Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Szia!
Szeretném a tanácsodat kérni hogy hogyan tovább?
Ez most az egész diétát tönkre tette?
Ökoneteset honnan lehet beszerezni? sehol nem láttam még. Mindenhol ezt adrák.
Igen elvileg a doki küld el, de mint kb 99%-ban sajna nem küld el hanem hülyeségnek tartja magát a candidát.
Ilyenkor szoktunk Prolborba menni. Az egy magán labor 3500,- és megcsinálják.
És sajna csak a vérvétel tudja kimutatni teljeseb biztosan hogy beteg vagy e!
De igen, alkoholost nem szabad szedni!
Ezt sokszor írtuk már!
Sziasztok!
Már pár napja olvaslak titeket,mert a homeopátiás orvosom szerint candida diétát kéne alkalmaznom. Rlőzményeim:
Tüdőbetegségemre steroidot kellett szednem 1 évig. A gyógyszer elhagyása óta nagyon sok gondom volt, főként emésztési. 3 éve komolyodtak a dolgok, elkezdtem vérezni székeléskor és egyre nehezebben sikerült wczni. Szépen lassan mindentől szorulásom lett, gyakran éles fájdalommal járt és/vagy vérzett, és volt h magától ki sem jött... (bocsi).Voltam dokiknál, nem találtak semmit. Legtöbb sikert/eredményt a homeos doki érte el nálam, vele eljutottam odáig h ha bizonyos ételeket (de nagyon sokat) nem eszek, akkor minden oké. Most arra kértem, lépjünk mégegyet, próbáljunk meg még gyógyítani rajtam ha lehet. Erre ajánlotta a "ti" diétátokat.
Szilveszter után bele is kezdenék.
bioextra grapefruit mag kivonat
ilyet szedek.
Napi 3x15 cseppet
mindig is ilyet szedtem a szigorú diéta alatt is. Most olvastam hogy valaki ökoneteset szed.
Lehet akkor olyat fogok én is venni igz ég ebből van 2 dobozzal.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem felétek.
A grapefruit cseppben lévő alkohol nem árt?
Szia!
Én tavasszal voltam természetgyógyásznál és ő állapította meg hogy candidám van. Javasolt is egy diétát, de nekem nem vált be.
Vérvételen nem voltam.
Nekem Hála Istennek nincs más bajom csak fehér a nyelvem, de az nagyon bosszant.valamikor jobb aztán megint visszajön. Nagyon tudom utállni!!
Igaz sokkal jobb mikor diétűzom mert nem olyan erős és nincs olyan kellemetlen íze sem.
szia!
Volt hogy a szigorú diéta alat is megettem ennyit!
remélem nem rontottam el vele.
Sziasztok!
Mostanában úgy szoktam enni a müzlimet hogy 4 pohár Acktivia jogghurtot(natúr) összekeverem saját készítésű müzlivel kb 70-80g müzlit teszek bele.
Azt szeretném kérdezni hogy nem viszem tőlzásba? Napi egyszer szoktam így enni.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok