Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Én próbáltam témát váltani,de nem értette a barátnőm,így megírtam priviben.Majd mindjárt sztorizni fog róla.
Elolvastad Kathy a tegnapi dumcsinkat?
Hoxa is meglátogatott minket.
Voltam hát.
Interneten keresztül ők se bírnak meggyógyítani, de már annyit kérdeztem, tele van a púpjuk velem.
Az egyik igen aranyos, persze ő is nő, tudja miről beszélek.
Na ez az. Lenni kellene, de nincs.
Ha van, az tutira meghiusul, de ha véletlenül mégsem, akkor jön a nyavalyatörésem és elintéz.
Lassan a földön fekszem, és lengetem a fehér zászlót.
Most tartok ott. A kapukat már régebben bezártam, a harcot majd ezek után adom fel...
Beszéljünk vidámabb dolgokról, mert már megint bőgök. tönkre fog ázni a klaviaturám a végén.
Abból még nem gazdagodott meg senki,ha síránkozott.
Fel a fejjel,lépni kell!!!De ne a vonat elé!Most beszéltem Zsuzsival,nagyon szomorú.Két embert is elütött az autóbusz két külön helyen.Ő ismerte mindkettőt.Szorít nekik,hogy meggyógyuljanak.
Mindenkinek lenni kell céljának.
Olyan jó még hallani is, esküszöm!
Azért vagyok a padlón, mert megint ledöntött a lábamról a szokásos méhészeti nyavalyám.
És nem bírom megoldani, még orvoshoz se bírok elmenni, pedig helybe jött volna a munkahelyemen.
Látni se óhajtok egyet se a dr-ok közül, hagyjanak engem békén, ha már meggyógyítani egyik nagyokos sem bír! UTÁLOM ŐKET!!!!
Koszonom a kerdesed, jol vagyok, sot!!!!
Ma nem voltam dolgozni, igy irulok-virulok. Egyebkent akkor voltam a legnagyobb banatomban, amikor meg dolgozni sem tudtam. A labamnak meg orulok, hogy faj, mert legalabb van ami fajjon, ha rosszul sikerult volna a balesetem, akkor most nem is fajhatna. Latod en igy fogom fel.
Mi a baj kedves, miert vagy a padlon?
Szia Kathy, ki kell hogy ábrándítsalak, mert már megint odavagyok....
De mesélj, Te hogy vagy? Sokat dolgoztál-e, fáj-e a szegény lábad....
Sziasztok Lanyok!
El sem hiszem, hogy vegre ossze tudtunk futni! Hogy vagytok?
A kercsilányom ( a kicsi).
Nem jó ez így,üvölts le engem is.
Magaddal tolsz ki.Ez már nem játék!!!!
Holnap beszélek a dokimmal,addig tarts ki.
De jó hogy te jól érezted magadat...ki az említett "gyerek"?
Azért bántottak, mert ha nyomorultul vagyok mindig orvost akarnak hívni, én meg leüvöltöttem őket, hagyják már békében tölteni az utolsó napjaimat-mármint ezen a helyen-. Mindenkit megmorogtam, aztán elvonultam bőgni.
Közben bedöglött a gép amivel dolgozni kellett volna...aztán már túlóra lett belőle...a hasam meg csak mondta a magáét...ettől aztán egyre lejjebb és lejjebb kerültem hangulatilag.
Nekem nagyon jó.Megint shoppingolni voltam,mert a gyereknek néztünk csizmát csütörtökön,de nem mertük megvenni a lába nélkül.Bölcs döntés volt,mert idétlen volt azon a pipaszár lábán.
Bezzeg én vettem egy dögös western csizmát.Alig várom,hogy hideg legyen és felvehesse.
Miért bántottak a laborban?
Itt vagyok, pontosan 8 óra van.
Ki van még itt???
SZIASZTOK LÁNYOK ASSZONYOK! csak 1 mp. bekukk, mert elaludtam és a reggeli tendőim is elmaradtak. Láto Kathy csak befutottál, nekem az már igen late volt...
MINDENKINEK SZÉP NAPOT KÍVÁNOK! Bolondfáni-asszonyság.
8-kor beszállok.( este)
Az jó,én kétszer voltam a héten shopping túrán.
Most behúztam a féket.Messze van még a fizetés.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬