Fogyi-csoport :) (beszélgetés)
Az L-carnitine-t edzés előtt kb. 30 perccel kell, hogy jobban bírja az ember. Ez hasznos dolog, de a lötyi verzió állítólag jobb.
A másik - hát nem is tudom. Én tartósan még nem szedtem, kb. egy 3 napja szedek 2 szemet - majd meglátjuk.
Korábban nem igazán csináltam, mert a 90 naposba nem fért bele.
Hello!
Ém Bio-C.L.A Duo-t és L-carnitine tablettát, ha annak számítanak.
Jó reggelt! Hogy vagytok? :)
Én fáradtan de büszkén, tegnap majdnem 11 óra volt este mikor hazaértünk teremből, de megérte :D
Körkérdés: táplálékkiegészítőt szed-iszik-eszik valaki?
Sok sikert hozzá!
Ha vmi nem világos kérdezz nyugodtan.
Az első 2-3-4 napban ha fáradt leszel vagy a fejed fáj, stb. Ne aggódj, csak ne hagyd abba, azt jelzi, hogy kezdődik a méreganyagok távozása. Nem mindenkinél vannak ilyenek, de sokaknál előfordultt (nekem 3 napig a fejem fájt).
A viznap is hasznos, segíti a méregtelenítést.
Tulajdonképpen a saját fejem után megyek, a 90 naposnak vége.
Tejtermékre szükségem van, nem értem, hogy miért tiltja. Ahol én olvastam a testkontrollról, ott ilyenről nem volt szó. E tudommal nem diéta, hanem életforma.
Milyen tanácsokat kaptál?
Most megyek aludni, mert holnap meló, de leírod? Hátha jó nekem is. :-)
Jó éjt!
A testkontrollnál olvastam, meg irták is hogy nem szabad tejterméket, viszont valakivel fórumoztam aki csinálta ezt és tulajdonképpen neki köszönhetem most a fogyást, tőle kaptam tanácsokat. Tavaly szeptember óta terveztem, hogy na most- most, de nem sikerült eddig. Mindkét terhesség alatt 18 kg hiztam, volt terhességi cukrom is, tudom a CH is számolni, DE EZ A DIÉTA MÁS. Egyszerű és nagyszerű!
Te most akkor a 90 naposat csinálod? Próbáld meg ezt, szerintem sokkal jobb.
Igen, erre gondoltam én is, de a túrót, joghurtot és nem is tudom hogy még mit írtál, hogy nem lehet.
Ez újdonság számomra.
Nekem sokat kellett fogyni (meg még kell is), így éncsináltam a viznapot is. A jövő héten megint fogok.
Én nem tudok mit csinálni, olyankor ki kellett dobnom a maradékot.
Szia. Hát szerintem egyféle van:
Reggeli gyümölcs mindig, aztán 1 nap CH, másik nap fehérje, harmadik keményitő , negyedik gyümölcs és havonta 1x viznap. A viznapot sohasem vállatam be! Az volt rossz ebben a diétában, hogy másnap sosem ehettem meg a maradékot. A testkontrollt meg simán be lehet tartani két kis gyerekkel is.
Szia!
Tulajdonképpen most én is ezt csinálom, de te melyik 90 napost csináltad, mert én ilyet nem olvastam (és a 90es fórumon a többiek sem).
Annyi a 90 napos maradványa, hogy azóta is feketén iszom a kávét. :-)
Sziasztok Fogyi-csoportosok!!!
Én a testkontrollt csinálom, a 90 naposnak a rokona ez a diéta csak könnyebb betartani, ennek is a szétválasztás a lényege, de nem napokra bontva, hanem étkezésekre. Én 6 hét alatt 6 kilót fogytam most 53 vagyok még talán 1-2 kg fogyhatok, de mostmár sportolnom kellene.
A 90 napost is csináltam régebben, igaz csak kb 2 hónapig és azzal is elértem a célom ennyi idő alatt. Szóval csajok aki birja délig gyümölccsel annak ajánlom, ja és itt megengedett a sajt, túró meg néha a joghurt is. Van ahol azt irják, hogy nem de én naponta eszem ezeket és a reggeli kávémról sem mondtam le, tejszinhabbal és tejjel egy jó nagy bögrével. Arra gondoltam, ha nem működik akkor talán lemondok róla.
Az első 2 hét volt nehéz amig a gyomrom megszokta, hogy kevesebbet kap. Azóta sosem puffadok és teljesen más a közérzetem!
Pontosan arra gondoltam amit írtál. Nyújtózás kizárva...
Köszi a tippet, megnézem az a diétát. :)
Nekem a hétvégén a barátnőm párja mondta,hogy nem kellene fogyóznom,mert már így is nagyon dögös vagyok. Fülig ért a szám :-D
Az izomgörcsben közre játszik a stressz is (mondjuk miben nem?) és valóban a magnézium a legtutibb ellene.
Nekem is a gyüminap miatt nem menne a dolog,úgyhogy inkább bele sem kezdek,de nagyon sok jót hallottam róla,illetve láttam az eredményt. De mint mindennél itt is oda kell figyelni utána is,mert hamar vissza tud jönni a leadott súly...
Tényleg???
Akkor neked vitamin hiányod van és inkább arra kellene vmi. Izongörcsre ha jól emlékszem a Magne+B6 jó - nem próbáltad? Egy időben nekem is volt, mindig hajnalban. Ez akkor volt gáz, amikor arra ébredtem, hogy nyújtóztam egyet és...nem győztem masszírozni, majd összepisiltem magam, úgy begörcsölt.
Én nagyon joghurtos/tejtermékes voltam. Az első 2-3 hét elég vacak volt, hiányzott baromira, de utána átálltam.
Az egésznek a szétválasztós diéta az alapja. Lehet, hogy neked az jobb lenne. A fogyas pont info-n a szétválasztó diétát (elválasztó diétát) keresd.
Ugye, hogy milyen jó! Szinte szárnyakat ad az embernek! :-))
Nálam február-márciusban volt ilyen, mert akkoriban volt látványos a változás. :-)
Azóta megszokták az új-régi formám. :-)
Engem legutóbb az öcsém párja dícsért meg a hétvégén - tudod a csajok hamarabb kiszúrnak akár 2kg fogyást is.
Egyébként az én önbizalmam az kezdi visszahozni, amikor észreveszem, hogy megnéznek az utcán (mint pld. tegnap reggel, amikor a pasi hosszan nézett, miközben elment elöttem az autójában - na ez kifejezetten feldobott)
:-)
Érdemes körbe járni a témát, mert tényleg nem rossz. A kérdés csak annyi, hogy végig tudja-e csinálni az ember a 90 napot (agyban kell átállni), mert sokan nem szeretik annyira pld. a gyümölcsöt és 4 naponta a gyümi nap nekik szenvedés volt.
Gratulálok!!!:)))) (Y) :D
Én mindennap kapok, mert látványosan lefogytam rövid időn belül nagyon sokat, szóval én már kicsit unom is. :DDD Tegnap egy pasi kollégám mondogatta éppen,hogy hihetetlen az átalakulásom. :D Ez volt a legutolsó. :) De tényleg mindennap mondogatja mindenki.:) Vannak irigyek, azok persze nem mondják. :P
Jó reggelt! Nem fogjátok elhinni, ma a kollégám - aki annyira közvetlen kolléga, hogy tudja is, hogy immáron három hete aktívan mozgok meg minden - megjegyezte, hogy látványosan fogytam az elmúlt két hétben. Azt hittem beleolvadok a szandálomba :)
Ti milyen bókot kaptatok utoljára kitől? :)
Értem, hogy mire gondolsz. :-)
Én a cukor/ch tartalom miatt inkább a gyümit választottam, mert szüksége van erre is a szervezetnek.
A délelőtti gyümölcs nekem mindenképp kell két dolog miatt:
- egyrészt megszoktam a 90 napos diéta alatt
- emésztési gondjaim miatt eddig ez egész jól bevált
Vacsora változó, ma megpirítottam a maradék tonhal konzervet, fűszereztem és sajt volt a tetején.Ezt ettem ellipszis trénerezés után, mert kell a fehérje
Hol így, hol másképp, de a lényeg, hogy mióta szétválasztást csinálom nem fáj a gyomrom, a fejem, tiszta lett a bőröm, stb. és persze fogytam.
Minimális a különbség, épp ez a baj vele :)
De én se használok cukrot vagy 5 éve tutira.
Az minimális különbség + nem számolom a kalóriákat.
A fruktózt úgy tudom, hogy jobban fel tudja dolgozni a szervezet mint a finomítottat, olyan csak ritkán eszem. Szinte mindent cukorpótlózom már vagy 20 éve.
Engem nem hízlal a gyümölcs (csak az aszalt és a banán)- bár én a szétválasztóst csinálom, lehet hogy ezért fogyaszt a hízlalás helyett + nem eszem degeszre magam.
Lehet, hogy az is számít, hogy sok citromos vizet iszom - nem tudom.