Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
hali mano! vettem észre, hogy el vagy tűnve:) május elsejénmegyek próbasminkre és hajra.. alig várom, össeszedtem pár frizurát ami tetszik, aztán meglátjuk:)
Neked is szép napot!
Szia!
Köszi Neked is!:) Összeszedek pár címet, aztán előadom az ötleteimet a varrónőknek. Már néztem árakat is, én azt hittem varratni drágább!!! Tök jó, hogy saját ruhánk lesz!:)
igen, ha a köszönőajándékra gondolsz:)
nekünk hűtőmágne slesz a mi képünkkel, meg a nevek és a dátum, és ez egy ilyen kepeslapszerűbe van beillesztev amin szöveg van, hogy köszönjük, hogy osztoztak velünk a boldogságban:)
Én elég "nagy" méretű vagyok, így rámutattam "kicsiben" egy olyanra, ami nekem nagyban kell :)
A honlapjuk: www.elizabethn.hu
Nézz körül. Remélem nem vágnak ki innen, hogy ilyet ide beírtam :)
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék kérni esküvői emlékkönyv elkészítésével kapcsolatban! Vmi olyasmire gondoltunk amibe a picikori képeinket, első közös fotókat bele lehetne tenni és amibe a vendégek írni tudnának.
Szia!
Minden ötletre vevő vagyok!:) A világ végére is elmennék álmaim ruhájáért, ezzel gondolom minden menyasszony így van. Amúgy ez hogy működik, én elmondom, ő lerajzolja? Vagy katalógusból kell mutatni vmi hasonlót? Én már vagy 1000oldalnyi ruhát átnyálaztam, de csak 1-2 tetszik! Katasztrófa vagyok, tudom...
Ha minden igaz, én pénteken megyek a próbasminkre. Bár a naptárom bent van a mhelyemen.. így itthon sose tudom mi mikor van :)
Most a héten volt pár lemondás a lagzit illetően, én kis hülye olyan rosszul veszem. Pedig tudom, hogy mindenki úgysem lehet ott...
Szia!
Köszönöm, érdekelne a cím, mert nekünk csak jövő májusban lesz az esküvőnk!:) Pont azért szeretném a ruhával kezdeni, mert azt tart a legtovább, és nehéz jó varrónőt találni, ismeretlenre pedig nem bíznám! Elég különleges ötleteim vannak, szóval remélem nem fog elhajtani vagy ilyesmi!:)
Privibe küldd légyszi!!!
Szia hanim!
Én varratom a ruhámat! Nagyon szimpatikus a varrónő, kifejezetten menyasszonyi ruhák varrásával foglalkozik. Amit negatívumként tudok mondani róla, hogy Várpalotán dolgozik és nagyon hamar be kell hozzá jelentkezni, mert annyi munkája van. Például én január végén voltam nála méretvételen és június 7-én lesz az esküvőm. Ha ennek ellenére is érdekel, szívesen megadom az elérhetőségét!
Sziasztok!
A 7végén befejeztük a meghívó hordást. Most már kezdek izgulni...:) Már csak ilyen 1-2 elmaradt meghívó van nálunk. És már csak 1hónap...:) Május elején megyek kozmetikushoz most még csak teljes arckezelésre, hogy a miteszereimtől megszabaduljak. Meg be kell jelentkeznem fogorvoshoz is. Az is csak rutin fogkőeltávolítás (de azért utálom). És holnap lesz az utolsó jegyesoktatásunk is. Most, hogy mindennek kezdünk a végére érni egyre jobban izgulok. Most jutott el az agyamig, hogy férjhez megyek...:) Azt hiszem kezdek pánikba esni...:) Eddig nem fogtam fel igazán elvégre csak a "munkámat végeztem". (Rendezvényszervező vagyok) De most eljutott az agyamig, hogy ez a saját esküvőm. Csak én borulok ki ezen időnként?
Sziasztok lányok!
Van köztetek valaki, aki varratja a menyasszonyi ruháját?
Szükségem lenne egy megbízható, ügyes varrónőre!:)
Ha tudtok valamit, légyszi írjatok! Köszi, és mindenkinek további jó tervezgetést-készülődést!
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?