Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Nyertem 21 aranyat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyere te is velünk játszani! Jókat hülyülünk, így szép a világ!
Nem az ischlert ölelgettem a számhoz.
mióta egyszer 1 percnyi szünetet ígérve fél óra múltán bújtál elő a norbit ölelgetve...
Miket nem mondasz.Tehetek róla,hogy itt kell ennem.Vártál rám,így is kifigurázol,hogy hol vagyok.
Mert ő be is fekszik ám az ágyba a norbival, és még cuppog is nekije....hogy milyen finom, meg hogy milyen édes.
Rossz aki,rosszra gondol.De nem is oly rossz az.
Arra gondolt Fáni,hogy Norbi kaján élek immár 10 hete.
Ha én valakit nem érdeklek, az engem sem érdekel, nem foglalkozom vele.
A módszere szerintem jó, de mint pasi nem jön be, nekem túl pici.
Hát ez az. Folyamatos a negatív diszkrimináció a kövérekkel szemben.
Igazad van Zsu, a lényeg bennünk van. Csak az igen kevés embertársunkat érdekel.
Juj, én is vizuális típus vagyok és ez a pár meghitt nap norbival szöveg...... :))))))
Nem számít, hogy az ember milyen kívülről. A lényeg úgyis bennünk van.
Az a jó itt,hogy nem nézi le senki az embert,mert kövér.Engem iszonyúan zavart,ha bementem egy boltba végignéztek rajtam és közölték,hogy a méretemben csak retikült árulnak.
Én nem utálom se a bulímíás se az anorexiás embert.
hogyne bírnád, mindjárt ott vagy!
Még pár meghitt nap norbival, és...voila.
Remélem az idén már sikerül lenyomnom azt a pár kilót! Nagyon tündéri a kisfiad!
Rá se ránts Zsi, enyém is 3 jegyű, de hiszem, hogy lesz még 2 jegyű is. :)
Persze, hogy bírod, ha eddig eljutottál, már csak egy kicsi kell és hip-hop 70 leszel!
Köszönöm a kedves fogadtatást. Gondoltam beköszönök én is, olyan jó itt a hangulat. :)
90-ről indultam.A cél 70.
Remélem bírom még addig.
Nagyon jó neked dee! Én vagyok közöttetek a legsúlyosabb egyén, az enyém még sajna 3 jegyű :((((
Azannya...az enyém a 8-as skála legtetején...NAGYON ÜGYES VAGY DEE !!! Meddig akarsz lemenni? Azért el ne tüntesd magadat teljesen.
Igen már 7-el kezdődik.bibibibi
Majd a végeredményt nagydobra verem.
Szia Hoxa, jó hallani a hangodat!
Én a rágógumit ragasztottam bele a szemembe, mert féltem a tv műsortól...el kellett altatni, csak úgy tudták leszedni a szempillámról.
Én egyébként túl jó gyerek voltam, engem nem kellett egyszer sem varrni, nem jártam a balesetin sem. Ezt megtette helyettem az öcsém. Kergetőztünk, utánam jött söprűvel, bevágtam előtte az ajtót, ő a söprűvel kitörte az üveget, elvágta a csuklóját, ömlött belőle a vér. Én elmenekültem, írtam egy búcsúlevelet, hogy soha többet nem megyek haza, majd elbújtam. 10 kapoccsal kellett összekapcsolnia a tesó kezét, szerencsére ideg nem sérült. A helye azóta is megvan. Én persze hazamentem, és nem kaptam ki, elég volt nekem a bűntudatot elviselni.
Üdv. itt a diliházban.Ne vedd komolyan amit itt látsz.Mi rendes felnőttek vagyunk.
Akkor nem vagy kicsi, sőt leköröztél engem is 3 cantival. A kilóid száma is publikus kategória?
Akkor te sem voltál semmi piskóta...
én gyereknek még átlagos voltam, utána lett velem valami.
További ajánlott fórumok: