Fogyi-csoport :) (beszélgetés)
Budapesten.
A rendelés ekkora összegre tutira nem fog menni, de megnézem azt a kettőt amit írtál. Ha mázlim van van itt is vhol. :-)
Holnap du. csinálok almás paleo muffint, kiváncsi leszek, hogy milyen lesz. :-)
Mákosat akkor, ha lesz darálóm. :-)
Nézz körül a neten, mert ott általában olcsóbbak ezek. Persze, ha csak egy-egy kell, akkor nem feltétlenül éri meg a postázás költségeivel. De általában 10-15 ezer forint fölött már ingyen szállítanak ki. Igaz, az meg már elég sok pénz.
Nem emlékszem hol laksz, de a Herbaházban és a Mediline-ban tudsz vásárolni, nagyon nagy a választék (ezek nagykerek, de nem csak kereskedők mehetnek be).
Jaaaa, azokat kinyomtattam. :-)
Csináltam magamnak egy paleo " szakácskönyvet". :-)
A jövő héten kapok darálót és utána sütögetni is tudok.
Képzeld, most már a Sparban is láttam 1kg kókuszolajat 1800 ért. Az Auch-ban meg mandula lisztet vettünk tegnap. :-)
Igyekszem, eddig elég jól megy. Csak sok az a 10-12kg amit még min. le kell adnom....bár a 2/3a a teljes tervnek már mögöttem van, de ilyenkor a legnehezebb. :-)
Hol találtad azokat a recepteket?
Ha nekem sikerül,akkor bárkinek! Tarts ki.
Én leginkább az étkezésemet változtattam meg, a mozgás sajna nem dominál,de azért igyekszem. Olyan fantasztikus recepteket találtam,hogy istenieket tudok kajálni, nasizni :-)
De jó neked!!! :-)
Gratulálok!
Én most annak is örülnék, ha nem 75 lennék, hanem 70. Akkor a régi ruháim egy része már rám jönne. :-D
Elértem a -10kg-ot!!!! :-D
Még kb ugyanennyi van hátra, de felén már túl vagyok és ez nagyon király!
Kitartás mindenkinek.
Most vettem észre:
? = ! (ennyit a mobil pici billentyűiről)
Köszi szépen! :-)
:-) Szerintem biztosan sikerül (a vízbe tudtommal amúgy sem szervírozzák az ennivalót, te pedig egész nap halacskásat fogsz játszani), hiszen már érzed, hogy van eredménye. Tudod, a horpadás... :-)
Jó pihenést neked is !
Nem mérem magam , a nadrágjaimon mérhetem le az eredményt. Nem sürgős. :) Azért szeptember végén szeretnék úgy farmert venni hogy a kisebb méretből választok. :)
Gratula? Ügyesen tartod amit elhatároztàl. :-)
Mikor méred majd magad? Mármint mikor mérlegelsz?
A jövő héten én is szabin leszek, de maradok itthon és kipihenem magam. Addig alszom amíg akarok. :-D
:D hihi :D
Utolsó nap aztán kezdődik a szabim. Jobban várom mint a Mikulást kiscsikó koromban!! Irány a vízpart , ki sem mászom majd a szárazra ha nem muszáj.
Eddig bevált a dél és hat között nem evés, nem okozott különösebb gondot, falászati rohamot, semmit. A deréktáji horpadás növekszik. :)
Mindenkinek kitartást kívánok! Pár nap múlva leszek csak gépközelben hálaég.
Ez igaz. :-)
Ok, akkor most már tutira figyelem az esti híreket. :-D
Alapvetően igyekszik amennyire lehet kiiktatni a mesterséges dolgokat, adalékokat, stb. Vannak tiltott dolgok pld. búzaliszt, helyette pld. szezámmagliszt (veszel szezámmagot és darálóval porrá őrölöd otthon, aztán szevasz - sokkal olcsóbb).
Keresd meg "Csak látogató vagyok" és "Mariann63" felhasználókat (vagyis a naplóikat olvasd el) ill van egy fórum, a neve Paleolit táplálkozás.
Szerintem egyáltalán nem jó tekercselni. Megmondom miért, a krém vérbőséget okoz, ha edzel vagy bármi izzasztót csinálsz, akkor a toxikus anyagok felszabadulnak és kiáramlanak. Viszont, ha betekercseled a felpuhult bőr tágra nyílt pórusain át újra felszívódnak a mérgező anyagok.
Szóval, bármi izzasztót csinál az ember - legyen az edzés vagy szauna, akármi -, akkor arra kell ügyelni, hogy szellőző ruhában legyen, így nem borul fel a hőháztartás és az izzadtságot pedig mihamarabb le kell mosni (tiszta vízzel vagy minőségi tisztálkodószerrel, lehetőleg a natúr kozmetikummal, ami nem tartalmaz a szervezetre káros anyagokat).
Halihó!
Érdekes ez a paprikakrém, én nagyon kíváncsi leszek, milyen eredményeket értek el vele! :) Tekercselni muszáj?
Patapucs, ez a paleolit diéta mit tud? Már olyan sokat hallottam róla, de normális leírást sosem találtam hozzá...
Többiek? Ki merre?
Én elkezdtem tegnap futni megint, igaz, csak kocogtam, de most kerestem magamnak edzéstervet, jövő héttől nekiugrok, aztán megint becélzom a városi futást, hátha most már nem leszek terhes :D
Kis részen próbáld ki először, ne kend be mindenned.
Én a R..mannban kipróbáltam. :-)
Egy pici ujjbegynyit kentem a karomra, de nem éreztem semmit, pedig az vmi Bio kence volt.
Na, ha ilyen Carl Lewis féle eredményekre sarkall, akkor nem is lehet olyan rossz. :)
Viccet félre téve...kicsit érzékeny a bőröm, ezért aggódok mit reagál. Végül is egyszer élünk... :)
Nekem a hűtőben figyel egy tubus gyógyszerész által kevert paprikakrém .
Hűűűű ... a marcangolós kínhalál wellness-érzés hozzá képest ! :D
Lehet hogy csak túl erősre keverte a gyógyszerész , nem tudom ... elég magas a kényességküszöböm de ezt nem bírja , bevallom !
Kétszer próbáltam . Először körbekentem vele a hasamat, betekertem fóliába , gatyát rántottam és elmentem kocogni. Kb. 50 méter múlva már simán lehagytam volna Carl Lewist !!! Égett, csípett , mart , marcangolt , rémes volt ! Alaposan bevörösödött a bőröm , igaz , zuhany után hamar el is múlt a bőrpír.
Aztán egyszer próbáltam fólia nélkül , csak a krémet használni , az csak enyhén csípett .
Mindenesetre azóta tiszteletteljesen kerülöm a krémet. :/
Jaaaa! :-D :-D
Hát az tényleg más tészta....időnként az enyém is gágog, bár most végre elindult a súlyom lefele. :-)
Szia!
Vmi miatt visszatartotta a szervezeted a vizet.
Próbálj meg olyan gyógynövény teát inni ami vízhajtó. Én a vesém miatt kamillát iszom amikor szükség van rá, mert az gyulladáscsökkentő is.
Az újság nézegetés jó ötlet, sokszor ad egy löketet az embernek. :-)
Az tuti fix, hogy nagy kitartás kell, mert az én közel 20kg-m is a 90 napos alatt ment le (95ről 74re). Aztán pár hétig beáltam 76ra, majd jött egy hullámvölgy és 77-82 között mozogtam pár hónapig.
A július útkeresésnek tekinthető a számomra a diéta mellett (szétválasztózom).
Most egyéb okból is a paleo mellett döntöttem, így a következő időszakot arra számon, hogy áttérjek arra az étkezésre.
Akkor remélem pár hónap alatt az egyéb bajom is rendeződik, mert tegnap teljesen el voltam kenődve és világvége hangulatom volt... :-(((
A súlyom kb.75 lehet, mert tegnap este 75,5 voltam. örülök, mert végre elindultam ismét lefele.
Szia!
Szerintem igaza van Beverlynek, próbáld meg, hogy mégis szedsz egy ideig magnéziumot.
Az értékek a vérképnél is -tól -ig határban mozognak.
Az ingerlékenység szerintem azért van, mert valószínűleg kevesebbet is eszel és - ha jól tudom - akkor a ch csökkenés is jár(hat) ilyennel, bár ezt Beverly szerintem jobban tudja.
Milyen az a radír? Melyik fajta? Megírod privbe? Én nem ismerem és egyenlőre nálam elég sok a ligetes rész, pedig az Alföldi tájat szeretem. A végtelen rónaság, síkság. :-)
A paprika krémet már én is nézegettem. Egy másik fórumon - ami már nem aktív-, használt vki ilyet és ő dícsérte.
Sziasztok!
90 napos diéta, első hét: fejfájás, fáradékonyság nem jelentkezett. Tapasztaltam viszont: enyhe antiszociális viselkedés, némi agresszióval kiegészítve. Plusz kozmikus szintű izomgörcsöt. Még egy jóízűt sem tudok nyújtózni! :(
A súlyom úgy látszik most beállat 72-re, viszont centiben kisebb lett a combom és a hátsóm. Ennek örülök. A bőröm is folyamatosan javul, ritkul a narancs-liget. (minden nap masszírozom cukros vagy tengeri sós radírral, plusz Lierac krémet használok)
Tegnap puszta kíváncsiságból elmentem vérvételre, ma reggel meg is lett az eredmény, délután konzultálok a dokival. Nagyon szép vérkép. Magnézium és kalcium szint is tökéletes. Akkor mi a fenétől vannak az izomgörcsök?!
Ötletek?
Ja, szeretném kipróbálni a paprika krémet is. Javaslatok? Honnan és milyet? (eddig az Ilcsi paprikakrémmel szemeztem)
Sziasztok!
Látom, nagyon csendes volt a tegnapi nap :)
Én teljesen besokkolódtam a hétvégén :( Nem jön rám a jegygyűrűm és a bokám is elkezdett besüllyedni :( Nézegettem tegnap a WW magazint, recepteket kerestem, meg pár edzéstervet a naplómba, és a július-júliusi számban csak olyanok voltak szinte, akik majd' 30 kilót fogytak... olyan jó volt a képeket nézni. Persze tudom, hogy komoly elhatározás és váltás kérdése az egész, hát, remélem, majd nekem is menni fog ez a 20 kiló...
Jó hír viszont, hogy tartom a 74 kilómat :) Apró örömök :D
Ki hogy áll? Mérlegeltetek mostanában?