Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Szia!
(Végre előkerültem:)
Boldog új évet mindenkinek!
Válaszaim:
1. Hallottam már olyat, sőt, a fórumon is olvastam, hogy valaki beutalóval ment candida vérvételre, de az egy az egymillióhoz, hogy megadják, mivel általában az orvosok úgyvélik, hogy ilyen betegség nincs. (Érdekes, azért szűrés létezik rá:)
Fórumozásom eredményeként mostmár Budapesten, Tiszafüreden, Székesfehérváron és Debrecenben is tudok olyan helyet, ahol leveszik a vért és elküldik neked az eredményt.
2. Igen, van kezdetleges és súlyos formája is. Hogy honnan melyiknek számít, azt ne kérdezd, mivel ez egy igen bonyolult tünetegyüttes. Mindenesetre mindenkinek más-más tünete lehet. A leggyakoribb az el nem múló nőgyógyászati probléma. Ezen felül lehet kb. százféle tünet. Ami közös, az az, hogy a legtöbbjük mögött nincs betegség és a kiírt gyógyszer vagy terápia nem használ. Előfordulhat, hogy a végén le akarnak százalékolni, vagy az ideggyógyászatra küldenek.
3. Kakaó helyett ajánlom a szójatejet és a gabonakávét, mint tejeskávét. Viszonylag jó kakaóhelyettesítő a karobpor, de kakaóitalnak szerintem szörnyű. Azért megpróbálhatod, hátha neked ízlik.
4. A kávéba én is a steviát ajánlom, esetleg jobb híján glukonont, vagy semmit.
5. A főzelékekbe barnarizslisztet használtam annakidején, de egy picit olyan lesz, mintha morzsás lenne. Lehet használni teljesőrlésű tönkölylisztet is, viszont azt érdemesebb rántásnak elkészíteni, úgy sűríteni a főzeléket, aztán a végén, amikor elzárod a gázt, beletehetsz egy pohár natúr joghurtot.
Krumplifőzeléket valóban csak éhhalál ellen használj, (remélem, nem túl sokszor van:)
A kenyeret magad is megsütheted, vannak jó kis receptek. Például nagyon jó az indiai csapati is.
Igen: előfordul, hogy a candidiasis okozza a gyermektelenséget. Ha ez így van, akkor a jó hír, hogy egy megfelelő terápiával lehet ez ellen tenni.
Szia! Olvastam,, hogy voltál már vizsgálaton és megállapították, hogy gomba! Nem tudom milyen ez a voll vizsgálat?
Én novemberben voltam egy orvos-természetgyógyásznál mert én már régóta gyanítottam, hogy candidám van, de engem sajnos se a házi orvos, se a nőgyógyász nem vizsgáltatott candidára! Ez a természetgyógyász vért vett és kiderült, hogy igazam volt candidám van. A candidától nagyon sok minden lehet. Nem gondoltál már arra, hogy te is csináltass egy vérvételt, sajnos ez fizetős ahol én voltam!
Nekem az orvos részletesen elmondott sok mindent és írt fel szereket! Ezeket meg kellett rendelnem és januárban valamikor kezdem el a terápiát!
Ha gondolod és érdekel szívesen írok még erről!!
Üdv. Éva
Sziasztok!!!! Sehol senki??? Hogy vagytok?
Üdv.
Haliho!
írtam, hogy candidára gyanakodtam, erre ma kaptam a kórházból egy leletet, hogy nem stimmel valami.
Neoplasticus hámelváltozásom van.. Valakinek volt már esetleg ilyesmi? Bocsi, hogy ide írtam, csak gondoltam hátha.
Köszi a választ.
Judit
Üdvözlök mindenkit!
Régen beleolvastam ebbe a topicba, és volt valaki aki a candida diéta 4 szintes folyamatát leírta. Hogy mit szabad és mit nem stb.. Akkor szerettem volna elmenteni magamnak de ez valahogy elmaradt.
Sajnos már többször is kerestem, de nem találtam meg ebben a topicban, és nem tudtam az összeset végigolvasni miatta.
Ha valaki tudná, hogy ki volt az a személy aki idemásolta, illetve megtalálná, elküldené nekem azt a hozzászólást nagyon hálás lennék!!
Köszönöm szépen!
Jó egészséget mindenkinek!
Sziasztok!
Szeretnék véleményeket ill segítséget kérni a problémámmal kapcsolatban.
Az arcomon vörös, csomós foltok vannak, elég csúnya. Voltam bőrgyógyásznál, aki csinált hámvizsgálatot. Kiderült, hogy gomba. Elvégeztettem a voll vizsgálatot is. Ott megállapították, hogy többek között a bélrendszeremmel is problémák vannak. Régebben voltak nőgyógyászati panaszaim is (ezek most nincsenek). Az arcomon lévő fertőzés egyre csak erősödik. Már átterjedt az egyik szememre és a homlokomra is egy kis részen. Az orvosok nem tudnak vele mit kezdeni. Elküldtek candida-allergia vizsgálatra is, de erről senki sem tud semmi, sehol sem csinálják.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok