Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Szia!
Hát, ha már egy hete diétázól akkor valami nem jó!
Elsőnek, a kolloidot már az elejétől kezdve szedned kellett volna a gombaölővel együtt!
Aztán sajnálom de a feta NEM megengedett az első időszakban csak a 2.-ban, szóval nem jó amit és ahogy csináltál. Ne haragudj hogy ezt írom, de ez az igazság..
A kolloidot nyugodtan szedd be a szádon, mi is úgy szedtük, úgy kell!
De én elkezdeném elölről helyesen a diétát, mert lehet nem lesz eredményed így...
Helloka!
Már majdnem egy hete diétázom. Ma jöttem rá, hogy mi az, ami meg fog menteni. A feta-sajt és a magok.:-) Végre negyedik nap is szívesen ettem a salátát a sajt miatt.
Most kezdeném el az ezüst kolloid szedését. Csak nem tudom, hogy hogy megfelelő az alkalmazása? Sokan nem javasolják szájon át, de egyébként hogyan tudná a beleket is tisztítani?
Mindenkinek hajrá, aki elkezdte!Most pl. már azt is tudom, hogy hol bujkálnak az élesztő mentes kenyerek. Természetesen a gyümölcsöket is jobban kívánom.Habár én már így is ettem grapefruitot.Majd meglátjuk... A teafaolajat ki hogy használja?
Mint ahogy az elöttem lévő is irta a protexin probiotikum család nagyon jó!
Akár a Protexin candid Plus
vagy a
Protexin Natural Care, Protexin Balance, mindegyik jó!
A laktívnál jobbak, de az sem rossz!
Igen, csak hagyd el simán és jöhet a probiotikum , és a gapefruit cseppeket ne hagyd el.
Nem tudom, nem ismerem egyiket sem, vagyis a normaflore nagyon gyenge, és csak probiotikum van benne.
Olyat kell választani amiben prebiotikum is van és nincs alkohol!
Szia
Akkor még 5 napig csinálom.
A második időszakot hogyan kezdjem el?
Gondolom a gombaölő és béltisztító elhagyása, probiotikum kezdése.
Nekem normaflore belsőleges szuszpenzió van itthon egy dobozzal meg egy Juta Vit probiotikum az utóbbi tudom hogy tartalmaz pre és probiotikumot is. Az előzőt azt nem tudom. Te melyiket ajánlalád vagy esetleg valami más félét?
Hát mivel ettél olyan alapanyagot amit nem szabad, igy hiába hajtottad ki a gombákat közben etetted is! Szóval nem sokat ért az az időszakod.
Ha jól számolom akkor mondhatjuk hogy 2 hete csinálod a szigorút. Csináld még kb 5 napig aztán jöhet a 2 időszak.
Az első alatt nem feltétlen múlik el a tünet. Előfordúl, hogy ugyan úgy vannak még, ezért kell a 2 szakasz is!
Hát én sima teavajat választanék, ebben sok a hozzáadott cucc. A teavajak ált 80%-osak
Ezt ne edd
csak természetes dolgokat használunk ilyen a mangalica zsir!
A teavaj.... gee...
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni!
Én 12. én kezdtem a szigorú diétát.
Szedtem grefuit csepet, ezüst collaidot gombaölőnek. béltisztítónak colin cleanse.
kb 17 én jöttem rá hogy olyan abbonetet ettem ami nem jó. 17.-től egészen a mai napig csinálom a szigorú diátát.
Kérdésem a következő lenne.
Olvastam hogy az sem jó ha túl sokáis szeded a gombaölőket meg a béltisztítót.
Én ugye bár már 12.étől szedem.
Még eddig a tünetem nem kezdett el múlni azaz az elején elkezdett de aztán viszatért.
Szóval a szigorú diéta alatt már el kellett volna múlnia a fehér lepedéknek a nyelvemen hogyha mindent jól csinálok?
Abban szeretnék tanácsot kérni hogy még medig csináljam a szigorú diétát.
Köszönom előre is a fáradozásotokat.
És Lurpak vajat lehet enni?
sózott: Összetevők: vaj (38%), ivóvíz, repceolaj (21,8%), tejkultúra, étkezési só (0,9%), pálmaolaj (0,4%).
sótlan: vaj, repce-olaj, tejsavkultúra (68,5% vaj és 31,5% növényi olaj). sótlan
küldöm nektek a recepteket a mitfőztél fórumon
bocs a késésért
Már a 3 után egyértelműen volt javulás, de az 1 doboz után múltak el a tüneteim.
Igen a próbát megér, hátha segít nektek is...
Nem vagy candidás, ez azt jelenti. A széklet és kenet vizsgálatnél is pontosabb a vérvétel.
Javaslom, hogy mindenképpen menj el egy laktóz, liszt, étel allergia vizsgálatra ezek is okozhatják a tűneteidet!
Candida IgG:31,6 referencia 0-30 Ez azt mutatja hogy voltál e candidás már..és ez azt jelenti, hogy igen, valamikor a múltban.
Candida IgM: 5,20 referencia 0-11 ez a jelen helyzetet jelenti. Mivel középtájt van én javasloma diétát.
De az első időszak max 1 hét!
Igen, amig az első időszak tart. Utána a probiotikumot ameddig a dobozon írja. Ugye sok féle van, van amit lehet szedni hónapokig de van amit nem. Ez függ hogy milyet veszel.
A lényeg hogy pre és probiotikum is legyen benne
Ha ez okozta akkor természetesen ne szedd tovább, viszont kellene mindenképpen szedned helyette valamit.
Esetleg colon clean?
Vagy ökonetes béltisztító?
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem légyszi! Megkaptam a vérvételi eredményeket
Candida IgG antitest :26,4 NTU (0-30)
Candida IgM antitest :1,20 NTU(0-11) Ez most azt jelenti hogy negatív ugye? és hogy nem áll fent nálam a candidiasis. Viszont a nőgyógyászati tesztet is ezen a héten kaptam meg az viszont pozitív. Vagy a vérvétel az egész szervezetre kiterjedő gombafertőzést mutatja , ami már megtámadja a belső szerveket? Érdemes lenne széklet labor tesztet kérni? Mert leginkább a hasam szokott fájni és puffadást is érzek néha és eddig úgy gondoltam hogy ezt is a candida okozza... Vagy a vérteszt az magasabb értéket jelzett volna ha bélrendszerben candida túlszaporulat van, ez így kimutatta volna? :-P Bocsi hogy ennyi kérdést tettem fel!
Íme az eredmény. Mit gondol aki ért hozzá?
Candida IgG:31,6 referencia 0-30
Candida IgM: 5,20 referencia 0-11
most mi legyen...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok