van mit javítani a bőrömön, tavaly kb 1 hónapig hetente 6x15 percet töltöttem egy Flabelos féle gépen és nálam nagyon nem vált be. Az izom a karomon a zsír alá rakódott + a csukjás izmom is kidagadt (lábra jó volt), majd amikor abbahagytam, hogy visszanyerjem nőiesebb formám összesett az egész.

Most klassz denevér karom lett (+cellulitis ami eddig nem volt rajta), úgy hogy ha nem csinálok vmit, lassan repülhetek vele. :-S

A poén az egészben, hogy egy olyan csaj volt az edző, aki S.Norbinál dolgozik/dolgozott.

64. Acimity (válaszként erre: 63. - Patapucs)
2013. júl. 13. 17:41

Azt hallottam az ellipszis tréner nagyon jó és még az ízületeket is kíméli.

A konditerem is tuti jó lesz.

Igaz,hogy a fogyásban csak 30% a mozgás de szerintem nagyon fontos,hogy ne lötyögjön a bőr fogyás után. Meg aztán több izom több kalóriát éget.

63. patapucs (válaszként erre: 62. - Acimity)
2013. júl. 13. 17:06

Köszi szépen!

Én itthon szoktam ellipszis trénerezni, de névnapomra kapok a barátomtól egy kondi bérletet, így jobban meg lesz támogatva a fogyás + formálódás. Már alig várom, hogy járhassak megint (anno lány koromban jártam, de azóta nem voltam ilyen helyen) :-)

62. Acimity (válaszként erre: 56. - Patapucs)
2013. júl. 13. 16:50
Sok sikert!
61. Acimity (válaszként erre: 57. - Eff29cd04f)
2013. júl. 13. 16:49

PERSZE AZ EMBER HAJLAMOS TRAGIKUSAN MEGÉRNI,HA NEM AZT MUTATJA AZ A FRÁNYA MÉRLEG,AMIT SZERETNE,DE NEM SZABAD FELADNI ÉS AKKOR MEG FOG JÖNNI AZ EREDMÉNY IS.

ÉN MÁR 15 HÓNAPJA GYAKORLOM A NEM FOGLALKOZOK A MÉRLEGGEL DOLGOT,DE MÉG MINDIG FEL TUD IDEGESÍTENI:)

MOST LÁTOM,HOGY CSUPA NAGYBETŰ LETT,DE NINCS KEDVEM BEÍRNI MÉG EGYSZER!

60. eff29cd04f (válaszként erre: 59. - Zebra25)
2013. júl. 13. 16:23
És milyen gyakran emelsz a súlyokon? Mondják nem érdemes sokáig ugyanazzal a súllyal dolgozni, én most 10kg-on kezdtem a gépeken (kivéve a lábtolót, az 40kg) kétkezest még nem használtam.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook