Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Nem hát, mert féltek hogy kiugrom az ablakon. Itthon családi házban lakom, gondolták nem eshetik akkora bajom.
Mikor rákérdeztem a főnöknőmtől, csak hebegett meg habogott, de szerinte így volt tisztességes. Jó, mi?
Gyere Fáni,én intézek neked munkahelyet.Csak cseppet messze vagy.
Még 1 hónapig biztos, de még novemberben is szeretnék, ha a kassza engedi. Ez kb. 25 kg minuszt jelentene. Remélem, hogy sikerül.
Látom én, hogyne látnám, ezért vagyok még itt az élők sorában.
Jó, tudom dee, abba is hagytam a kedvenc témám feszegetését....
Elég szenyák voltak, könnyű a szerencsétlen, beteg emberrel elbánni. Még annyi bőr sem volt a képükön, hogy személyesen közöljék veled a hírt.
Zsu meddig jársz még szurira?
Ez az állás 8 órás? Én mindig szerettem volna "különleges tudakozós" lenni, de aztán maradtam a könyvelésnél.
Mennyi idő alatt találtál rá az új helyre???
Fánika téged mindenki szeret és drukkol neked.
Látod milyen jó csapat vagyunk.
De gavallér volt, azannyát nekije.
Engem meg akkor rúgtak ki, mikor itthon feküdtem betegen, a barátnőm jött el megmondani mi van.
Frankó kis csevely volt, gondolhatjátok.
Jó étvágyat neked. Én ma bűnöztem, megettem egy tölcséres jégkrémet, ennyi nekem is jár! A vacsim gyümölcsjoghurt volt.
Nagyon sajnálom. Majd találsz sokkal jobbat, ami csak rád vár. Lehet, hogy egy kis időbe telik, de biztosan sikerül!
Csoportvezető voltam egy cégnél, de átmentem egy egészen más munkakörbe, máshova. Most egy Call Centerben dolgozom.
Gavallér fönök volt!Igen finomat eszek.
Voltam megnézni miről lenne szó, de visszamondtam mert nagyon lehangoló. sajnos, mert jó lett volna.
Ja azt nem írtam, hogy könyvelőiroda volt, a kolléganőmmel együtt vágtak ki minket (könyvelő képesítésünk volt) és hagyták a kertészmérnököt, csak azért, mert neki megvolt a felsőfokú végzettsége. Kaptunk a főnöktől 5000 ft-ot, hogy menjünk a Mc donalds-ba és bőgjük ki magunkat, majd 1 hónap múlva a leszámoláskor meghívott minket a Krapaj csárdába vacsizni.
Mit doliztál, és mennyi idő alatt találtál másik állást?
Jó étvágyat, biztos finom!!!
Bunkók az emberek.Én is jártam így a múltban.
Szerencsére most jó helyem van, ível a karrierem.
Lekopogtam 3x.
Hát persze! Én akupunktúrával kínozom magam, 3 hét alatt lement eddig kb 10 kg. Még nem ártana 30-at leadnom.
Köszi a felvilágositást! Borzasztó lehetett ! Csak úgy uk-mukk-fukk!
Aki tudni akarja,paprikás húsgombócot eszek szögediesen.Még nem ettem ilyet,de finom.
Ja, mindig izgat ezekkel a norbis cuccokkal. De lehet benne vmi, mert szépen lefogyott tőle, le a kalappal.
Te is küzdesz a kilóiddal?
Idősek otthonával mi a helyzet? Lehet, hogy valamiről lemaradtam, nem olvastam mostanában utánatok.
Én is 22 évig dolgoztam az előző helyemen, most áprilisban váltottam.
Te piszok,itt vagyok látok mindent.Itt eszek az ágyban,a gép előtt.
További ajánlott fórumok: