Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyi-csoport :) fórum

Fogyi-csoport :) (beszélgetés)

149. patapucs (válaszként erre: 148. - Eff29cd04f)
2013. júl. 18. 09:31

Az L-carnitine-t edzés előtt kb. 30 perccel kell, hogy jobban bírja az ember. Ez hasznos dolog, de a lötyi verzió állítólag jobb.

A másik - hát nem is tudom. Én tartósan még nem szedtem, kb. egy 3 napja szedek 2 szemet - majd meglátjuk.

Korábban nem igazán csináltam, mert a 90 naposba nem fért bele.

148. eff29cd04f (válaszként erre: 147. - Patapucs)
2013. júl. 18. 09:10
És érzed valami hatását?
147. patapucs (válaszként erre: 146. - Eff29cd04f)
2013. júl. 18. 09:00

Hello!

Ém Bio-C.L.A Duo-t és L-carnitine tablettát, ha annak számítanak.

2013. júl. 18. 08:57

Jó reggelt! Hogy vagytok? :)

Én fáradtan de büszkén, tegnap majdnem 11 óra volt este mikor hazaértünk teremből, de megérte :D

Körkérdés: táplálékkiegészítőt szed-iszik-eszik valaki?

145. patapucs (válaszként erre: 144. - Z.Era)
2013. júl. 18. 08:48

Sok sikert hozzá!

Ha vmi nem világos kérdezz nyugodtan.

Az első 2-3-4 napban ha fáradt leszel vagy a fejed fáj, stb. Ne aggódj, csak ne hagyd abba, azt jelzi, hogy kezdődik a méreganyagok távozása. Nem mindenkinél vannak ilyenek, de sokaknál előfordultt (nekem 3 napig a fejem fájt).

A viznap is hasznos, segíti a méregtelenítést.

144. Z.Era
2013. júl. 18. 08:40
Na...utána jártam ennek a 90 napos őrületnek. :) Szimpi, szóval bele is vágok. Októberre végzek is vele. :)
143. patapucs (válaszként erre: 142. - Marcsika77)
2013. júl. 17. 23:53

Tulajdonképpen a saját fejem után megyek, a 90 naposnak vége.

Tejtermékre szükségem van, nem értem, hogy miért tiltja. Ahol én olvastam a testkontrollról, ott ilyenről nem volt szó. E tudommal nem diéta, hanem életforma.

Milyen tanácsokat kaptál?

Most megyek aludni, mert holnap meló, de leírod? Hátha jó nekem is. :-)

Jó éjt!

142. marcsika77 (válaszként erre: 141. - Patapucs)
2013. júl. 17. 23:32

A testkontrollnál olvastam, meg irták is hogy nem szabad tejterméket, viszont valakivel fórumoztam aki csinálta ezt és tulajdonképpen neki köszönhetem most a fogyást, tőle kaptam tanácsokat. Tavaly szeptember óta terveztem, hogy na most- most, de nem sikerült eddig. Mindkét terhesség alatt 18 kg hiztam, volt terhességi cukrom is, tudom a CH is számolni, DE EZ A DIÉTA MÁS. Egyszerű és nagyszerű!

Te most akkor a 90 naposat csinálod? Próbáld meg ezt, szerintem sokkal jobb.

141. patapucs (válaszként erre: 140. - Marcsika77)
2013. júl. 17. 23:24

Igen, erre gondoltam én is, de a túrót, joghurtot és nem is tudom hogy még mit írtál, hogy nem lehet.

Ez újdonság számomra.

Nekem sokat kellett fogyni (meg még kell is), így éncsináltam a viznapot is. A jövő héten megint fogok.

Én nem tudok mit csinálni, olyankor ki kellett dobnom a maradékot.

140. marcsika77 (válaszként erre: 139. - Patapucs)
2013. júl. 17. 23:04

Szia. Hát szerintem egyféle van:

Reggeli gyümölcs mindig, aztán 1 nap CH, másik nap fehérje, harmadik keményitő , negyedik gyümölcs és havonta 1x viznap. A viznapot sohasem vállatam be! Az volt rossz ebben a diétában, hogy másnap sosem ehettem meg a maradékot. A testkontrollt meg simán be lehet tartani két kis gyerekkel is.

139. patapucs (válaszként erre: 138. - Marcsika77)
2013. júl. 17. 22:58

Szia!

Tulajdonképpen most én is ezt csinálom, de te melyik 90 napost csináltad, mert én ilyet nem olvastam (és a 90es fórumon a többiek sem).

Annyi a 90 napos maradványa, hogy azóta is feketén iszom a kávét. :-)

2013. júl. 17. 22:48

Sziasztok Fogyi-csoportosok!!!

Én a testkontrollt csinálom, a 90 naposnak a rokona ez a diéta csak könnyebb betartani, ennek is a szétválasztás a lényege, de nem napokra bontva, hanem étkezésekre. Én 6 hét alatt 6 kilót fogytam most 53 vagyok még talán 1-2 kg fogyhatok, de mostmár sportolnom kellene.

A 90 napost is csináltam régebben, igaz csak kb 2 hónapig és azzal is elértem a célom ennyi idő alatt. Szóval csajok aki birja délig gyümölccsel annak ajánlom, ja és itt megengedett a sajt, túró meg néha a joghurt is. Van ahol azt irják, hogy nem de én naponta eszem ezeket és a reggeli kávémról sem mondtam le, tejszinhabbal és tejjel egy jó nagy bögrével. Arra gondoltam, ha nem működik akkor talán lemondok róla.

Az első 2 hét volt nehéz amig a gyomrom megszokta, hogy kevesebbet kap. Azóta sosem puffadok és teljesen más a közérzetem!

137. Z.Era (válaszként erre: 135. - Patapucs)
2013. júl. 17. 16:38

Pontosan arra gondoltam amit írtál. Nyújtózás kizárva...

Köszi a tippet, megnézem az a diétát. :)

136. krozsu
2013. júl. 17. 12:12

Nekem a hétvégén a barátnőm párja mondta,hogy nem kellene fogyóznom,mert már így is nagyon dögös vagyok. Fülig ért a szám :-D

Az izomgörcsben közre játszik a stressz is (mondjuk miben nem?) és valóban a magnézium a legtutibb ellene.

Nekem is a gyüminap miatt nem menne a dolog,úgyhogy inkább bele sem kezdek,de nagyon sok jót hallottam róla,illetve láttam az eredményt. De mint mindennél itt is oda kell figyelni utána is,mert hamar vissza tud jönni a leadott súly...

135. patapucs (válaszként erre: 132. - Z.Era)
2013. júl. 17. 11:31

Tényleg???

Akkor neked vitamin hiányod van és inkább arra kellene vmi. Izongörcsre ha jól emlékszem a Magne+B6 jó - nem próbáltad? Egy időben nekem is volt, mindig hajnalban. Ez akkor volt gáz, amikor arra ébredtem, hogy nyújtóztam egyet és...nem győztem masszírozni, majd összepisiltem magam, úgy begörcsölt.

Én nagyon joghurtos/tejtermékes voltam. Az első 2-3 hét elég vacak volt, hiányzott baromira, de utána átálltam.

Az egésznek a szétválasztós diéta az alapja. Lehet, hogy neked az jobb lenne. A fogyas pont info-n a szétválasztó diétát (elválasztó diétát) keresd.

134. patapucs (válaszként erre: 128. - Eff29cd04f)
2013. júl. 17. 11:24

Ugye, hogy milyen jó! Szinte szárnyakat ad az embernek! :-))

Nálam február-márciusban volt ilyen, mert akkoriban volt látványos a változás. :-)

Azóta megszokták az új-régi formám. :-)

133. Acimity (válaszként erre: 128. - Eff29cd04f)
Látod,már ezért megéri:) Engem mindig az ilyen dicséretek vittek tovább!
132. Z.Era (válaszként erre: 130. - Patapucs)
A gyümi nap egyáltalán nem okoz gondot! :) Ha akarom egy hétig csak gyümit és zöldséget eszek, naponta váltogatva. Ha akarok valamit akkor azt végig csinálom. Engem inkább jobban zavar, hogy tejterméket nem fogyaszthatok minden nap... megfigyeltem ha 2-3 nap kimarad, elég kellemetlen izomgörcseim lesznek. :(
131. patapucs (válaszként erre: 128. - Eff29cd04f)
2013. júl. 17. 11:23

Engem legutóbb az öcsém párja dícsért meg a hétvégén - tudod a csajok hamarabb kiszúrnak akár 2kg fogyást is.

Egyébként az én önbizalmam az kezdi visszahozni, amikor észreveszem, hogy megnéznek az utcán (mint pld. tegnap reggel, amikor a pasi hosszan nézett, miközben elment elöttem az autójában - na ez kifejezetten feldobott)

130. patapucs (válaszként erre: 126. - Z.Era)
2013. júl. 17. 11:19

:-)

Érdemes körbe járni a témát, mert tényleg nem rossz. A kérdés csak annyi, hogy végig tudja-e csinálni az ember a 90 napot (agyban kell átállni), mert sokan nem szeretik annyira pld. a gyümölcsöt és 4 naponta a gyümi nap nekik szenvedés volt.

129. 388b941089 (válaszként erre: 128. - Eff29cd04f)
2013. júl. 17. 09:44

Gratulálok!!!:)))) (Y) :D

Én mindennap kapok, mert látványosan lefogytam rövid időn belül nagyon sokat, szóval én már kicsit unom is. :DDD Tegnap egy pasi kollégám mondogatta éppen,hogy hihetetlen az átalakulásom. :D Ez volt a legutolsó. :) De tényleg mindennap mondogatja mindenki.:) Vannak irigyek, azok persze nem mondják. :P

2013. júl. 17. 08:45

Jó reggelt! Nem fogjátok elhinni, ma a kollégám - aki annyira közvetlen kolléga, hogy tudja is, hogy immáron három hete aktívan mozgok meg minden - megjegyezte, hogy látványosan fogytam az elmúlt két hétben. Azt hittem beleolvadok a szandálomba :)

Ti milyen bókot kaptatok utoljára kitől? :)

127. eff29cd04f (válaszként erre: 125. - Patapucs)
2013. júl. 17. 08:44
Húgomék is a 90 napossal fogytak, csak ők utána rontották el. Nekem nem ment a szétválasztós, nem a gyomrom csak a rendszere miatt, de láttam, hogy nagyon hatásos. Persze annak a tekintetében máshogy kell a gyümölcsre tekinteni, ebben igazad van :)
126. Z.Era (válaszként erre: 125. - Patapucs)
2013. júl. 17. 08:10
Úgy érzem kicsit jobban utána kell járnom ennek a 90 napos őrületnek...
125. patapucs (válaszként erre: 124. - Eff29cd04f)
2013. júl. 16. 23:39

Értem, hogy mire gondolsz. :-)

Én a cukor/ch tartalom miatt inkább a gyümit választottam, mert szüksége van erre is a szervezetnek.

A délelőtti gyümölcs nekem mindenképp kell két dolog miatt:

- egyrészt megszoktam a 90 napos diéta alatt

- emésztési gondjaim miatt eddig ez egész jól bevált

Vacsora változó, ma megpirítottam a maradék tonhal konzervet, fűszereztem és sajt volt a tetején.Ezt ettem ellipszis trénerezés után, mert kell a fehérje

Hol így, hol másképp, de a lényeg, hogy mióta szétválasztást csinálom nem fáj a gyomrom, a fejem, tiszta lett a bőröm, stb. és persze fogytam.

124. eff29cd04f (válaszként erre: 121. - Patapucs)
2013. júl. 16. 22:01

Minimális a különbség, épp ez a baj vele :)

De én se használok cukrot vagy 5 éve tutira.

123. eff29cd04f (válaszként erre: 122. - Krozsu)
2013. júl. 16. 21:45
Remélem azért nincs komoly baj! Légy túl rajta mihamarabb! Csak ezért ne tűnj el :)
122. krozsu
2013. júl. 16. 20:17
Kedves 65ösök! Ma voltam dokinál a gerincem miatt és pihire ítélt,úgyhogy egy darabig csak a gyógytorna marad,semmi edzés, még az általam űzött laza verzió sem,úgyhogy lassan foglak Titeket követni,de azért annál kitartóbban :-)
121. patapucs (válaszként erre: 118. - Eff29cd04f)
2013. júl. 16. 15:33

Az minimális különbség + nem számolom a kalóriákat.

A fruktózt úgy tudom, hogy jobban fel tudja dolgozni a szervezet mint a finomítottat, olyan csak ritkán eszem. Szinte mindent cukorpótlózom már vagy 20 éve.

Engem nem hízlal a gyümölcs (csak az aszalt és a banán)- bár én a szétválasztóst csinálom, lehet hogy ezért fogyaszt a hízlalás helyett + nem eszem degeszre magam.

Lehet, hogy az is számít, hogy sok citromos vizet iszom - nem tudom.

120. Acimity (válaszként erre: 117. - Patapucs)
2013. júl. 16. 15:20
Nagyon jó,csak annyi a baj vele,hogy hízlal,ahogy Macsesz01 is írta.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook