Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Már jó rég voltam erre.
Végre ugy néz ki hogy beköszönt felénk is a tavasz,bár egész éjszaka szakadt a hó ami meg is maradt,reggelre meg ragyogó napsütés fogadott,ha Roli felkel megyünk is ki végre
Szia!
De szép valentin napi ajándék! :)
Az Én kisfiam meg azon a napon fogant meg :)) (mi nem terveztük)
Szia Reni!
Az igen szép kis valentín nap lehetett!:)
Nagyon szép a kisfiad!:)
Képzeljétek!Tegnap elött elöször állt fel Zazám a kiságyban:) Annyira de annyira büszke vagyok rá!
És ma reggel is úgy fogadott, hogy mire bementem már állt:)
Szia Reni!
Üdv a fiatal anyukák között!
Cuki a pici fiad! :)
Üdv itt köztünk!
Nagyon szép kék szemű fiacskád van!
Tervezett baba volt?
:) Igen általában jó gyerek. Most tanult meg nemrég járni, úgyhogy most elég mozgalmas napjaink vannak. Meg szeret pakolászni a kis drága. Nemsokára már 14 hónapos lesz. :)
És szoptatsz? Jó alvó a pici?
4hónapos lesz 25-én és Krisztián
köszi szépen
Sziasztok!
Új vagyo itt a forumon de gondoltam csatlakozok ha nem baj?
Nekem is volt olyan hogy teljesen elteformálodott a pocim. Volt hogy teljesen az egyik oldalra ment, a másik oldal meg lelapult:-)
Ti szeretnétek kistesot Árminnak?
Jaj én anynira élveztem mikor mocorgott odabennt:)
Már akkor tudtam, hogy örökmozgó lesz, bár a vége felé már elég kellemetlenek votak néha a mozdulatai, de akkor is örültem, mert tudtam, hogy minden rendben van vele:)
Ármin Márk Anyu:)
Köszönjük szépen a köszöntést:)
Nem mintha nálatok nem menni gyorsan az idő!Hogy vagytok amúgy?Milyen a poci rugdosás belülről???:)
Jól vagyunk gyorsan növünk el se hiszem de komolyan!:)
Sziasztok!
Voltaire szorítok Bumbusnak hogy ne legyen már semmi baja sem!!
Mindenkinek sok puszikát, visszakell olvasnom hogy hozzátok tudjak szólni :(:(
Szrencsi hol jártál eddig? Már rég voltál! Mennyi idős terhes vagy már?
Larissa mi azért vágattunk a hajából mert már elöl a szemébe lógott nagyon. Nekem jobban tetszik így, olyan még kisfiusabb lett:-)
Voltaira olvastam mi van Domival! Nagyon sajnálom, de kitartás, nemsokára hazamehettek.
Sziasztok lányok!
Most látom, hogy mindenki eszébe jutott Bumbus hófordulója! Köszönöm mindenkinek!!!
Bocsánat, hogy igy elhanyagoltalak titeket!!!