Esmya tapasztalatok (beszélgetés)
Elkezdtem, az első levél épp ma fogyott el.
Reggel szinte mindig korán kell kelnem. Így ez az idő a jobb, ha már napi 1 tabi...
Igen a mellékhatások.. Nem szeretek belemélyedni az ott írtakba. Hogy ne befolyásolja a " gondolataimat ".
De azért átolvasom..
Pl az hogy álmos vagyok, nem új dolog. Más bajomra a muszály bogyó, az összevissza időjárás csinál ilyent....
Az is mellékhatás ha a bogyó szedése alatt pecsételős vérzés van?? :((
Melót kellene néznem, nem dokikhoz mászkálni....
Jól vagyok a bogyóval, most még. Kb 1 hete szedem. ( 26 - tól )
Remélem súly probléma nem lesz.
Szia Pöszke:)
Több hónapja olvasom a fórumot, néha hozzá is szólok.
Nekem is Esmya után végeztek laparoszkópos Chorbak műtétet 2014.11.21-én. Féltem nagyon, így utólag már nem olyan nagy dolog volt :)
Szorítok, hogy áprilisban meg tudjanak műteni. Ha gondolod kérdezz nyugodtan. Van egy másik fórum itt a hoxán, ami a méheltávoltításról:
Én itt merítettem erőt a műtét után.
Puszi: Csinszka
Sziasztok!
Egész jól viselem. eddig még. Kevesebb görcsoldó kellett, kicsit görcöltem csak, így nem tömtem azt a tabit is magamba. Na meg az ergamm csepp is elmaradt.
Kegyetlenül fáradt vagyok, de ez egy nagyon hosszú út miatt van. Reggel szombaton, 2 órás buszozás, nem a falujáró fajtából.
Este felé, 3 órás vonat, majd kis várakozás, még fél óra busz. És csak 1 városi járat kb 15 perc..
Tuti a sok utazás " termése " a fáradtság.
Gondolom nincs jelentősége hogy reggel szedem ezt a tabit.. Napi 1 db a lényeg, ha nem tévedek, és megszakítás nélkül a 3 doboz...
Nagy reményeket fűzök. Fejbe el is döntöttem " használni " fog.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?