Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
Szia!
A biotermékek általában összetételükben is jobbak, mint egyéb hasonló termékek.
De vigyázni kell, mert sok élelmiszerre írják rá, hogy "fit" meg ilyesmik, de valójában semmi fit nincs bennük. Meg kell nézni, mi van bennük.
Á, a savanyút eléggé bírom, szeletelve eszem a citromot, amitől a frász kerülgeti azt, aki végignézi.
Már az állagától émelygek, de a tej szóba sem jöhet, még a szójatej sem. Holnap megnézem a joghurtot, de most az sincs itthon.
Igen, hányingerem volt tőle, de végül is bent maradt :)
Esetleg szójatejjel próbáltad inni, vagy annak sem szereted az ízét? :)
Activiába, sima joghurtba, vagy túróba is szoktam keverni...
Más: szerintek mire hasonlítanak a következő ízek: belga-csoki, holland csoki, rocky-road, trópusi puncs, fuzzy navel, crystal sky, carribean cooler...
Egyébként mit érzel?Hányingered van?Vagy a gyomorsavad kavarta fel?
Nekem a gyomorsavam sok az édesítőszerektől ill. a savanykás cuccokba aszkorinsavat tesznek,ami szintén marja a gyomrot rendesen(nálam biztos).
Egyébként bulátát,extrudált kölest vagy műzlit is leönthetsz vele,így kevésbé kavarja a gyomrod(sztem a savanyúságát nem birod magában).
Bingó:-)
A növényi tejszínpótlók általában hidrogénezett növényi olajból (vagy zsírból) készülnek. Mert a közdudatban az él, hogy a növényi az egészséges, mert nincs benne koleszterin (a helyzet persze gyökeresen más).
Nézd, ilyet is lehet enni, nem arról van szó, hogy tiltott lenne. De szerintem ha megoldható, akkor inkább hétköznapi tejszínt használjunk. Ha meg nem használ sokat - mert azért olyan nagy mennyiségben ezeket nem ajánlott fogyasztani -, akkor meg azért megfizethető.
Egyébiránt magának a tejben (s így a tejszínben és egyéb tejtermékekben) lévő zsírnak azon kívül, hogy a koleszterinszintet befolyásolhatja, van előnye is, a daganatok képződését gátolja (az ún. rövid szénláncú zsírsavaknak van ilyen hatásuk).
Pirosalma megijesztesz, és megnézem mi az...várj..
"a reformkonyha nélkülözhetetlen tejszín helyettesítő növényi alapú krémje"
Tart:ivóvíz, 23%hidrogénezett növényi zsír,zsíros tejpor, kukoricakeményítő,maltodextrin,stabulizátorok..
Itt van végem..végem?
Sziasztok!
Én most szeretném elkezdeni a fehérje dietát,ti melyiket ajánljátok?Privibe megirhatnátok!
KÖszi
Adjatok ötleteket kérlek, hogy a citromos joghurtos myogenicet hogyan lehet úgy meginni, hogy a rendeltetési helyén maradjon............ két órája ittam meg, úgy a Pr.D-ot és annó a tiltott port :):) is, vízzel, de azóta is küzd a bent maradásért.
Azt hiszem, én is maradok a Pr.D-nél. Amikor csak úgy megkóstoltam, nagyon ízlett, de így vízzel keverve, nekem még az állaga is rémes.
a natúr Actíviát próbáld meg, én abba szoktam ezt-azt keverni, a tartárt, és salátaönteteket is kizárólag Actíviából készítem...
Jó gyümölcslevesbe, ha nincs itthon tejföl főzeléktől kezdve a töltöttkáposztába..
Épp most iszom, mert az elmúlt két napban voltak igencsak túlkapások(köszöntés)és most reggelire is csak ez jár, de nekem kellemes az íze. Sztem sokkal jobb mint tudjukki vanilása volt, de hát -->ízlések és pofonok:((
Ha közelebb laknál átvenném, mert a férjem is szereti:))
Úgy sajnálom. Nem mondom, hogy a legjobb por , de nem iszom undorodva, ígaz túl gyakran se. Hát nem hiába mondják, hogy:
-ízlések és pofonok/kinek a pap, kinek a pappné
nekem megy L.girl nagy kedvene a mogyorós csoki nem akar gurulni, de nagyon:((
Szia!
Én vagyok a citromos-túrós fogyasztó!A MYOGENIC terméke és határozottan állítom ,hogy nekem ez jött be legjobban,olyan az íze mintha citromos túrórudit ennél,de már beugrott a citromfagyi és a citromos joghurt szelet is mikor ittam.Hálisten nem túl édes és nincs édesítő utóíze,fini.
Lagoon tiramisusat iszok még,nekem kicsit édes,viszont a keserű csoki darabok kárpótólnak mindenért.
Jelentem isteniek lettek a rétesek,nyam-nyam-nyam,de nem tudtam lezabálni belőle,csak 4 ettem (melegen-illatosan hmmmmm).
A töltelék titka,hogy ne folyjon ki a következők: a gyümölcsöket lecsöpögtetjük ill. almát kinyomkodjuk,így csak minimális zsemlemorzsa kell bele.Az üzletekben kaphatókkal az a baj,hogy olcsón sokat állítanak elő,ezért felhasználják a gyümlevet+vizet is amit liszttel grízzel főznek(puding jelleg) elő.A túrósnál is hasonló a helyzet,csak itt rengeteg tejfőlt tesznek bele túró helyett ezért bele hajítanak jó csomó grízt,lisztet,hogy megfogja(én a túrósba eggyáltalán nem teszek tejfőlt).Télen szoktunk tökös rétest is csinálni,hmmm-isteni.
Lányok csak ,hogy tudjátok:a házi rétes RENGETEG ZSÍRRAL készül(azért,hogy az asztalon vékonyra lehessen húzni,ill. repülős-legyen ha kisűl).Amennyiben választhattok inkább a tirolit vegyétek,mert annak a tésztájában csak kis olaj van(ebből is csak a házi tiroli,mert a bóltiban mindkét fajtához ua.tésztát használják).
nekem borzasztó, maradok az ananászos vanília, epresfehércsokis kombinációimnál, és csak a sima vaníliás Synthat fogom venni,ha egyszer végre elfogy a kritikus mennyiségű sütikrémes porom..
nem tudom eldönteni, a sütikrémes kókuszos, keksz ízű, vagy mi a fene..a málnáscsokimat alig használva pár órája ajándékoztam el, kíváncsi vagyok a sütikrémes sorsára:((((
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?