Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Igazad van, de erre még át kell álnom.
Megoldották a telefonra a pénz problémát, vagy csak nem ráztak rögtön le?
szia igen mi átkerültünk és én is megyek jövőhét szombaton a fiaimmal Martonba ez a 3 dik beszélőnk
szia én eddig ha problémám volt a péz dolgokkal akkor felhitam Baracskát és mindig kézségesen áltak elöttem,sőt mikor szoktatáson volt én már akkor is hivtam őket szerintem hétfőn nyugottan hívd fel őket nem lekezelőek normálisan elmondanak mindent és nem rágodsz a dolgokon kitartást kivánok
Juli29en vonult. S augusztusban már volt beszélő. Egyébként változott a látogatás ettől a hónaptól mert Baracskan is másfél óra volt eddig.
Szerintem ne ostorozd magad Todika! Mindenki önmagából indul ki, ha te ott dolgoznál vagy bent lennél nem nyúlnál más holmijához, ezért nem is feltételezi első körben az ember, hogy ilyen történhet
de akik bent vannak azoknak egy jó része mindent visz amit tud, mindent megszerez, amiből esetleg később hasznot húzhat.
mármint amit te írtál neki befelé? gondolod hogy nem viheti haza? az én párom már adott ki nekem látogatáskor olyan leveleket amiket én küldtem be neki, úgyhogy szerintem hazaviheti
Sziasztok! Sűrgős válasz kellene arra, hogy szabaduláskor engedélyezik e a kapott levelek hazahozatalát??fegyházról van szó.
És még én mondtam a fiamra,hogy hülye, hiszékeny. Vajon kitől örökölte?Én a börtönbe küldenék be banki bizonylatot!!!
Köszi Liza! Mindig helyre rakod a fűrészport. Megvárom a keddet, ha addigra sem tisztázódik, akkor legfeljebb felhívom Baracskát, illetve maradunk a postagalambnál.
az,hogy mennyi idő a beszélő,a "randipapíron" mindig fel van tüntetve! nekem eddig mindig 1.5 óra volt...baracskán is,és már Martonban is...el sem hiszem,de jövő hét zsombaton már újra mehetek :) úgy tűnik,itt tényleg zsírozottabban megy minden ;) van itt még valaki,aki átkerült Martonba??
A magával bevitt pénzt rá fogják rakni a számlájára. Ha a kártyájával van gond, akkor hiába utalsz, az sem fog a kártyájára jóváírásra kerülni. Mivel közel esett a szoktato vége a hétvégéhez és pénteken csak fél naposok bent, valószínűleg csak keddre fog rendeződni a dolga és kedden már tud telefonálni.
Szerintem ne kapkodj feleslegesen!
Eddig nem tudtál róla, érthető módon aggodtal, most már tudod, hogy minden rendben, ne generalj magadnak plusz problémát.
A bv rendszerbe képtelenség belelatni. Mit miért, mikor és hogy csinálnak. Nem véletlenül.
Ha sok pénz van a számláján, az sem jo.
Banki bizonylatot ne küldj be levélben!!!! A nevelő azzal nem tud mit csinálni, hiszen egy kpi. számlára megy a pénz és onnan osztják tovább. Ráadásul az elején több kézen átmegy egy-egy levél és visszaélésre adhat lehetőséget.
Mennyi idő után voltál először látogatni?
Baracskan voltam 4-en látogatóba. Elméletileg 1ora lett volna de több volt. Bár ez a felügyelők jó indulatan is múlik.
Szia Melinda! Ma utalok, próbának csak keveset. Lehet, hogy a pénzt , amit bevitt, letétbe helyezték, és csak szabaduláskor adják ki? Furcsa, nehezen megszokható világ ez. Kedden ír egy levelet, arra választ legkorábban 1 hét múlva szerdán kaphat. Mindez a skype email és mobil korában. De ez van, szeretni nem kell, csak megszokni, és a telefonálással egyszerűsíteni rajta. Jó ez a számlaszám ami a honlapon van? KDOBVI Baracska
10029008-01393132-20000002
Közleménybe;név szül idő, telefonálás, kiétleztetés
Írok rögtön egy levelet is, amiben elküldöm a banki igazolást, így a nevelője utána tud esetleg nézni, ha ez is elakadna.
Szia Todika! Egy utalásra irhatsz 2 félét,én is igy küldtem,telefonálási kiétkeztetési pénz.igy tudja mind kettöre használni,ha munkanap du 4-ig elküldöd,másnap du (12-után)rajta a kártyán,ezt tapasztalatból irom,:)de volt hogy szerdán küldtem és pénteken volt rajta,ez ritkán van,de pénteken félnaposok a pénzügyön es nem mindig szeretnek dolgozni!ezért ha tudod, ne csütörtökön utalj.
Én meg már romokban voltam. Mivel nem került a kártyájára pénz, telefonálni nem tuf. Ma este úgy döntöttem, hogy küldök mégis egy keveset, amig elrendeződik a leadott pénz sorsa. Jó honlapon lévő számlaszám? Külön kell feladni a vásárlási és a telefon pénzt?Hogyan kell jelölni? Kérlek írd meg!
azért mert kedden megírta, szerdán kiadta, azt csütortokon adják a postára és ezért ért oda péntekre...sajnos ez igy megy:(
Elsőbbségi borítékok! kedden lesz 2 hete,hogy bent van, de még nem került a számlájára a pénz, így telefonálni még nem tudott. Kedden, tehát 1 héttel a bevonulás után írta meg a levelet, amit pénteken kaptam meg.Elsőbbségi! És nálunk nem volt költözés, és átirányítás.
ooo :( hát akkor tényleg igaz... el sem akartam hinni.. :( de miééért?
A fiam számzárasat vett, nem túl nagyot. Annak nem kell a kulcsát őrizni. Azért egy kicsit bonyolultabbat vegyetek, mert lehetnek ott hozzáértő szakemberek!
Sziasztok milyen lakatot vegyünk ? Mérete akármekkora lehet?
Kösz Melinda, de vitt be magával 50 ezret, de nem működik a kártyája.Félek, ha most utalok az is elkavarodio. Megvárom, hogy mit ír, vagy esetleg mondani is tud majd, ha rendbe jön.Egy utalásra két félét is írhatok, vagy külön külön kell majd utalnom?
Sziasztok! Mi most voltunk 4-én beszélön,befele menet azt mondták 1ora lesz,aztán,1:20 perc lett! A börtön fokozatban 1 ora,fogházba 1,5ora,de mindig más amit betartanak! Todika ha utalsz mindenképpen ird oda mire küldöd! Telefonálás,kiétkezés céljábol,mert ez kell,legalábbis nálunk kellett,mert igy spejzolni is tud amikor már engedik,de telefonálni is.ha csak az egyiket irod,a pénzt csak arra tudja majd használni!
Szia Lina, mi 15-én megyünk reggel, és csak 1 óra lesz :-(
Köszi, ma reggel feladtam a Nyugatinál. Vettem postai dobozt is, az M-es pont ez a 20x30x50.A csomaggal még várok, nem tudom, hogy mit kér.
További ajánlott fórumok: