Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Köszönöm, sajnos nem kaptam meg.
Mégegyszer az e-mail: ujvari@net-tv.hu
A lányok dicsérték még az utifű maghéjat, valaki írta itt, hogy allergiás rá, remélem nem te voltál. Szóval ez kisebb kiszerelésben kapható.
A 3-4 alkalmat a fiam béltisztítási folyamatán keresztül figyeltem meg, de azért ez lehet egyénenként változó. Javaslom, hogy hétvégén próbáld ki, mert a 2 nap alatt azért már fogod látni, hogy neked hány alkalommal kell menni a wc-re, és milyen állagú lesz a székleted. Ha hasmenést okoz csökkenteni kell az adagot. És szerintem 2 hetet elég végig csinálnod tekintettel az előzményekre. De ebben Zsu a nagyobb szakértő.
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, már több fórumot végigolvastam, kissé elfáradtam.
Kérlek javasoljatok megbízható orvos-term.gyógyászt, vagy candidára szakosodott profit, ahová kezdésnek elmehetnék. Azt már tudom, hogy candidám van. Gondoltam elmennék colon hidro-terápiára kezdésnek, de szeretném, ha valaki figyelemmel kísérné a diétát, stb.
A Medic Poliklinikát néztem ki először, de valamiért annyira nem szimpi.
Nagyon megköszönném, ha írnátok, inkább e-mailben, mert ritkán fórumozom: ujvari@net-tv.hu
Nagyon köszi!
Na az van, hogy már 2 hónapja diétázom, de most jöttem rá sok dologra. Az első időszakban csináltam a szigorított diétát de csak grape cseppet szedtem, az meg ugye nem valami sok. Utána kezdtem visszavezetni már dolgokat, kb ugye 1 hónap után, így túrót meg ilyesmiket. De mivel gondolom kb semmit nem értem ennyivel, most veszek béltisztítót. Csak nekem most a bioboltban a Colon extrát ajánlották, ami kapszula, 120 darabbal, szóval kb 2 hónapig tartana ki. De akkor gondolom nem kell mindet beszedni... Vagy de? 2 hónap az rengeteg idő... Vagy ne azt vegyem, hanem a port? Már fogalmam sincs, de azért fölöslegesen nem szívesen dobnék ki 7000 ft-ot. Jó, nem fölöslegesen, de hátha a por olcsóbb vagy mit tudom én... Mr eléggé elegem van az egészből, azt gondoltam, hogy minden csodaszer beszedése nélkül is majd kigyógyulok belőle, de már látom, hogy teljesen esélytelen. Inkább elölről kezdem az egészet, akkor nem lehet probléma. Amúgy tényleg csak a diéta mellett grapecseppet ittam, meg ezüst kolloidot, meg candida teát. Tényleg mindent kivontam amit csak tudtam, kivéve a kávét. De sajnálom, arról nem tudok, nem is akarok lemondani. Kb. táplálkozás terén az a napom fénypontja. De gondolom 1 dolog maradhat, az úgysem káros annyira, meg max savat csinál. Mindegy eszem majd sok zöldséget hogy lúgosítsa.
Igen köszi warj, erre voltam kíváncsi. Ha 3-4 alkalmas wc-re menetelről van szó, az nem olyan gáz, mert végül is amúgy is annyiszor megyek néha... Csak az a lényeg, hogy a suliban ne kelljen... :D
Amikor átfutottam, nem mentettem le. Aztán nem tudtam megnyitni a mailboxot és egy idő után feladtam. Bocsi!
Köszi az infót még egyszer.
Nem gombaölés és béltisztítás az első szakaszban szigorítottabb diétával. Ezt hívják tisztítási szakasznak.
Második szakasz, a többi megengedett élelmiszer fokozatos visszavezetése, a probiotikum, vitaminok ásványi anyagok szedése. Ezt hívják feltöltő szakasznak is.
Vagyis gombaölés és béltisztítás csak az első szakaszban történik, probiotikum, vitamin és ásványi anyag pedig csak a második időszakban.
Nem igazán értem teljesen a hozzászólásod utolsó mondatát.
A Colon Clenase-t ha elkezded inni, akkor is meg fogsz maradni az iskolában. A béltisztító nem hashajtó, ezért nem kellene hogy menjen a hasad. Normál esetben naponta több alkalommal lesz székleted, valamivel lazább, mint a megszokott. A fiamnak 3-4 alkalommal volt, de nem hasmenés, ő is iskolába jár és nem okozott gondot egyáltalán, pedig mi reggel vettük be étkezés után. Ha mégis okozna akkor próbáld meg délután vagy este meginni, hogy reggel mielőtt suliba mégy letud a dolgot :-)))))))))
Azt írd már meg légyszi, az utolsó mondat mit takar? Mert ugye a béltisztítás és gombaölés egyszerre történik a diéta első 2-3 hetében, egy szigorítottabb diétával.
Halihó!
Valaki meg tudná nekem mondani mi történik ha el kezdem szedni a Colon Cleanse-t? Meg tudok majd maradni az iskolában, vagy egész nap ülhetek majd a wc-n? mellette mit szedjek majd? meg vissza az alap sanyarú diétához?
Elvileg ebben nincs:
Szerintem a terápiával van baj, azért nem látsz változást. Mint ahogy írtam is, az előbb a terápiának megvannak a maga szakaszai, és nem én hanem természetgyógyász találta ki.
Az hogy hónapokig szedjen valaki gombaölőt az szerintem nem jó, azt írtad a kutatások alapján jöttél rá, hol találtál erre.
Én annyit tudok mondani, hogy a fiam meggyógyult a mi általunk javasolt terápia alapján, és az egy év alatt mióta én itt vagyok már többen is. A 6 év alatt mióta a fórum mőködik szerintem már össze sem lehetne számolni. Gondold át, szerintem nem jó amit csinálsz, nem szabad hónapokig csak zöldségen élni, köretek nélkül. A tejtermékek ha allergiát okoznak azt hagyd a csodába, de a fehérhusok, a tojás, a gyümölcsök, a gabonafélék mind mind szükségesek.
A hónapokig tartó gombaölő szedése nem jó, mert tönkre teszi a szervezeted és a májad. Nem kiírtani kell őket, hanem visszaszorítani normál helyzetbe. Ráadásul béltisztító nélkül semmit sem ér a gombaírtás, mert az elpusztult gomba toxinokat termel. És ha tényleg hónapokig tervezed a gombaírtást és mellé a béltisztítást, akkor a szervezeted totál legyengül és nemhogy jobban lennél, hanem még mindenféle tüneteket fogsz produkálni, sőt minden vacak betegség ledönt a lábadról.
Írtam egy cikket, de még ellenőrzés alatt áll, ebben le lesz írva a diéta menete, de szerintem elküldtem már neked e-mailben is.
A diétát olyan szempontból nem csináltam így, hogy amikorra megtaláltam ezt a fórumot már túl voltam kb. két vagy három hónapnyi diétán és a Diflucanon. Ekkor csak zöldségeket ettem, leginkább nyersen vagy párolva, sütve. Gabonaféléket sem. Egy hibát követtem el, hogy néha napján ettem burgonyát, mert akkor még úgy tudtam, hogy azt lehet.... sajnos. De egyébként mindent szigorúan betartottam, még az édes ízt is kerültem. Úgy értem nem használtam még Steviát vagy Nyírfacukrot sem.
Eszembe jutott, hogy nálam már volt Nystatin por is, kb. másfél -két éve, amikor biorezonancián kijött állítólag a candida albicans. Ekkor szedtem egy hónapig por alakjában, de sajnos nem diétáztam mellé, mert a rendelőben ahová a rezonanciára jártam azt mondták, hogy az hülyeség, csak max. cukrot ne egyek. Így nem lett semmilyen pozitív hatása a szernek.
Szóval össze vissza kavarva csináltam mindent kb. Most már jó ideje bevezettem a gabonaféléket stb. A tejtermékeket nem igazán, ugyanis vélhetően tej allergiám van, így ezeket minimális mennyiségben fogyasztom. Vitaminokat is szedtem, ill. szedek egy ideje. De nem változik a világon semmi.
Legutóbbi kutatásaim szerint a gombaölő gyógyszerek szedését ki kell tolni három, vagy akár hat hónapra, és ezzel együtt le kell csökkenteni a dózist, hogy ne legyen májkárosító hatása (vagy legalábbis kevésbé). Mivel állítólag a gombák rezisztensé vállnak és fütyülnek rá, illetve ha jól tudom 28 naponta van valami spóraérésük, így aztán az egy havi adag kevés. Én lennék a legboldogabb, ha ez nem így lenne, mert már herótom van a sok gyógyszertől. De ugyanakkor én vagyok a példa is rá, hogy lehet benne valami, mert akár hogy vesszük is háromszor szedtem egy- vagy majdnem másfél hónapig gyógyszert és fütyültek rá. Kivéve talán a Nizoralra, de onnantól meg el kezdett hullani a hajam rettenetesen.
Azon gondolkodom nem kellene-e megismételtetnem a hólyagtükrözést és ragaszkodni a mintavételhez... ha még nem késő egyáltalán. De lehet, hogy onnan is hiába vennék már le a mintát az is fals eredményt mutatna.
Nálad tényleg simán lehetnek fals negatív eredmények, puszta logika mentén is erre lehet következtetni, hisz szedtél gombaölőket.
Érthetetlen, hogy nem vettek mintát a hólyagtükrözéskor, de ezt már visszacsinálni nem lehet.
Reméljük, hogy az új dokid rutinosabb ezen a területen.
Mihamarabbi gyógyulást!
IGg és IGm. Tudomásom szerint az IGg a 3 hónappal ezelőtti az IGm pedig a mostani állapotot mutatja.
Széklettenyétés kimutatja a gomba fajtáját (csak önmagában nem megbízható kimutatási forma).
A terápiát úgy csinátad ahogy javasoljuk 2-3 hét gomaölés béltisztítással szigorított diétával, és utánna a vitamin és ásványi anyag feltöltés, probiotikum, (gombaírtás és béltisztítást itt már abba kell hagyni) és a megengedett élelmiszerek visszavezetése?
Mert pl akkor is előfordul, hogy nem gyógyul valaki, ha az első időszakot hosszúra húzza, és nem kezdi el a második feltöltő szakaszt. Ugyanis totál legyengíti a saját szervezetét. A gombaölést nem szabad a végtelenségig húzni, mert tönkre megy a mája az embernek.
Még annyit, hogy mindenkitől a Nystatint hallom, hogy az jó. Warj is írja, hogy a kisfia attól gyógyult meg. Tényleg, mennyi ideig is szedte ő?
Olvastam róla, hogy ha gyógyszer, akkor ez a legjobb, ennek van a legkevesebb mellékhatása. Ezért nem tudom miért van az, hogy mindenki mást akar erőltetni és nem ezt. Biztos azért nehogy meggyógyuljak? Kész agyrém.
Sziasztok ismét!
Azért vagyok nagy gondban mert... Én februárban már csináltam egy egy bő hónapos Diflucan kúrát, akkor derült ki egy hólyagtükrözés alkalmával, hogy a hólyagomon gombatelep van. Sajnos mielőtt el kezdtem volna szedni, nem történt mintavétel és ez által pontos meghatározás. A kúra nem segített, semmit sem javultam így tovább léptem. Újabb orvos, ez után Nistatint szedtem egy hónapig, itt már bekapcsolódtak a természetes kiegészítők a BWL a Para protex stb. Ekkor kicsit javult a helyzet, majd miután leálltam a gyógyszer szedésével az a kicsi javulás is tovatűnt. Laborom még itt sem volt. Ez után mentem el én balga az első vértesztre, ami negatív lett. Itt ha jól emlékszem IgM-et néztek. Továbbléptem. Csináltattam máshol egy tesztet, itt már néztek mellé nyelvkaparékot és hüvelyváladékot is. Ez utóbbi kettő negatív lett, pedig mindkét helyen gombás vagyok ezerrel, a vér pedig „határeset”. Ezúttal IgG-t néztek. Sajnos nem tudom miért ezeket nézik, ismereteim szerint az IgA értéke árulná el a nyálkahártya helyzetét gombaügyileg. Így amit Labula ír, nagyon is lehetséges lenne, csak nem nálunk. Szóval idegesített a dolog, hogy nem tudom mivel állok szemben és nem tudom így leküzdeni, így újabb orvos és ezúttal neki volt egy jó ötlete, miszerint, a párom még nem szedett semmilyen gombairtót így ő lehetne a tesztalany. Neki vett vért és nyelvkaparékot. Az eredmény tegnap lett meg, a nyelv negatív a vér IgG pozitív+. Sajnos semmilyen érték nem szerepel a leleten, és így most azt sem tudom ugyebár milyen fajta ez. Nekem muszáj valamilyen gyógyszert szedni erre, mert a természetes kiegészítők biztos nagyon jók, de nekem nem használnak semmit, szóval kevés. És mivel elég sok gyógyszert szedtem már be feleslegesen és most egy hosszabb kúrának nézek valószínűleg elébe, biztosra akarom tudni, hogy a megfelelőt szedem e, mert nem mindegyik reagál ugyanúgy egy adott gyógyszerre.
Azt, hogy ezúttal a jó orvosnál kötöttem ki, csak remélni tudom. A héten is végeztem egyel. Még nem szó szerint, de már nem állok messze tőle...:)
Tehát mivel még a párom „érintetlen” a gombairtóktól valamit vele kellene kezdeni, hogy megtudjam milyen fajta ez, mert én már reménytelen eset vagyok ilyen szempontból. A ProLabornál is IgG-t néznek? Ott még nem voltam...
Két hétnyi ötletem simán van, utána meg lesz egy csomó új hozzávaló, ami új kajákat jelent.
Ráadásul most kényszerből csupa olyan dolgokat eszünk, amik nagyon finomak, de alapból ritkán vagy egyáltalán nem foglalkoztam az elkészítésükkel.
Egyelőre nem szendvicsezek, csak azt az ehetetlen lepénykenyeret majszolom. Abból kevés fogy egyszerre :D
Azt is csak azért, mert nem szeretem a kajáimat felönteni olajjal, ha meg csak zellert, céklát, retket, cukkínit, meg ilyesmit eszem, akkor az 1000 kalóriát is művészet elérni.
Warj, azért a 6 év az nagyszerű. Ha akkor a helyes étrenddel folytatjátok, talán nem szaporodott volna túl még egyszer. Egyébként meg szerintem ez alkati kérdés, hogy kire, milyen hatással van a stressz, a nem megfelelő étrend meg egyéb behatások. Van, akiben a gombák szaporodnak ilyenkor jobban, van akinek felmegy a koleszterinszintje, vagy rákos sejtek szaporodnak el stb.
Nekem erről az egész candida misztikumról megvan a saját elméletem. Szerintem mindenkinek részben igaza van, a dokiknak is, akik állítják, hogy nincs candida betegségnek új formája, meg a természetgyógyászoknak is, akik állítják, hogy kell figyelni a tünetekre, akkor is, ha nem szervi eredetű :)
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok