Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Hello Nagual!
Feketére szoktam festeni a hajam. Mindig ugyan ahhoz a fodrászhoz járok. Kb. 1,5 hónapja festette és mos a héten iszonyúan viszket a fejbőröm hátul, majd meg őrülök. Többször hajat mostam, de olyan mintha frissen festették volna és a festék miatt lenne. Van ötleted?
Szia!
Érdemes sampont váltani, valszeg nem szereti a hajad a mostanit. Ez egy nehéz kérdés, hogy melyik tipus lenne jó rá, hiszen mindenkinek más jön be. Van a Tigi-nek egy nagyon jó hajdúsítója, Bead Head Superstar a neve. Nagyon szupi csak ajánlani tudom... :)))
nagual,tudnal segiteni/tanacsot adni?
minden nap mosnom kell a hajam,mert maskulonben hihetetlenul lelapul,ratapadnak a hajszalak a fejemre es ugy nezek ki mint egy csapzott patkany :D mostanban pedig egyszeruen nem tom kezelni!hiaba szaritom be a fejteton par perc utan nagyon lelapul :( mar nagyon unom hogy akarmit probalok kezdeni vele valahogy sehogyse akar allni :( de azt se tom,hogy jo otlet lenne e sampont valtani. ha a hajam vekonyszalu,toredezett es elettelenul lelapul akkor most milyen sampon a legjobb ra? voulme novelo vagy demagecontrol???argh! lol
tudnal valamit ajanlani? elore is ezer koszi :)
x
Szia!
Ha leírod mit és hogyan csináltak a hajaddal, tudok tippet adni. De az az igazság, hogy erre a legjobb orvosság az olló... :)
Sziasztok!!!
Nekem az a bajom a hajammal h nagyon elvan vékonyodva, sztem a sok festéstől..:( nem tudnál segíteni h mit lehet csinálni vele h erősebb legyen??.. előre is köszi...
Halmáj! :)
Ajánlom,de csak a Wellából csak a Koleston Perfect-et. Melyik árnyalatot használod és mennyi idő után kopott le? Kómás vagyok nem nézem most vissza a h.sz.-okat. Mi jobb az alfánál? Koleston, Majirel, Luo Color, Tigi Color, Matrix stb.. Milyen színt szeretnél?
:D
háj!:)
egy rövid kérdés: a w.lla CT hajszínező mellett a w.lla hajfestéket is ajánlod? elég hamar elveszti szép árnyalatát a hajam a színező után, gondoltam most már rámegyek egy kis hajfestékkel...de milyennel? eddig alfa.arffal volt festve, szted melyik más festék jobb? köszi, ha írsz:D:D:D
Az enyém két éve lesz decemberben hogy megvan. Van egy 1800 wattos nile line. Az is jó csak nehéz meg gumibevonat van rajta ami miatt nem forrósodik föl a csöve viszont nem siklik rajta a haj. Biztos tudod mire gondolok.
Ez tényleg jónak tűnik mert nem olyan gúla alakú a csöve hanem tényleg cső formája van.
A 10 centis körkefémnek fa nyele van. Lakkozott vörös színű. Az sem izzasztós. Van amelyiknek meg gumi. Azt nem szeretem viszont. Meg azokat se amiknek túl vékony a nyelük.
A braun nak van 2500 wattos hajszárítója. Amit nem értek benne hogy ha már ilyen nagy teljesítményű gépet csinálnak akkor miért olyan a formája mint egy utazó hajszárítónak.
Csak azért kérdeztem, mert ha nem találtad meg a megfelelőt, tudok ajánlani egy tipust, illetve ez az egy ami tényleg ipari és a szűkítője is ennek a legjobb.
Alulról a második 617K a száma. Nekem ez van 1900 Wattosban és hihetetlen erősen fúj, 10 év alatt csak hármat kellett vennem belőle(előtte volt vagy 8 hajszárítóm 3 év alatt és a teljesítményük is nulla volt), szóval nagyon megéri és nincs még egy ilyen jó hajszárító. Az új tipus már ionos, de én inkább a régit vettem, mert abban bízok. Csak ez a forma és szűkítő kényelmes nekem meg kb 40 fodrásznak akik ezt használják neves szalonban és versenyeken is. Csak ajánlani tudom mert ez biztos nem fog csalódást okozni. Kefékből nekem a Titanium márka volt a legtartósabb és kényelmesek, nem izzad bele a tenyered... :)))
Szia!
Ebben a váltogatás dologban igazad lehet, nem is akarom kipróbálni mindet, csak meg akarom találni a számomra leghatékonyabbat!:)Ebben pedig máris sokat segítettél.
Szia!
Ha bejön amit használsz, nem érdemes váltani mert drága, és lehet hogy a másik nem olyan jó a hajadra. A Headshot a leghidratálóbb samponja a Tiginek, esetleg még az S-Factorból érdemes kipróbálni a Diamond Dreams kondicionálót ami most jelent meg. Ez valami fényadrenalin lehet mert a sima cuccoktól is hihetetlen fényes lesz a haj. Nekem a kedvenc hajfényem a Headrush. A fashionista hővédőkrémje nagyon tuti,de állítólag szárazon a S-F Flat Iron Spray a legjobb,de ezt még nem próbáltam. Nekem pakolásként eddig a Bhead Treat Me Right pakolás jött be a legjobban,de ez csak személyes vélemény... :)))
Szia!
Hát ebben nincs tapasztalatom,de kicsiknél azt hiszem le szokták kaparni. Kérd ki a háziorvos tanácsát, mert nem akarok hülyeséget mondani... :)))
Sziasztok!
Képzeljétek mióta nem szőke vagyok hanem barnára van festve és igy növesztem le az eredetire április vége óta 12 cm-t nőtt a hajam,juhhhúúú :)normális samponnal mosom,mármint normál árban lévővel,viszont mindennap masszírozom a fejem és hajmosásnál is.
Ja. A milyent nem vettem figyelembe. :)
A hajszárító babyliss 2000 wattos ionos kerámiarácsos ami semmilyen funkciót nem szolgál szerintem de mindegy. A teljesítménye elég jó de a szűkítője olyan gagyi. Venni szeretnék majd egy Philips SalonDry Pro HP4991 aminek már egészen le is ment az ára. Két éve még kb kétszer ennyibe került. Hajkefém nagoyn sok van, de a nővéremnek ha egyenesre szárítom akkor a 10 centi átmérűjűt, ha hullámosra akkor a 6 centi átmérőjűt használom. Ezek is kerámia bevonatosak. Van természetes sörtés is 6 centisben de abba bele tud akadni és csak rövidebb hajnál használom.
Szia!
Akkor úgy kérdezem, hogy egy BHead fan mit ajánlana?:) Kipróbáltam már a C twalk inten zív hidratáló pakolását és nagyon jóó, selymes a hajam csak én még fényesebbet, csillogóbbat szeretnék!Egyébként ez a fajta a "leghidratálóbb"? Hajvasaláshoz melyik hővédőre voksolnál? (nem festett a hajam csak kissé száraz, a vége pedig töredezett és picit el van vékonyodva). Előre is köszönöm!!