Fogyi-csoport :) (beszélgetés)
Lehet érezni az aromát, de vegyül a gyömbérrel és a mentával. Citromból mehetett volna bele még egy.
Én eddig vagy sima forrásvizet, vagy citromosat ittam.
A citrom jó zsíroldó és lúgosít. Nálam bevált.
A dinnyés verzió érdekes, lehet, hogy kipróbálom. :-)
Itt el tudod olvasni , de figyelmeztetlek , tényleg gyomor kell hozzá . Én vagy 10 napig undorodtam a legtöbb dologtól amire rápillantottam a boltban ... :/
Nem volt fura az uborkaíz benne ?
Én nemrégiben a dinnyés jégkockás limonádét kóstoltam , fantasztikusan finom ! Bár a torkomnak annyi hideg elég is volt , de akkor is finom.
Kb. egy maréknyi dinnyehúsból kibogarásszuk a magokat, összekockázzuk és botmixerrel simára turmixoljuk. A sűrű levet jégkockatartóban megfagyasztjuk. 2-3 kocka bőven elég egy fél liternyi innivalóhoz. Ja és limonádé helyett jó a citromos víz is , a dinnye úgyis sokat édesít rajta. Nagyobb kancsónyi italhoz lehet tenni citromfűlevelet, mentalevelet is .
Sziasztok!
Tegnap a nagybevásárlásnál nézegettem a könyveket, ráakadtam egy munkafüzet-jellegű könyvre, azt írja, hogy 6 hétig, minden napra vannak benne kérdések, és hogy mire végzek a feladatokkal, tudni fogom, hogy mit-hogy kell rendesen csinálni.. Nekem érdekesnek és igényesnek tűnt, az ára szintén.. ismeri esetleg valaki?
Én tegnap megcsináltam, egész jó az íze.
Ha hülyeség, akkor legalább ittam ízesített vizet is, nem csak a simát. :-)
Kipróbálta már vki a Schlank wassert?
Gyömbér, citrom, kígyóubi, menta és víz.
Szijó!
Én újra 36os nadrágra vágyom :) Mindig is kövér voltam, aztán 20 évesen egyik napról a másikra lefogytam (gondolom a hormonok, vagy a sok stressz, nem tudom). 25 évesen teherbe estem a fiammal, 26 évesen megszültem és a szoptatás után + 7 kilóval a nyakamban úgy néztem ki, mint egy disznó. Erre jött még egy terhesség, és mivel nem tervezünk több babát, nekem meg hiányzik a vékony énem, így nagyon szeretnék visszafogyni. 20 év után az az 5 év nekem nagyon kevés volt...
Megértem és sajnálom. :(
Rám is komoly hatással volt mindkét könyv.
Én biztos nem fogok meginogni. Nem azért mert faca ember vagyok, hanem mert olyan elszánt mint még soha. Sajnos anyukám nagyon rossz állapotba került a cukorbetegség miatt. Nekem ez elrettentő példának tökéletes.
Azért köszi a tippet, majd lehet, hogy utána nézek, mert szeretek ilyesmiket olvasni.
:-)
Visszaolvastalak benneteket.
Nekem a legutóbbi szülinapomtól indul a dolog.
Tiszta rosszul voltam a gondolattól, hogy 2013ban a 40et kövéren fogom átlépni. Elhatározás, januártól diéta, majd a fiam felvilágosított, hogy idén 39 leszek...viszont a cél ugyanaz, csak több időm van rá. :-)
Egy kis zene : [link] bár a szövege a lényeg. Brutális de ütős . Most túrtam a netről.
Célokkal hogy álltok ? Van konkrét okotok amiért ki-ki belevágott a diétába/életmódváltásba ?
Én jövőre szeretnék tengerpartra menni pár napra mégpedig annak veszélye nélkül hogy valami vaksi bálnavadász megszigonyoz . :) Fene tudja de nem esne jól, na . :D
Bizony ám
Lónyál...hihihi, először azt hittem, hogy rosszul olvastam:)
Nem mondod, létezik light feta sajt? :D
Mennyiséggel van igazán gondom, azt esetleg meg tudod mondani, miből mennyit szoktál? Nekem az "egy marék" meg a "két szelet" is mennyiség, csak nem tudom, mennyire kell kordában tartani az adagokat.
Valahonnan kell energiát szereznünk. Persze csak mértékkel. Ki kell számolni, hogy diéta előtt mennyi ch-t fogyasztott az ember és ráállni, hogy annál kevesebbet egyen mindenképp.
Úgy lecsúszik észrevétlenül 300g ch is ha nem igyel az ember. Általában 120-160g-mot javasolnak.
Amúgy nem igaz ám . A saját módszerem nagyon jól bevált amíg csináltam .
A lényege a következő : én utálom a gombát , de komolyan , az emberiség ellenségének tekintem . :P Hányok tőle ! Csípős ételeket sem szeretek enni . Így egyszerű volt a dolog : amikor főztem , mindenbe ami elbírta apróra vágott gombát kevertem. Akkor már undorodtam tőle. Amihez pedig nem illett a gomba , azt megborsoztam-becsiliztem . Magamnak külön készítettem gombátlan-nem csípős kaját. Ez és a plusz mozgás tizenhat kilót leszedett rólam.
Most egy új dolgot próbálok ki , talán hasonlóan marhaság de eddig beválik. a 210. számú hozzászólásomban elolvashatod, a többieket nem akarom ismét untatni vele. :)
Szia!
Hasonló helyzetben vagyunk, nekem is a gyorsan-egészségeset, de finomat dologgal van/volt problémám. Én ilyesmiket eszem (ebéd): általában csirke/pulykamell, ez akár grillezve, akár zöldségekkel nyárson, vagy zöldségekkel sütőben sütve (réteges: csirke, paradicsom, hagyma, stb. tetején light mozzarellával), de jó még a gombás zöldségragu is. Köretnek esetleg kuszkusz, sok salátával. Gyors saláták: uborka, paradicsom, káposzta, vegyessaláta. Az én két kedvencem a görögsaláta (light feta), és a túrós paradicsomsaláta (szintén light). A saláták pillanatok alatt megvannak, a húsokkal sem kell sokat vacakolni (olivaolajban sütve), kuszkusz is 10 perc alatt megvan.. Nekem a reggeli általában gyümölcs, esetleg zsírszegény joghurttal, uzsira/vacsira szintén salátát és néha gyümölcsöt szoktam enni. Reggelire még mondanék valamilyen egészséges müzlit, zsírszegény joghurttal, gyümivel.