Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Sziasztok!
Növényi sajtot szabad-e fogyasztani a diéte során?
Szép napot mindenkinek! Üdv!
Köszi, egyre jobban!
Köszönöm a sok szép üdvözletet!
Bocs, hogy nem mindig válaszolok, de nagyon sok az is, amit a fórumba, meg egyéb levelekre kell válaszolnom (plusz a család, háztartás, tanulás, munka, gyerekek, mint mindenkinek:)
De jól esik, az biztos!
A diéta sosem árt. Amikor valami jelzést kapsz a szervezetedtől, annak oka van. Két-három hét diéta csak jót tehet, akár candidás valaki, akár nem.
A keserű grapéval nincs tapasztalatom, ezért nem tudom, hogy milyen eredmény várható. Azt sem tudom, hogy ilyesmire szabad-e használni?
Szia! Zsu, hogy vagy? Azért jó, hogy megjöttél!!
Üdv:
Köszönöm a válaszod! Szerinted akkor nincs is szükségem a diétára?! Vettem már grape cseppeket, el is kezdtem inni, de a keserű változatot! Azzal is megcsinálhatom a tamponos tippet, mert szivesen kipróbálnám?! Vagy gond, hogy keserű?
Üdv!
Szia
Nem, abban biztos vagyok, hogy nem Te voltál. Gyógyult valaki volt, idejött elmondani a tapasztalatait és segíteni másoknak. Akkor másolta be a szöveget is, de aztán emlékeim szerint el is tűnt. Nekem ez rémlik, de persze tévedhetek.
Egyébként már mindegy is, mert a neten hosszú keresés után rátaláltam a hőn áhított szövegre. :)
Azért köszönöm!
Szia!
Én másoltam ide, de sajnos úgy gépeltem be és nem mentettem el, úgyhogy csak újragépelni tudnám, hacsak valaki nem emlékszik,hogy hányas hsz. volt...:(
A kúra első három hetében érdemes tartózkodni a szextől, ha nőgyógyászati problémák vannak. Igen, elkaphatja tőled, ha valami miatt a férjednek vagy párodnak legyengül átmenetileg az immunrendszere. Erről már korábban írtam. Olyan is előfordulhat, hogy csupán mindig visszaadja neked, de neki különösebb baja, tünete nincs. Erre is érdemes a grape cseppet használni.
Nem tudom, te mivel kúrálod magad, a mi programunkban ugyanaz a kúra a férfiaknak is, néhány eltéréssel.
Jól hangzik, amit leírtál, én egyedül a béltisztítót hiányolom, ami viszont a legfontosabb elem, a gombaölő mellett.
A vizelet pH-ját méregetni lehet, de becsaphatod magad. Annak az eredménye sokmindenen múlik. (Még a stresszen is) Azért, ha megnyugtat, akkor csináld. Valahol olvastam, hogy akkor lenne hiteles, hogyha naponta többször néznénk, evés előtt, evés után, lejegyeznénk több napon keresztül az eredményt, s ha egy bizonyos intervallumon belül van az átlag, akkor elfogadható. Sajnos ennél többet nem tudok róla, úgyhogy ne kérjetek kérlek pontosítást:)
Szia! Boldog új évet!
Jó olvasni, hogy pozitív eredmény is van valakinek:)
A víztisztító jó választás volt. Csak azt tartom jónak, ami lúgos vizet csinál. Az R/O is olyan.
Kíváncsi vagyok az eredményedre!
Lehet, hogy elég, ha nagyon odafigyelsz a higiéniára és bevezeted otthon a grape csepp használatát. Próbáld ki: édes grape cseppet szívass fel tamponra, tedd fel éjszakára, majd probiotikummal kevert élőflórás natúr joghurtos tampont tegyél fel következő éjszaka. Ezután érdemes valamilyen tejsavas irrigálást végezni, aztán este megint grapés tampon. Ezt hat napon keresztül váltogasd. Az alsóneműidet külön mosd, s mindig tegyél a mosóvízbe grape cseppet.
Ne csak WC után, hanem előtte is moss kezet, mert sajnos a kezünkkel viszünk "oda" legtöbb bacit- akár gombát is.
Ha ez nem hozna eredményt, akkor érdemes egy candida szűrésre elmenni.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok