Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Na ugye,én megmondtam.Ilyen jó fórumot.Ki indította el? Nem tudjátok csajok?
Az én verseimen is tudnak bőgni. A mi bandánk nagyon érzékeny, velem az élen. Én soha nem olvasom el a saját versemet, mert elbőgöm magam. Utálok szerepelni, de mindig én vagyok mindenhol a főkolompos, aztán meg vigyorognak rajtam, mert zavarban vagyok.
Szerintem nem kellek én hozzá, neked is remekül megy az.
Az én verseim amúgy sem vidámak, ha azt felolvasnád egy névnapon, mindenki elszaladna, vagy elbőgné magát, vagy azt hinné, meghibbantál.
Miért van az,ha eszek bármit utánna ennem kell édességet.Már a második sütit tolom fel.
Nem halál, de legalább olyan rossz, bizonyos helyzetben.
Mi más is járhatna a fejedben.Nem talált, de köze van a kutyasz....-hoz.Ennyi.
Én szeretem a halált, nekem ő az ikertestvérem...
Dee, takard el a szemedet, tudom-tudom, de akkor is.
Az a baj, hogy Fánika nem ismeri a kollégáimat, nekik mindig személyre szabott versike jár.
Jaj, ez valami halál lesz...ugye Nixe, temetkezési valami????
Most biztos kiváncsiak lettek a többiek, de hallgassatok dee-re!
Zsu ha elakadsz a névnapi versikékkel Fáni ír neked szivesen.Ha komoly nagyon szépeket ír.Ha dilis, akkor......
De erről velem nem lehet tárgyalni.
Kedves Norbi szakértő dee!
Nem találták még fel az update 1-es nutellát?
Nutelláról nem vagyok hajlandó lemondani, Ő a fő gyönyörforrás hitvány hétköznapjaimon...na meg apuci, Ő is édes, csak nem olyan olvadozós mint ella. Márhogy nut-ella.
Na ezt vártam, olyan nagyon röhögök,nem bírok írni.Nixe ügyfele meg ne akarjon senki lenni.Én már tudom mit dolgozik.Ne kérdezősködjetek.Ennyi..
Ja, beszéltünk vele,állítólag nem csajszi volt, hanem a basszusnyomó szerelő lakik ottan. De nemtom mi a logikája 2000 ft-ért leutazni oda egy szar basszusnyomóval a hónod alatt.
Ráadásul ott hafyta, és ha kész, majd újabb 2000 rugóért odavonatotik érte, és kifizeti a javítást.
ha ilyen hülye szegény, akkor csak sajnálom, mert tudom kire ütött.
De remélem csak álca ez a szerelés dolog.
Az ember néha agyal, végülis Fáninak igaza lehet, de még én sem tudnám eltalálni a pontokat, pedig már 8 szúráson voltam. Szerintem mindig máshova böki.
Nagyon vigyázz, mert ha véletlenül a zabaközpontodat találod el, akkor nemhogy lemennek a kilóid, inkább pillanatok alatt felkúsznak. :DDD
Olyan jó így utólag olvasni amiket írtok.Fáni otthon nehogy beleállítsd a kötőtűt a füledbe.
Így is csini vagy, inkább szokj le a nutelláról.
Én szeretem a munkámat és a kollégákat is. Én vagyok a legfiatalabb, állandóan nyüzsgök, névnapi ajándékokat én veszem meg, én írok mindenkinek személyre szabott pár soros verset a névnapi üdvözlőlapjára. Munkabért könyvelek, excel táblákat gyártok és statisztikákat készítek. Más utánlja, nekem tök jó buli.
Csak azért kérdezem, mert rengeteg felesleges gombostűm van a varródobozban... ha szoros sorfalban teleböködöm velük a füleimet, közte kell legyen az a pont is, nem???
Beszéltél a fiaddal?Tetszett a városom neki?
Vagy csak a csajszit nézte?
Jesszum, mik vannak, el se hinné az ember.
Engem nem szadiztak, csak mikor kellett kiszanálni 12 tagot, beválasztottak a piszkos 12-be.
Amúgy nem bánom ,mert rühelltem már régóta azt a melót csinálni.
Kell diétáznom, kb. 1000 kcal naponta. A tűk segítenek, hogy ne legyek éhes, és gyorsítják az anyagcserémet. A fülembe böknek fülenként 5 vagy 6 tűt kapok hetente 3x30 perc. Házilag szerintem nem lehet, mert el kell találni az akupunktúrás pontokat. Létezik tartós tű is, amit hetente kell cserélni, de akkor nem olyan intenzív a fogyás.
Helyes, Nixe írd meg hol dolgozol és majd mi hívunk,hogy ne fárasszanak idegen emberek.Ez csak tréfa volt.Szoktak rendetlenek is telefonálni?
Nehéz meló az is.
Te intéznél is , abban nem lenne hiba, drága barátosnőm. Max leköltöztetem a pereputtyomat oda tehozzátok.
EL NE SZALADJ, VICC VOLT!
Mindenkivel másképp bánnak el. A mostani munkahelyemen az a szokás, hogy addig szadizzák az embert, míg idegileg teljesen kikészül és önként felmond, mert nem bíja a gyűrődést. (ezt csak azzal teszik meg, akinek valamilyen okból nem tetszik a képe)
És mellette nem is kell diétáznod???
Hova bökik a tűt, midbe??
Házilag nem lehetne???
Én társad vagyok benne.Szurkolok,hogy elérd a célt?
További ajánlott fórumok: