Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyi-csoport :) fórum

Fogyi-csoport :) (beszélgetés)

59. Zebra25 (válaszként erre: 58. - Eff29cd04f)
2013. júl. 13. 16:02
Én szoktam járni. Kézi súlyokból a 4 kilósakat használom, kétkezesből úgy 15 kilósat és a gépeken meg 15 és 25 között válzotó.
2013. júl. 13. 16:00

Sziasztok!

Frissen kiérkezve az edzőteremből, fáj mindenem és vigyorgok ezerrel. Jár még valaki edzőterembe, súlyzós edzésekre? Mekkora súlyokkal végeztek gyakorlatot?

57. eff29cd04f (válaszként erre: 43. - Acimity)
2013. júl. 13. 15:59
Szép napot! Szóval nem egy napja edzek, futni már a harmadik hete futok, edzőterem második hét, ezt nem mondtam. De igazából én is rájöttem, hogy csak kis reggeli rosszkedv volt ami miatt "tragikusabbnak" éltem meg azt a pár dekát. Csak hát ugye türelmetlenek vagyunk...nemigaz? ;)
2013. júl. 13. 14:01

Sziasztok!

Én is csatlakoznék - ha nem zavarok. :-)

Január elején elkezdtem egy 90 napos diétát, amit szépen becsületesen végig is csináltam. Az elején a 170cm-hez 95kg voltam, a végére 74(-75) lettem.

Úgy terveztem, hogy csinálok még egy 90-est, de a szervezetem és az agyam másképp gondolta. Az agyamnak nem ment a diéta, így visszatértem a majdnem hagyományos étkezésre. A szervezetem meg úgy döntött, hogy a hormonjaimmal vitustáncot járat és össze-vissza fogja működtetni. No ez sikerült is neki, így visszamentem kb. 79-82-re (periódustól függően változott).

Egy hete megelégeltem és mivel kapok cseppeket a hormonokra (38 vagyok egyébként), elvileg most már megint működnie kell a diétának.

Hétfőn 79 voltam, most reggel 77. Remélem beisndul a fogyó tendencia, mert a cél a 63-65kg. :-)

Amit csinálok, hogy délelőtt csak gyümölcs (+ kávé feketén cukor pótlósan) és utána a szétválasztás elveit követem annyi változtatással, hogy lisztes, cukros dolgok szinte teljesen elhagyva, burgonya és rizs minimálisan, inkább alkalmanként.

55. masodikelet (válaszként erre: 53. - Krozsu)
2013. júl. 13. 13:30
Hú,köszi! Megtaláltam,csak van egy kis bibi.. Symbian-nal nem kompatibilis ez az app.. :(
54. krozsu (válaszként erre: 48. - Masodikelet)
2013. júl. 13. 10:18

Egy kis tisztító kúra sosem árt. A fogyás elején úgyis először a víz megy le,ezt meg lehet kicsit gyorsítani agy kis keserű sóval,vagy hasonlóval. Plusz a bélfalon lerakódott cuccok is távozhatnak és akkor gyorsulhat az anyagcsere.

Ugyanezt lehet léböjt nappal/napokkal is elérni.

Itt is embere válogatja.

De természetesen a mérték itt is a fontos.

Én egyszer elhatároztam,hogy 3 napos léböjtöt tartok. Egy nap lett belőle,mert nagyon szédelegtem,de mégis sokkal jobban éreztem magam már ettől is.

53. krozsu (válaszként erre: 49. - Masodikelet)
2013. júl. 13. 10:15

Köszi a "befogadást"!

Persze,megpróbálom. Írd be a keresőbe,hogy fitness és amiket kidob azok előtt legyen benne angolul,hogy az enyém,illetve a végén,hogy "haver".

Remélem úgy írtam körül,hogy ne legyen belőle gond :-)

Én ezt használom,de van fent egy csomó másik is,kinek mi jön be.

52. *MysticMyra* (válaszként erre: 36. - KicsiBone)
2013. júl. 13. 09:33

Erről még nem is hallottam.

Nha utána olvasok. :)

51. *MysticMyra* (válaszként erre: 22. - 388b941089)
2013. júl. 13. 09:31
Hát akkor itt az ideje ezen változtatni. :)
50. masodikelet (válaszként erre: 33. - Masodikelet)
2013. júl. 13. 08:59
Kimaradt az,hogy 21 leszek 2 hónap múlva. Sok gondom volt a bal térdemmel középiskolában álladóan kiugrott,de szerencsére úgy soha sem,hogy ne ugrott volna vissza.Ez is a súlyfeleslegnek tudható be. Már akkor meg mondta a doki ,hogy nem ártana leadni egy 10-est... eddig még nem sikerült csak télen 5kg de vissza is jött,mert nem figyeltem eléggé oda és nem is mozogtam....
49. masodikelet (válaszként erre: 47. - Krozsu)
2013. júl. 13. 08:52

Üdv köztünk!

Én is pont ezért "csatlakoztam" ide,bízva abban ,hogy kapok majd némi támogatás,ha egyszer a feladás szélén lennék :)

Nagyon ügyi vagy gratula az eddigi 9 kg mínuszhoz!!:):)

Üziben megtudnád adni az alkalmazás nevét,hogy ne minősüljön itt reklámnak?!

2013. júl. 13. 08:43

Nektek mi a véleményetek a méregtelenítésről? Valahol azt olvastam,hogy a fogyókúrázás első lépése a szervezet megtisztítása,ezután eredményesebb lesz a fogyás.

Ti szoktatok méregtelenítő napot tartani? Olyankor mit esztek,isztok?

47. krozsu
2013. júl. 12. 18:52

Sziasztok!

Én is becsatlakoznék,ha akad még hely :-)

32 éves vagyok és jelenleg 75kg a 173 cm-hez. Ruhaméret valahol 44 körül.

Tavaly hosszú évek után letettem a cigit, plusz egy komolyabb gerincsérv miatt nem tudtam mozogni,így repült fel rám 20 kiló. Persze a csoki is sokat segített :-)

Párszor már én is neki futottam az utóbbi időben, de valahogy nem jött össze.

Aztán pár hónapja kitaláltam,hogy egy intenzív turmixos kúra lesz a megoldás. Hát nem lett az,viszont valami csak elindult bennem...

9kg lement az elmúlt 1,5-2 hónapban,amiben benne van hogy a derekam állapotához mérten igyekszem mozogni, illetve számolom a kalóriát, néhány étkezést még mindig turmixxal (vajon ezt így írják?) váltok ki és kicsit Norbizom is a kajákkal.

Okostelóra vannak tök jó alkalmazások,amibe lehet jegyzetelni a kajákat és számolja a kalóriát,meg minden.

Jó lenne egy egymást támogató csoporthoz tartozni. Volt már másik csoport is,de az nagyon passzív volt,pedig amikor az ember elgyengül,akkor nagyon jól tud jönni egy kis bátorítás :-)

46. KicsiBone (válaszként erre: 39. - 388b941089)
2013. júl. 12. 12:06
Nem, nem :) Félreértettek :) Én nem azt mondtam, hogy nem kell mozogni :))) Dehogynem, anélkül nem megy! De sajnos sok embert ismertem, aki minden este végigtolta Rubint Réka expressz zsírégető szupertréningjét, majd éjjel 10kor kiült lekváros kenyeret enni, mert a sok edzéstől megéhezett... szóval a mozgás önmagában nagyon kevés, erre akartam kilyukadni :)
45. 388b941089 (válaszként erre: 40. - Dromedar13)
2013. júl. 12. 11:23

Mennyi idős a babád? Gondolom még kicsike.:)))

Én meló, háztartás, és suli mellett járok mindennap edzeni, szóval átérzem.

44. Z.Era
2013. júl. 12. 09:49
Türelem és Kitartás! Teljes mértékben egyet értek. De az sem árt ha a szobamérleget úgy 6 méter mélyre elásod és csak 2-3 hetente exhumálod...
43. Acimity (válaszként erre: 41. - Eff29cd04f)
2013. júl. 12. 07:37

Egyet értek Pms1-gyel,a másik dolog az,hogy nem fog egy nap mozgás meglátszani.

Nekem az a tapasztalatom,hogy 3 hét után kezd lassan megindulni és utána is lehet akár hetekig is stagnálás,de ha mindent szépen csinálsz,akkor meg lesz az eredmény.

Ha szép lassan adod le a kilókat,akkor maradandó lesz az eredmény.

Türelem és kitartás!!!

42. 130454e42d (válaszként erre: 41. - Eff29cd04f)
2013. júl. 12. 06:40

A fogyás hosszú távú dolog. 20 dekát jelenthet az, mekkorát sikerült "alkotnod" reggel.

Én is mérlegfüggő voltam (most rossz), de tényleg felesleges. ha mindenképp mérni akarsz számolj átlagsúlyt minden hét végén, az többet mond.

2013. júl. 12. 06:36

Szép jó reggelt mindenkinek!

Körkérdés: ki szerint mennyit érdemes fogyni egy héten, hogy tutira ne jöjjön vissza? Ugye szerintetek sem kell kétségbe esni attól, hogy 20dgk-ot fel-le fogy-hízik az ember egy héten belül? Néha ezért nehéz kitartani, mert akármit csinálsz (én pl. tegnap kocogni voltam) a fránya mérleg mégiscsak csúnyát mutat reggel. :(

2013. júl. 11. 21:25

Én Cserpes joghurt párti vagyok, abból imádom a natúrt is, bár zabbal tényleg lehet, hogy jobb lenne vmi gyümiset választani!

Fittnesterem,....de jó is volna. Addig is séta a gyerekkel, meg néha torna itthon Péntek Enikőre!

Nagy tisztelet Mindenkinek, aki bírja a fogyókúrát és a tornát gyerek mellett!

39. 388b941089 (válaszként erre: 38. - KicsiBone)
2013. júl. 11. 21:18
a kettõ együtt elengedhetetlen!a lényeg h több kalóriát égess el, mint amennyit beviszel!és csak a mozgással lehet ezt elérni!
38. KicsiBone (válaszként erre: 37. - Zebra25)
2013. júl. 11. 20:42
A mozgás a fogyásnak csupán a 30%-a... a hangsúly a kaján van.
37. Zebra25 (válaszként erre: 3. - Dromedar13)
2013. júl. 11. 19:26
Sok sok aerob mozgás. Úszás, gyaloglás, esetleg futás.
2013. júl. 11. 19:12

Hali mindenkinek! :)

Hát, remélem, ez nem fog befuccsolni :D

Kicsit rólam is :) 28 éves leszek mindjárt, 76 kiló, 169 centi. Kislányom nemrég született, de már a kisfiam után sem igazán tudtam rendesen visszafogyni, bár elindult, de újra terhes lettem... 40es nadrágig eljutottam :D (én ruhaméretben gondolkozom :) ) Most nagyon kövérnek látom magam, már azok a ruhák is szűkek, amik terhesen, nagy pocakkal is jók voltak még... én a weight watchers-t terveztem elkezdeni, a magazint már jó ideje olvasom, nagyon bíztató. Ami tetszik benne, hogy teljes életmódváltás, de sem koplalnom nem kell, sem megvonnom magamtól semmit, tehát, ha csokit akarok enni, azt eszek, csak mértékkel (vagyis hát, nekem egy napra van 25 pontom, meg adtam magamnak a szopi miatt még 2 pontot, de azt csak fehérjére lehet elkölteni. Szóval ezt a 25 pontot megehetem csokiból is, csak nem biztos, hogy jól fogok lakni... :S ugyanis az kemény 5 kocka csoki. Egész napra...)

35. KicsiBone (válaszként erre: 7. - Z.Era)
2013. júl. 11. 19:05

Szijó!

Na, ezért csináltam ezt a csoportot, hogy ha bárki fel szeretné adni, elkeseredett, akkor biztassuk egymást :)

34. KicsiBone (válaszként erre: 3. - Dromedar13)
2013. júl. 11. 19:03

Szijó! :)

Zöld teát már próbáltad? Lefőzöl egy nagy kancsónyit és iszogatod egész nap. Nekem segített anno :)

2013. júl. 11. 17:56
Sziasztok!Remélem engem is "befogadtok"! Azt hiszem a 178 cm és 116 kg párosításommal pont ide tartozom, közétek! Kedden újbóli(kb. harmadik) elhatározásra jutottam ,hogy LE FOGOK FOGYNI! Eddig sehová nem írtam, csak olvasgattam pedig régebben voltam már hoxa tag... Bízom benne,hogy tudjuk majd egymást biztatgatni és tényleg lesz eredménye az elhatározásomnak!
32. 388b941089 (válaszként erre: 29. - Dromedar13)
2013. júl. 11. 15:55
Mindent. :) Fitnessterembe járok. :) Persze, ha lesz időm, beleolvasok a naplódba.:)
31. Z.Era (válaszként erre: 24. - Dromedar13)
2013. júl. 11. 15:43
Jézus félre értettem. Dehogy natur joghurt! Annyira nem ment el az eszem! :D A zabnak így is faforgács íze van, nem hogy még ha natur joghurtba teszem... :) De ahogy neked ízlik.
30. Z.Era (válaszként erre: 24. - Dromedar13)
2013. júl. 11. 15:42
Hát...jobb lenne a natúr zab...tudom nem a legjobb...de laktat.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook