Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
A telefon kérdésedre a válasz:
Szabálysértési elzárás heti: 5x10 perc
Rendbírság helyébe lépő elzárás: heti 3x20 perc
Közérdekű munka,pénzbüntetés helyébe lépőszab.veszt.: heti 5x10 perc
Sziasztok! Boldogabb új esztendőt!
Olvasgattam a hozzászólásokat, mert tájékozatlan vagyok. Látom, hogy sokkal nagyobb problémákkal vagytok itt, kitartást mindenkinek. Az én férjem 13 napos fogházbüntetést kapott, valahol Budán kell majd letöltenie. Ilyen "rövidtávú" elzárásnál lehet telefonon beszélni? Mit érdemes becsomagolnunk? Van itt is valamilyen súlyhatár? A fogházakban létezhet agresszió? Előre is köszönöm a válaszokat...
Mindenkinek szeretnék egy jobb évet remélni! :) De a lényeg, hogy 2015 már a hátunk mögött van és csak haladunk a célunk felé! :) Ne szomorkodjunk, hanem gondoljunk erre, hogy ennyivel kevesebb! :)
Békés és sikerekben gazdag új évet kívánok minden sorstársnak és szeretteiknek!
Sziasztok köszönöma válaszokat! Már engem is hívott;)
Áá ehhez nem lehet hozzászokni....
Sziasztok!
Az én párom hívott engem vácról...fél órája
Sziasztok! Vácról volt valakinek hívása a mai nap?
;(
Úgy gondolom,hogy a férjem ügyvédje is elég jó.
Megkifogásolta a fellebbezésben, hogy amiket a bv. bíró oknak felhozott, az nem törvényben kizáró ok. Most ebben tudok csak reménykedni. Az ügyvédünk is elég jó úgy gondolom, mióta a férjem bent van, vele is tartja a kapcsolatot, bemegy hozzá stb. Szóval, akkor a saját cég nem akadály. Nem amiatt ítélték el, egyszerű ittas vezetés, viszont a cégünk fuvarozással foglalkozott, persze nem ő volt a sofőr, ő csak irányította a dolgokat. Lehet, hogy a bv.bíró azt gondolta, hogy ő akarja majd vezetni a kamionokat, holott erről nem is volt szó.
Hol van a ferjed?
Meg kellene bent megerdeklodnie, hogy ki az az ugyved, aki vallal bv -s ugyeket, es jo helyismerete van. Talan, ha megbiznad kintrol, jobban utana tudna nezni a dolognak. En ugy halottam, hogy a sajat ceg nem akadaly, hacsak nem annak kapcsan iteltek el.En szekesfehervari ugyvedet tudok, aki nagyon lelkiismeretes.
Szia!
Nem volt semmi probléma, az intézet kifogástalan magatartásról adott véleményt. Ez már a második feltételes kedvezménye, az elsőt szintén nem adta meg a bv.bíró, arra hivatkozva, hogy volt már büntetve. Ezt a másodfok elutasította, mivel önmagában az előélet nem számít bele a feltételesbe.
A jelenlegi feltételesnél szintén erre hivatkozott a bíró, illetve, mivel volt/van egy saját cégünk, azt mondta, hogy oda szeretne visszamenni dolgozni, de emellett van egy nyilatkozatunk is, miszerint egy cég szabadulása után foglalkoztatná.
Sziasztok!
Eddig nem voltam aktív tagja a fórumnak, de sajnos már másfél éve én is "sorstárs"-nak hívhatom magamat. Férjem fogházbüntetését tölti. Feltételesen szabadulhatna január 6-án, de elsőfokon a bv . bíró mellőzte a szabadlábra helyezést. Ügyvéd által fellebbeztünk, most várjuk a másodfok döntését. Mikor utasíthatják el a feltételes szabadlábra bocsátást, ha minden törvényben leírt feltételnek megfelel? Köszönöm,ha válaszoltok
Azert ez az utolso mondatod eleg nagy vigasz!
Ezt a ronda, kodos idot sajnos a kruppos gyerekek nagyon megerzik. A lenyeg az, hogy mar jobban van, es labaltok ki a bajbol.
A ferjed szerintem tud kerni egy potbeszelot januar elso felere.
Arra gondolj, hogy eppen kifele mentek a bajbol, es orulj a Torpe gyogyulasanak!
Gyerek 123
Hát őszintén írom hogy rettentően együttérzek veled nem lehet könnyű 3 gyerekkel egyedül maradni plusz még szegényke pont beteg...és még a beszélőről is lemaradtál...hát tényleg csak kitartást tudok kivánni..nekünk nincs gyerekünk és így is nehéz...gondolj arra hogy ennél lesz sokkal jobb is..