Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Köszi mi jól vagyunk!
Sokat gondolok rád, remélem minden rendben lesz!
Szia!
Írtam Neked privit.
Szép napot!
Most néztem,hogy milyen szép különleges neve lesz!
Veszélyeztetett terhes vagy?
Szia!
Meg vagyunk, köszi! Bár az utóbbi 1,5 hét elég gázos volt, egyre könnyebben fáradok el napközben, éjszaka órákig csak vergődök az ágyban, mire elalszok végre, elkezdett égni is a gyomrom-úgyhogy tök szuper! :(
Még nincs magzatvíz mintavétel eredményem, 22-én érdeklődhetek telefonon, 25-ére meg a következő ultrahangra van időpontom. Ma töltöttem a 20. hetet, már csak 5 hét a kritikus "választóvonalig"! :D
Bár beköltözni végképp nincs kedvem a klinikára... :(
Ti jól vagytok? Zolika? Szoktam olvasgatni a naplódat, amikor eljutok idáig.
Szió!
Hogy vagy? Minden rendben? Rég írtál!
Sziasztok Lányok!
Én is külön mosom Amira ruháit, külön mosószer és öblítő. Ez gondolom nem baj, jobb még az ő kis érzékeny bőrükre a sensitive mindenből! Szerintem. :)
Az anyu míg el nem költöztünk otthonról tesómmal addig külön mosta a ruháinkat az ővéiktől:)
Tehát lehe, hogy ez náld/nálunk is így lesz!:)
Sziasztok! :)
Ibuska Én is még mindig külön mosom Roli ruháit a miénktő,külön szennyestartóban neki való sensitive öblitővel. :)
Nem is tudom mikor fogok erről ugymond leszokni,mert annyira megszoktam már ezt a rendszert :)
Boldog névnapot Zolikának!
Bali pedig minden anyukának és kislánynak boldog nőnapot kíván!!:))
Nagyon Boldog Névnapot Zolikának!:)
Jah és persze nemutolsó sorban Boldog Nőnapot minden anyukának és Kiscsajszinak!:)
Sziasztok!
Minden Anyucinak és kislánynak van egy kis meglepi Roli fő naplójában! :)
Ármin Márk Anyu: Olvastam a naplódat!hihetetlen, hogy milyen bátrak ezek a betörők, még az a szerncse, hogy nektek semmi bajotok nemlett, akár le is csaphatott volna titeket vagy rosszabb, annyi szörnyüséget lehet hallani mostanában!
Gondolom elvitte a pénztárcádat (mert azt nemírtad csak annyit h mindent újra kell csináltatni),bakker, nemlesz egyszerű!:S
Ezzel én is így vagyok!:)
Bár a kilókkal nem lefele hanem inkább felefele szenvedek:)
De majd ha vége a szopizós időszaknak akkor elkezdek edzeni és hátha feljön pár kiló:)
Addig meg kiélvezem, hogy hozzámbújik a kicsi fiam, mertz pikk-pakk elrepül az idő...
6 hetes volt Zolika mikor elkezdtem tornázni szépen, fokozatosan. És még most is van tejem és szopizik:-)
Persze ha észrevettem volna hogy kevesebb a tejcsi vagy valami akkor azonnal abbahagytam volna.