Fehérjediétával heti 3 kg mínusz, velem tart valaki? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én úgy eszem,hogy tudom minek mennyi a szénhidrát tartalma és csak az alacsonyakból készítek ételeket.Minden zöld színű zöldség jöhet,bár én a paradicsomot is használom,nagyon sok gombát eszek,sajtokat,sovány túrót,tejfölt kefírt,natúr joghurtot.Húsfélékből csirke és pulyka mellet és rengeteg halat is elfogyasztok.
Sziasztok!Hú az nagyon jó lenne:)Szeretném megkérdezni,hogy tud-e valaki valami étrend formát mit szabad mit tilos???????
Előre is köszönöm!!
Remélem, hogy igazad lesz, és hétfőre már tényleg 4 kg-mal leszek könnyebb:-)
A fehérje nagyon laktat, ezt sose akartam elhinni, mert csak akkor érzem, hogy ettem valamit, ha az CH, de az első ilyen kúrámnál beláttam, hogy így igaz: egy péksütis-kenyeres ebéd, és 1 óra múlva már tudok is újra enni, viszont egy fehérjeebéd után jó darabig nem is bírok kajára gondolni:-)
Azért ne éjszakázz, ha nem muszáj, a sok alvás is fogyaszt... no meg milyen jó is! Imádok aludni:-) Vagyis inkább: imádnék:-)
Szupi, gyűlik a kis csapat:-)
Hát ebbe a diétába nem fér bele a búzahús, de a tofu mehet, a hamismájas miből van? Mert legalább 1 hétig mindenféle CH-t kerülni kell, hogy zsírégetésre álljon rá a szervezet, még a gyümit is. De aztán úgyis jön hetente a 2 CH nap:-) Én amúgy úgy tértem vissza anno a normál kajálásra, hogy amikor elértem az álomsúlyt, utána heti 2 nap helyett 3 napon ettem CH-t (kettőn csak CH-t, a harmadikon vegyesen), utána 4-en, majd 5 nap és így tovább. A szejtán miből is van? Mert ugyan vega vagyok, de ritkán eszek húshelyettesítőket, nagy sajtos vagyok ugyanis, inkább azzal váltom ki:-) De egy jó kis olajban sült szójaszeletet most jól megkívántam, holnap az is lesz:-)
Főzeléket még mostanra terveztem, valamelyik napra beiktatni.. :)
Zöldborsó, zöldbab... ezeket imádom :)
Benéztem :))))
De így is tök jóó :)
Ma én is betartottam ám.. Bár a vacsim még itt figyel, mert nem vagyok éhes. Van sajtom, kefírem, főtt tojásom..
Felkészültem az éjszakára :)
Sziasztok, én se voltam netközelben, kiküldtek melózni:-( Ma is sikerült betartani, igazából ez valahogy sokkal könnyebben megy, mint a többi fogyinál. Este török kajáldában vettem joghurtos padlizsánt, nagyon fini volt... Amúgy egész nap csak sajt, omlett, tökmag, és úgy eltelített, hogy a vacsit csak az anyagcsere miatt gyűrtem be.
Tjudor, nem 4 kg, hanem 4 nap alatt több mint 2 kg, de ez így nagyon szupi, már alig várom, hogy vége legyen a nehéz napoknak, és meglássam a valódi súlyomat:-)
Sziasztok!
Én decemberben kezdtem az Atkins diétát,most már jóval lazábban veszem.Tulajdonképpen,lisztes cuccokon,cukron,krumplin és rizsen kívül mindent eszek:)Több mint 20 kilótól szabadultam meg ezalatt a pár hónap alatt.A naplómban vannak képek,azt hiszem elég látványos a fogyásom:)
Még 10-12 kilótól akarok megszabadulni nyárig.
Sziasztok:))
Jöhetek én is közétek?Holnap kezdenék,rögtön végig olvasom a fórumot,már a 3-oldalnál tartok:))
Én 58,2kg vagyok és a cél 52,hasonlóan kajálok mint ez a diéta csak abonettet/búzakorpát is szoktam enni.Ritkán eszem húst,az lenne a kérdésem h.szejtán/búzahús-snack/tofu/hamis májas mennyire fér bele a diétába?
Ezek fehérjék,viszont a búzahusban lehet minimális ch....Vanda Te mint vegetáriánus remélem tudsz segíteni:))
Szia!
Most hiányoltam már a többieket :)
Sikerülnie kell :) És fog is. :)
Többiek merre járnak vajon?
Én ennyire nem vagyok benne...
Örülök, ha sikerül elhagynom vagy legalább lényegesen csökkentenem a ch bevitelemet.. :)
Nem kell kifejezetten külön tornázni rá, persze sokkal jobb, ha tornázol is. Amiket eddig próbáltam, azok nagy része diétára volt kitalálva.
Amit most szedek, az van edzés mellé kifejlesztve, segíti az erőkifejtést, nincs izomláz, telíti a gyomrot, szal csudiklassz :) csak króm nincs benne és azt is kellene szednem, asszem :)
Fehérjeporra tornázni kell, nem? Vagy én tudom rosszul?
Kefírt és társait szerencsére szeretem és bírom is :)
Én megyek éjszakára dolgozni, oda akarok vinni sajtot és répát :)
Illetve veszek kefírt, az eltelít.. reményeim szerint :)
Sajt, tojás, borsó, répa :) na jó, ez így morbidul hangzik, de igazából egy salátaféleség akar lenni..
De mivel a szénhidrát bevitelem 0 lenne a mai napra 1 db teljeskiőrlésű minikifli is kerül hozzá. Aztán du csak tea, víz, és max edzés után egy turmix- de szigorúan vízzel :)
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltással a cél heti fél-1 kg mínusz. Tarts velem!
- 5-10 kg mínusz április végére!!!! Ki tart velem?minden támogatás jó lenne!
- Zabpehely diéta.. napi 1kg minusz..holnap kezdem..ki tart velem? :)
- 21 napos GI-diéta - 8 kg mínuszt ígér, tartósan
- 157 cm 49 kiló (plusz/mínusz 1 kg) vagyok, szóval az ideális tartományba tartozok, de az izmaim nem látszanak. Akkor fogynom kellene?
- 2 hét 4 kiló mínusz egészséges téli diétával - ki tart velem?