Fogyi-csoport :) (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Nem tudnátok nekem segíteni,én mindenhonnan szépen fogytam,viszont a hasam nem nagyon akar kisebb lenni.
Patapucs:Szörnyű hogy mit kellett átélned.Le a kalappal az erődért,hogy ott tudtad hagyni.
Krozsu:Jobbulást!
Drugs Bunny helyett azt olvastam, hogy Bugs Bunny.
Gondoltam: Tapsi Hapsi??? :-)
Még nem hallottam róla, de utána olvasok.
Hát, ki mit akar ugye elérni :D Az én padtársam soproni, így én nem nagyon szoktam látni a fején :D
Sárga kapszulát átküldjem? Tele van étrendtervvel meg edzéstervvel, direkt testépítőknek (meg fogyózóknak, akik konditerembe járnak)
Gerincsérvem volt,most meg kaptam helyette titán csavarokat. minőségi csere :-)
Jó,hogy már csak ex a "drága jó ember". Az ilyen pasik mégis mit képzelnek magukról?
Remélem most olyan csaja van,aki egy órán keresztül lépcsőzteti :-D
Igen én is így emelgettem az adagot. Első napokban 2 percet bírtam, és mindig annyi napig csináltam ugyanúgy,ahány perc volt az adag. Aztán volt egy ugrás 10 percnél,mert már éreztem,hogy a 11 is kevés.
Megtanultam türelmesen és fokozatosan haladni előre.
Gyúrós haverok. :-)
Ez jó. :-)
Én még nem merek olyan helyre menni ahol gyúrós pasik vannak, mert mindig feszélyez - marad a Fitt-forma. :-D
Hát igen, kellene. Egy normális kapcsolatban úgy működik mint pld. nálatok és most nálunk is a párommal.
Viszont van olyan ember, aki túl önző ehhez, de most már ő is más és én is. Most már sokszor beszólok neki...
Ő mindig a súlyommal piszkált szülés utántól (tényleg ,hogy volt, hogy a 95öt verdestem), de ha vki komolyan depressziós, akkor ez még jobban a földbe döngöli, megalázott mások előtt, stb. Igazi zsarnok volt.
A "legjobb" az volt, amikor karácsonykor, szenteste kaptam meg a nyakamba az egész T. családtól, hogy kinek ki a baja velem. Drága exem meg önelégült pofával ült közben. Egyedül megboldogult nagybátyja volt aki mellém állt....akkor sírógörcs, telefon anyáméknak, hogy jöjjenek értem, aztán újabb telefon, hogy mégis maradok és ő megpróbál változtatni azokon, amik Nekem a problémáim vele (neki csak a súlyommal volt baja - kaptam 1 hónapot tőle, hogy lefogyjak 30kg-t)
Na ez ment 2 hétig aztán rosszabb lett mint korábban...utána 7 hónappal nem bírtam tovább.
Igazán figyelmes a párod! :-))
Az az öv milyen márka?
Már én is nézegettem, de nem mertem venni, mert mi van, ha mégsem jó....
Hát, elég vacak időszak volt, de ez már régen a múlté.
A fiam első szülinapja után egy héttel hagytam ott és költöztem vissza anyuékhoz. 3,5 évig voltunk együtt, de életem egyik legjobb döntése volt a válás - így utólag számára is.
Ez 13 éve volt. :-)
Ez gáz... a pároknak az a dolguk, hogy támogassák egymást. Én se kapok cikizést, inkább kimegy a szentem a szobából mielőtt hülyére röhögi magát. :D
Ja, és kaptam egy slimbeltet...ilyen rázatós öv. A felülést többre tartom, de hétvégén mosás-vasalás-takarítás közben tökéletes. Még enyhe izomlázat is érzek.
:-)
Érzelmi terror alatt tartott eleve és amikor le akartam jönni ill. abba akartam hagyni, hogy nem bírom, odaállt mellém/elém és nem hagyta, hogy abbahagyjam. Csak mondta-csak mondta-csak mondta a magáét úgy, hogy még nekem legyen lelkiismeret furdalásom.
Júúj, miért kellett műteni?
Én is hetente emeltem 1-2 perccel, mert először csak 5percet bírtam. :-)
A lépcsőző jó, de velem megutáltatta az ex férjem.
30 percen keresztül kellett csinálnom, mert egyszerűen nem engedett le róla....volt ugyan haszna, de ki voltam mint a ló és utáltam az egészet.
Júúúj, azt imádom nézni!
Csinálni nekem nem menne, van egy bal és egy még balabb lábam. :-)
Jajj, a gerincműtét nem jó...
Akitől az ihletet merítettem csaj, ő írta, hogy minden mozgás nélkül fogyott 8 hónap alatt 13 kilót és tartotta is! Hát igen, ebből is látszik, hogy a kaján több múlik, mint a mozgáson :)
Hát a mozgást én sem viszem túlzásba,főleg mostanság. Decemberben műtötték a gerincem,úgyhogy erősen be vagyok korlátozva,viszont az elliptikust azt én is csináltam,igaz max 15 percet bírtam,de annyira nem volt látványos,mint reméltem. Viszont imádtam. Sajna most beteg a gép,meg én is pihire vagyok ítélve,de mindennap megsimogatom a kis drágát,mikor ráterítem a törölközőt száradni :-)
A lépcsőző gépet szeretem még nagyon.
Mikor legutóbb lefogytam,akkor se edzettem valami sokat,én is inkább lépcsőt használtam lift helyett. Egy két megállót gyalogoltam,ilyesmi.
Mindenkinek meg kell találni a neki megfelelő mozgást,vagy életvitelt és akkor sínen vannak a dolgok.
A gyerekek utáni rohangászás is tutira sok kalóriát éget :-)
H-P reggelente kocogás vagy alakreform torna. Ezeket váltogatom. Az a torna valahol félúton van az elhalás és a gyönyör közt... :)
Meg olyan apróságok, hogy nem liftezek (6-on lakunk), plusz az Örsre gyalog közlekedek munkába (1,4 km) és persze haza is.