Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Mert rajtad kívül senki se mondja neki, hogy így helytelen. A kórházban is ezt csinálják, ott a doboz, beleöntik a beteg tenyerébe oszt adj neki.
Nekem apósom ugyanennyi jó egészségnek örvend. Anyukám 52, tök jól van, apu sajnos nem élte túl a rákot, 5 éve, hogy szegény meghalt 52 évesen.
Tanács, soha ne vegye be egyszerre a gyógyszereket.Mindig 1-t.Nem tudja a szervezet feldolgozni,hogy mit csináljon.Gondolom szed vagy 4-5 féle gyógyszert.Kis idő teljen el a bevételek között.Közben egyen,járkáljon.
Rossz szokás,hogy kiszedi a beteg az összes gyógyszert és zumm be a szájába egy pohár vízzel.
Hát ez szomorú.
Anyukám is ennyi, de úgy fut, mint a nyúl.
Hála az égnek felépült egy rákból, akárcsak apukám.
Rengeteg minden volt nálunk is, kész horror, el se kezdem sorolni.
Csak 64, de olyan, mintha legalább 80 lenne. Súlyos csontritkulása van, 3 csigolyája összeroppant, cukorbeteg (csak tablettás) magas vérnyomás, rossz szív, rossz idegek, rossz máj. Szegénynek eléggé kijutott.
Nem egy orvoshoz járunk.Igaz nekünk van asszisztens.Én szoktam kérni,hogy írja le mit mond, majd elolvasom.A férjem is hadar, de őt már megszoktam.
Dehogy mondta! Én megértem, mert én is hadarok, és a fülem is jó. Megnézte a kórházi leletet, bepötyögte a gépbe és viszlát. Semmi kommentárt nem fűzött hozzá!
Nagyon megijedtünk, mert anyósom vérnyomása felment 186/100-ra, a szíve szorított, nem kapott levegőt. Vérnyomáscsökkentőt szed, de úgy látszik, nem használt. Gyorsan adtunk neki Corinfart, nagy sokára jobban lett. Azt hittük, hogy megint kórházba kerül. (1 hete jött haza, mert szívritmuszavara volt)
Akkor lehet hogy el is mondta szegény pára, csk vagy nem hallottad, vagy nem értetted, te vagy a hibás!
Az a baj, hogy a doki egyedül van, kirúgta az asszisztensét és nincs helyette másik. Mindent ő csinál egyedül. Ha kérdezek válaszol, de magától nem nagyon mondja a dolgokat. Ráadásul alig lehet érteni, hogy mint mond, mert olyan halkan beszél, és még hadar is hozzá.
Nagyon sok a trehány orvos, egyszerűen nem félnek a következményektől... mert nincsenek is, ők sose kerülnek dutyiba vagy ilyesmi.
Látod így én nem bírnék dolgozni,hogy elvégzem a kötelezőt és nem teszek hozzá semmi pluszt.
Az orvos lehet,hogy tudta,hogy jó lesz csak nem beszélgetett a beteggel.Lelketlen.
Látjátok, mire való az internet! Lehet, hogy személyesen sohasem találkoztatok volna. Így meg kilóméterekre vagytok egymástól és mégis pillanatok alatt látjátok a válaszokat. A modern technika csodája!
Érdekes, nekem is így tetszik.
Mondjuk jó sokat beszélgettünk ám azóta mindenről.
Meg nagyon rokon lelkek vagyunk szerintem.
Még csak 2 hete? Már mindent tudok rólad.
Olyan mintha együtt nőttünk volna fel.
hehehe... már épp az ujjam hegyibe volt a szellemes válasz...rohadtul ismersz engem dee-kém. Pedig csak 2 hete találkoztunk. Emlékszel?
Én fejeztem be, de nem szivesen.Nixe azért lassú a géped,mert sokan vagyunk és egyszerre nyomunk.Fáni ne figurázd ki, hogy nyomunk.
Ismerlek!!!!!!
A mi háziorvosunk egy nagy nulla. Anyósom új gyógyszereket kapott, nem mondta el neki, hogy mit, miért kell szedni, ma olyan rosszul volt, hogy ki kellett hozzá hívni az ügyeletet. Az ügyeletes orvos olyan szépen elmagyarázott mindent, hogy most már nem kell félnünk a hirtelen rosszullétektől. Ő azt mondta, hogy ez a házidoki feladata lett volna.
Jól van, tökre igazad van, én is azt enném a helyedben.
Atkins módszere szerint hús és zsír korlátlanul ehető, ő a szénhidrátokat szorítja szinte lehetetlenül alacsony szintre.
De sose vagy éhes, mert a husi laktató. kár hogy nem szeretem annyira. Bezzeg a nutella....
Tényleg jó, örülök, hogy itt lehetek. Csak kissé lassú a gépem, nemtudom mi van vele.
Már megkérdeztem több orvost is, de választ soha nem kaptam.Ti nem vagytok így?
Én csak hülyültem, de ezek szerint igazam volt! Nézzétek meg az asszociációs játék utolsó szavait! Jól összehoztuk igaz?
És abszolúte így is vagyon, tudományos alapokon is. Komoly, én eü-s vagyok, hihettek nekem.
Igen norbis a sütim is.Én nem védem és nem támadom Norbit.Atkins papát és a módszerét sem ismerem.Amíg bírom anyagilag eszem ezt.Finom,egészséges és fogyoooooooook.
Nekem nincs időm főzni,vásárolni még annyi se.Tudom ha lenne családom más lenne.Ez így kényelmes.Előtte is hozattam az ebédet.Az se olcsó,finom de nem egészséges.
Na így okés, köszike kedves zsu...
Ha Te nem lennél, nem lenne ez a fórum. Köszi Neked! És köszi dee-nek is, hogy kitalálta!
És akiről szól, az senki????
A sós kívánja az édeset. Ez a jin és a jang (vagy valami hasonló) Az édes kiegészíti a sósat, nem élhet a sós édes nélkül.
Na elég tudoményos voltam?
Igaz, hogy ezt csak most találtam ki.
Az is norbi??? Mert ha nem, feljelentelek nála, vigyázzzz!
Én nagyon nem bírom szegény kis norbikát, lehet hogy jót akar, lehet hogy ő le is fogyott, de engem hagyjon békibe.
Atkins papa sokkal hitelesebb, ő legalább szépen belehalt a diétájába.
További ajánlott fórumok: