Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Hát ez is durva dolog, nem is tudfom melyik a jobb. leginkább egyik sem. Ebben meg az a szar, hogy a letöltendő 3 hónap alatt nem tudsz elmenni sehova, utána meg rohadtul kevés az idő. Aztán meg már se meló, se lóvé.
Rákattintasz a válasz erre feliratra, és alul megjelenik, hogy erre válaszolsz. Ennyi az egész.
Kérdés: mit cináltok, hogy kiiródi alul, hogy kinek válaszoltok? Én még zöld vagyok, nem tudhatok mindent.
Még nincs, mert 22 évig dolgoztam itt, ez volt életem első állása...fogalmam sincs mit találok.
Még nem is igen kerestem.
Biztosan megint fincsi pudingot vacsizik!
Ez nála azt jelenti, hogy még mos, tereget, telefonál,stb stb, majd csak fél óra múltán jön vissza.
Engem a munkahelyemről úgy távolítottak el, hogy reggel bementem dolgozni, mint mindig, délben közölték, hogy nem kell többet mennem, minden előzmény nélkül. A hónapból hátralévő időt kifizették, aztán mehettem munkanélkülire, míg találtam másik helyet.
visszavonom, már nem is irigyellek!!! Van új munkalehetőséged?
Még nem is néztem,a játék a lényeg.(nekem)
Kiszállok egy picit,megyek a vacsimért.Jövök vissza.
Irigyelhetsz, már csak 6 hétig csinálom, aztán kampec. Még nyáron leépítettek, nov. 10-ig vagyok, aztán sétálóidő 3 hó, aztán nemtom mi lesz.
Melyik ajándékra pályáztok a kvízben?
Na látom gyűlünk, gyülekezünk.
Jól van csajok, beszéljetek, vagy kérdezzetek, nekem minden jó.
Kedvesem, a mi kórházunkban a gumikesztyű, mint olyan hiánycikk, LUXUS, érted? Fertőtlenítő se szokott lenni, na az csúcs. Olyankor szoktam nagyon trágárul megnyilvánulni, és a kórház vezetésének kívánni azt, járjon így, hogy a puszta levegővel tudja "sterilizálni" a csupa trutyis mancsát.
Csalok én ide mindenkit, de van ami nem publikus.
Pl. a kvíz megfejtése.
Sziasztok! Én is itt vagyok, nem félek senkitől, nagyon bátor vagyok ám! :)
Nem tünsz ijesztőnek!!!!!
Majd mégegyszer elolvasom, mert most nem ugrik be. Ezután én is jövök. Amikor tudok.
Ők nem jönnek ide dumcsizni? vagy be vannak rezelve tőlem? Pedig még nem ettem embert, esküszöm nektek.
Hogy olvastál-e pl. minket, vagy be kell mutatkoznunk neked. Ez egy jó összetartó csapat, még Kathy és Kif-lee szokott jönni, ennyien vagyunk. Örülünk ha bekapcsolódsz, sose késő.
De jó neked! Remélem nekem is lesz sok!!!
Úgy látom egymásra találtatok.Nem tehetek róla fontos ember vagyok és eddig leveleket írtam a barátnőimnaek.Már sok van itt a Hoxa portálon.
Képeslapküldéskor találtam ide, és ittragadtam. Ki nem hagynék 1 napot sem. Remélem sok barátra teszek szert! Mire vagy még kiváncsi??
itt vagyok, csak olyan lassan jelennek meg a válaszok, addig bóklászok más fórumokon.
Mondanál magadról pár szót?
Hali, mikor megjöttem mindenk elment?
HÚ, még manikűrös is? akkor én hátra is teszem gyorsan a praclimat, ne is lásd. Csak simán lenyesem rajta a karmot, aztán néha bekenem, és annyi.
Mosogatni, meg laboroskodni pont jó.
(Majdnem megírtam mikben túrkálok a melóhelyen puszta kézzel.)
Szerencséd van, hogy birja a körmöd. Az enyém szétválik a lakktól.
Egy másik szinnel húztam most átlósan egy csíkot.
Én is kikenem, de a végén fogpiszkálóra teszek vattát és körbemosom.Nem nagy kunszt, de csak kedden este tudok a manikűröshöz menni.Na ő rendesen mintázza, nagyon ügyes csjszi.Kreatív.
Ja vagy úgy...hogy még mintáztad is... én simán se tudom befösteni, mindig mellékenem, meg lefolyik, meg minden.
utálom a babra munkát, 2 bal kezes vagyok.
Jó, nem ócsárolom magam.
Hogyan teszel rá mintát?
További ajánlott fórumok: