Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
Sziasztok!
A polgári szertartáshoz Ti választhattátok ki a zenéket?
jó szórakozást!
majd írd le részletesen,hogy mit szerveztek neked, így tudok belőle ötleteket meríteni :)
akkor érezd Magad csudajól!!!!
ez nagyon jó ötlet!!
jó szórakozást!!!
Lányok! Ma lesz a lánybúcsúm :)))
Már nagyon izgulok. Beöltözök "hamis" menyasszonynak :) feher cipo, feher harisnya.. találtam egy jó kis feher háloinget.. es szep feher szunyoghalobol meg fatyol :)
Azert viszem a rendes ruhamat is.. csak a csajoknak akartam nemi kis meglepetest :)
én a kölcsönzőben rendeltem, mert ahhoz a ruhához eléggé díszes fátyol jár, és most itthon van velem, és ha a párom nincs itt, a tükör előtt abban pózolok:)
tiarm nekem is lesz, de csak ha a konty mellett döntök, ha ki lesz engedve akkor kis viragokat akarok:)
Nekem a ruhám kölcsönözve lesz, mert megtalálktam a megfelelőt, a menyecském igazi rakott szoknyás, fűzős. Ehhez képest az menyasszonyi vissszafogott, kézi csipkés, de valahogy beleszerettem.
nekem adnak a menyasszonyihoz kis fátlyat (lesz kis tiarám is :)) mindig az volt a vágyam kicis koromban h legyen kis tiarám :) de a templomba szerenték, hosszú fátyollal bemenni (gondoltam anya majd a temlpom ajtajában átcseréli? de ti hol vesztek fátytolt, az én is szívesen megtartanám :)))))))
én varratni akartam, de aztán bementem ebbe a boltba, és pakkkkk, megtaláltam álmaim ruhájt, és még rám is jött:) úgyhogy kölcsönzöm!
az én fátyla is meseszép, de nem ér a földig:) monjuk az uszaly na az igen...
hogy álltok a készüléssel?
Neked is saját ruhád lesz? Úgyértem h nem kölcsönzött! A fátyol örök emlék, én semmi pénzért nem adom:) az én álmom hosszú csipkefátyol, amit húzok magam után...de még nem találtam megfelelőt:(
A ruhám is főleg csipke lesz, sok sok alsószoknyával.:)
Szisztok:))
Gondoltam jó lehet ha van egy oylyna hely, ahol összegyűlünk és meg tudjuk beszélni, ki hol tart a készülődésben. Nekem aug 23.-án lesz a nagy nap! :)
Írtam neked néhény ötletet priviben!
Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok!
Szerintem én vagyok a kivétel ebben a göndör vagy egyenes haj témában!:) Nekem természetes göndör a hajam és nagyon imádom! Semmi gondom nincs vele, nem kell naponta fésülködni, csak megrázom reggelente és máris úgy áll, ahogy kell! Viszont az igaz, hogy ehhez királylányos menyasszonynak kellene lennem, de én nem leszek az!:) Teljesen távol áll tőlem, én inkább vagány menyasszony lennék!:) A fodrászom is meglepődött, amikor ezt előadtam, de mikor megmutattam neki a képet az álomfrizurámról, ő is rögtön mondta, hogy tényleg ez az én stílusom! Május 3-án megyek próbahajra, remélem olyan lesz, mint ahogy elképzeltem!
ez valóban így van! mindenki a máséért vam oda. de é n tényleg gyerekkorom óta göndör rakoncátlan tincsekre vágytam.
tök jóó, az én ruhám is királylányos, mitn a mesékben, habos-babos, csipkés, gyöngyös, és hatalmas uszálya van. vettem is hozzá egy meseszép fátylat, de az esküvő után nem tom mit csinálok vele:)
Mindenki ezt mondja! De tudjátok, akinek göndör az egyenest, akinek egyenes az göndört akar...
Most tervezem a ruhám, valami királylányos kéne ehhez a hajhoz:) Csak tényleg fátyol gondom van, meg fogok sülni!!!
Amúgy szerintem a csillogó, hosszú egyenes haj a legszebb!!!
ok! holnap küldöm a képeket!
nekem is szög egyenes, de tavaly nyáron tettem bele ilyen hullam dauert, ami fél év alatt kiegyenesedik. akkor nagyon szép volt, de kiszárítótta a hajm, szóval megbántam.
mindig göndör hajat akartam, de ezek utn elfogadom hogy egyenes, és még a sok csavaró és lakk se segít, ahogy Neked:)
május 1-jén megyek, tetsznek egy kontyot és lefotózom. majd becsavarjuk es abbol i lesz egy haj csinálva, és meglátom mennyire tart:)
Szia mano!
Az én hajam tök göndör, természetes módon, szivesen adnék belőle, merft én meg nem birom kihúzni a legszuperebb vasalóval se:)
Nem tudom mi legyen vele, az én párom is kiengedva szereti, de a hajam+fátyol...hát elég gáz vízióim vannak..:)
Grat a meghívókho, és szerintem jól tetted, hogy visszaküldted! Bár a mieénken nem volt ilyesmi, hogy gyülekezés:)
A hajam még nem tudom hogy lesz! A Párm és a Szüleim a leengedett félig feltűzöttre esküsznek, én vacillálok! Írj priviben egy mail címet, és holnap átküldök 2 hajat, ami nekem leengedve tetszik, de csak holnap tudom küldeni, mert a képek a melóhelyen vannak!
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?