Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek, aki férjhez ment és azoknak is, akik ezután fognak.
Csatlakoznék én is a csapathoz, miután 2 hete "kiderült", hogy az idén férjhez megyek.:))
Az igen......sok sikert:)
Mi kettőt szeretnénk, de mi jövőre ráállunk az ügyre. Szerenték fiatal anyuka lenni, 2009 végén, 2010 elején szülni:)))) Mi is szerenténk utazni, de már gyerekkel. Most a nászút Törökország elzs, és jövőre tavasz vagy ősz Róma.))))) a lakás meg kész lesz elvielg júliusra:))))
Mikor és hova mentek nászútra?
Miért a kóürház??? Nincs baj ugye? Készülés folyik, már csak pár nap:)))))
Puszi mindenkinek.
Tényleg eprecske beindula ygerek project, vagy még vártok???
szépjóreggelt Mindenkinek!
hol vannak a friss feleségek??
és Ti lányok? mano? hogy álltok???
nagyon aranyos vagy, köszi!!!!
na mesélj Te hogy éled meg a házas életet?:) én nagyon boldog vagyok:)
Lányok! Nem tudok mást írni, se szavakat mondatokba önteni... röviden: GYÖNYÖRŰEK VOLTATOK!
Gratulálok mindannyiótoknak, sok boldogságot. Örülök, hogy minden olyan volt mint az álom!!!
Végre! szép kerek olvasmány - a képeket is meglestem - csini voltál - most megyek gyereket fektetni, majd holnap jövök
pusza mindenkinek
hát az egyik apróság, hogy a csokrom, nem az eldobó, hanem a rendes a n apraforgó az otthon maradt, és a templomban és a fotózáson nem volt nálam:)
a másik, hogy Édesnayámnak nagyon sokat kellett rohanni, mert nem segített neki a kínálásnál senki, csak későn kaptak észbe.
és Édesapám a vendégek egy részét otthon hagyta, így vissza kellett menjenek értük, de időben felértek azért:)
ezek ellenére csodás volt, és köszönöm a jókívánságokat!
Szóval Kedves Lányok itt egy kis mese a szombatról!
Olyan volt, mint az álom! A budapesti Szent István Bazilikába kezdődött az egyházi esküvővel, ahol ahogy régen, az oltárnál a fátyol felhajtása után pillantott meg a Kedvesem!
A Szüleim együtt kísértek végig az oltárhoz, és az uszály csak úgy úszott utánam!
A misét az első unokatestvérem tartotta, aki pap így nagyon személyes volt, még sírtam is! :)
Aztán fényképezkedtünk a sok gratuláció után, és indultunk le a Velencei-tóhoz!
A vőfélyünk egy nagyon idős, eszméletlen aranyos bácsi volt, aki a lánykikésérsnél megsíratatott bennünket!
Egy meseszép virágkapu (az odavezető úton a kapuig szorták a rózsákat:)) alatt kimondtuk az igent a polgári keretén belül is!
Aztán eldobtam az eldobócsokrom a lányoknak, nagy volt az öröm! Téptünk kalácsot, és a Párom kapta a nagyobbat, így Ő lesz az úr a háznál!:)
A vendéglőbe befele jól megszórtak mindket rizzsel, így bőséges gyermekáldásnak nézünk elébe!
A vacsora fantasztikus volt, a tortánkról nem is beszélve, amit mind a 100 vendégnek én vágtam fel, és ezt értékelték!
Éjfélkor 10 gyertya között eltáncoltuk a csodás angol keringőket, amitől mindenki el volt ájulva, nagyon szép volt, majd megszöktünk! :)
Hleyettünk visszatért a bolond menyasszony, és a bolondvőlegéy, nagy sikert arattak!
1 fele mentünk vissza a menyecskeruhába, és körbevitt a párom bort, én meg a grillázstortát és a köszönőajándékokat, mindenkinek személyesen!
4:30ko ért véget a mulatság, és eszméletlenül sokat mulattunk!
Volt egy két apróság, ami nem volt kellemes, de semmi nagy dolog!
Szóval, olyan mint egy álom számomra az esküvő, és mindenkinek azt kívánom, hogy legalább ennyire csodálatosan sikerüljön a Nagy Napja!
(Bocsi a hosszúságért :))
Csilla
ok, csak poénkodtam volna ezzel a házasélettel, mert gondolom így esküvő utána azért van mit csinálni, pakolni, rendezgetni, köszöngetni ...
szívesen meg is néznélek az iwiw-en, ha tudnám a neved, elhiszem, hogy ott laksz, ahol, de így nem tudlak megnézni :(
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?