Esmya tapasztalatok (beszélgetés)
Dokihoz ultrahagra nem mostanában megyek, szabin van...
Icus, lejjebb írtam valahol a sajátomat, hogy hatott a gyógyszer, mit okozott..
Azt gondolom nekem levált a mioma. És annak a " cuccnak " távoznia kellett valahol, valahogy....
( szerintem táskába készenléti csomag, és próbálok a legkevesebbet foglakozni a betegségeimmel ( van több is sajna )
Sziasztok!
Nekem tegnap írta fel a doki az Esmyat. Én 48 éves leszek a nyáron, én már nem szeretnék szülni, viszont ha lehet a méhemet megtartanám. Dokim, azt m ondta bármikor elkezdhetem szedni a gyógyszert, erre most olvasom a használati útasításában, hogy a ciklus első hetében kell. Május utolsó hetében volt küretem, (erős-hosszantartó-kiszámíthatatlan vérzés, azóta kiderült a myómák mellett volt ott egy polip is), azóta még nem jött. meg. MOst már erősödik a medencetájéki fájdalmam, szerintem várható. Nekem már sok küretem volt, azért is merült fel a méhkivétel. Én már próbálkoztam a Mirénával is, amíg nem löködött ki nagyon jó volt, sajnos csak fél évig tudtam használni. Most utolsó mentsvárként az esmya-t próbáljuk meg a dokival. Szerinte, lehet, hogy ettől el is marad a mensim és akkor lehet nem is lesz szükségem a méh kivételre. A küretek után, nekem is általában 1-2 évig rendben volt minden, csak aztán elszabadult a pokol és annyira elegem van már...
Sziasztok!
Nekem van két sértetlen doboz ESMYA tbl.Ha valakinek kell eladnám reális áron.
Nagyvonalakba leírom mi történt. Részletekbe nem mennék bele...
2 hét van még vissza a bogyóból. Ma megyek vissza az orvoshoz, fejezzem be a kúrát, még egy adag, vagy mi legyen...
Teljesen váratlanul bejöttek a " vörösök ". ;)
Na ez nem volt vicces helyzet. :'(
Még jó hogy a lakáshoz nagyon közel voltam, haza tudtam jönni átöltözni...
Telefon az orvoshoz : Ergamm csepp. Max 20 csepp 3 X..
Köszi a választ.
Holnap kezdem meg az utsó dobozt.. tehát kb 1 hónap múlva megyek. Kell mennem. ( terveim szerint. ha csak nem kérek időpontot, mert a közelbe leszek. És " kierőszakolok " 1 ultrahangot. legyen ott valami nyoma, rám hogyan hatott. Csökkent, stagnál stb. Főleg, mert ahogy már többen írtuk, nem olyan régi ez a tabi )
Fehérfolyás szerű, nem büdi, nem erős, inkább pecsételő.
Volt ilyesmi valakinek? mármint folyása...
Azt gondolom, az a mioma ( valami kis daganat ) zsugorodik, folyadék van benne, annak valahol távoznia kell...
Vagy menyjek vissza a dokihoz? Azt kellene. Fele bogyón már túl vagyok, megvárnám míg elfogy.
Március végén kezdtem el. ( írtam már )
Második doboz, első levél vége. 2 X 14 db levél / doboz. Áprilisba nekem se volt mensi. Végig csinálom a felírt 3 doboz kúrát. Remélem csökken az a mioma.
Szia Rencsi 41!
Az Esmya betegtájékoztatója szerint, a menstruáció kimaradása mellékhatás, de nem törvényszerű, szóval szerintem nincs gond, ha neked megjön mellette. Én a 2. hónap végénél tartok, nekem teljesen kimaradt azóta a menstruációm, más mellékhatást szerencsére nem érzek.
Sziasztok! Új vagyok itt,bár pár hónapja olvasgattam a fórumot,amikor előszőr szóba került nálam az Esmya szedése.
Most egy probléma miatt regisztráltam és kérdeznélek Titeket,volt e valakinél olyan,h a szedés közben rendesen megjött.Második hónapja szedem a közepénél tartok,de sehol nem írtak ilyesmiről.Néhány oldalt végigböngésztem,de nem nagyon merült ez fel ahogy láttam,egy valakinél volt hasonló csak.Picit megrémültem.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?