Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
Ezek szerint, bár mi később találtuk ki, beelőztünk. ;o)
És egyébként már mindent megszerveztetek? Gondolom... :o)
Szia! :o)
Köszi a linkeket.
Ma sikerült felhívnom az anyakönyvi hivatalt, és nagyon rendes volt a nő, mert az egyetlen szabad 23-i időpontra hajlandó volt minket beírni. :o)
Július 17-én meg megyünk jegyzőkönyveztetni. :o)
Már "csak" a többit kell megoldani...
Lagzi nem lesz, így viszonylag egyszerű...
Ha tudtok esetleg jó és olcsó fodrászt,sminkest, fotóst, segítsetek! :o)
Köszönöm szépen...
Meg persze bármilyen jótanácsot, ötletet szívesen fogadok. :o)
itt találsz párat
Sziasztok!
Ne haragudjadok, képtelen voltam egyelőre visszaolvasni (de majd igyekszem), így lehet, olyat kérdezek, amiről már beszéltetek...
Van valami olyan hely vagy telefonszám, amin keresztük az összes budapest anyakönyvi hivatalról lehet érdeklődni? Azt kéne kiderítenünk, hogy van-e még adott időpontra netán hely...
Majdnem mindegy, hogy melyik kerület, csak a dátum lenne fontos és közeli (augusztus 23.)
Hirtelen felindulásból kitaláltuk, hogy mi szeretnénk akkor összeházasodni. :o)
Viszont amúgy meg Németországban élünk, és így elég macerás. Majd júli 14-én tudunk Pestre menni intézkedni...
Remélem, érthető voltam, és remélem, tudtok segíteni. :o)
Minden ötletet szívesen fogadok. :o)
Mi mindent elintézünk év elején...de nem azért mert annyir aügyeske vagyunk, hanem mert most építkezünk, és a meghívok kihordása is elég sok szervezés árán sikerült, d emár cska 5 család van:)))
Mi sokan lezsünk 1701 nekem az első , és remélem az utolsó és szerettük volna, hogy oylan igazi, nagy, esküvő legyne. nem elsz semmi giccs, de szép lesz, finom ételekkel, és nagyon jó zenével:)))
Igen, mi egy naposak vagyunk:)))
Debrecenben lesz a házasságkötés és Hajdúszoboszlón pedig a buli.
Nem leszünk sokan, kb 30-40 ember, és nem csak amiatt, hogy nekem nem ez lesz az első házasságom.
Szervezésben még sehol nem tartok, majd a jövő héttől belehúzunk.
sajnos kezd nagyon elromlani ez az egész... mindenki mást akar, csak azt nem amit mi! anyám állandóan veszekszik velem, hogy milyen sokba fog kerülni, meg hülyéz állandóan a párom anyja meg mindent akar irányítani. nem tartom magam akarat gyenge embernek, de én már csak bólogatok...
többet ilyen nem lesz. ez a nap már nem az, amit mi elképzeltünk
sziasztok,
nekem már csak 2 hét és kezdődik! félek, hogy nagyon-nagyon meleg lesz!
Szia Mano!
Neked is jó hétvégét, és amint tudsz jelentkezz.
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?