Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetés)
Nagyon édes babó Balázska :)
Ezen felbuzdulva, én is töltöttem képet Zsófiról :)
Holnap babaúszás... jön valaki?
Sziasztok!
Bocs, hogy ismeretlenül bepofátlankodok, de szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e terhes torna tanfolyamról itt a városban? Már mindenhol próbáltam után nézni, de semmi. Régen, úgy tudom a műv.házban volt, most viszont a honlapjukon nincs róla szó. Ha valaki tud segíteni kérem írjon, akár privit.
Köszi
Az jó..én nekem a mai napom nagyon nehéz volt...meghúzódott a nyakam, nem pihentem tegnap sem semmit, Babo az éjjeli alvás miatt nappal keveset alszik,ma. 3x fél órát aludt kb..és mar ki voltam bukva megint.
Szóval nem tudom mi a jobb, igynem sok mindent tudok csinálni..
Jó ejt.
Sziasztok,
huuu Nicho, én osszeteszem a kezem, BAlazska most 3 és fel hónaposan este 21-21.30-tól reggel 8-9-ig alszik...
Nem akarlak elkeseríteni, de lesz még rosszabb is! Még nőni fog a pocakod is, és nem tudsz tőle hogy feküdni. Legalább is én ez miatt ébredtem sokszor + a sűrű pisilés. Min. 3X keltem egy éjszaka a terhesség vége felé.
Aztán ha megszületik, egy darabig a picúr nem hagy aludni. Bár kívánok, hogy hamar átaludja az éjszakát, ne úgy mint az én lányom. 5 hós de 2X kel enni éjszaka. 2 körül és hajnali 5 körül.
kiváltottam a várandós csomagok,kaptunk2db extra rózsaszin cumit:)Alig volt benne valami a képen egy csomó minden volt,kicsit csalódtam,de ajándék lónak.....
Állitolag a Szövő u-ban van egy hely ahol az autósüléseket áthűzzák hallottatokerről? nem találok semmi infot
Szia!
Üdv újra. :)
Arra nagyon vigyázz,hogy ha elkapod,igyál sok folyadékot.
Én szoptatok még,egy délután alatt hánytam-fostam..este 10-re végeztem,reggelig aludtam és másnap semmi bajom nem volt.
Hátha te nem kapod el.
Szia,
A láz sosem jó,de pl.mi elkaptuk mindhárman,de egyikünknek sem volt láza.
Ha nagyon magas lenne a lázad,mindenképp beszélj a nőgyogyászoddal.
Sia Pincsi!
Köszi jól vagyunk, az éjszakáink nem túl jók. Berninek úgy néz ki jön a fogacskája. És éjszaka is gyakorolni akarja az átfordulást, mert hogy már mindkét irányban megy neki. Hátáról hasra, hasról a hátára.
Már elkezdünk pépeket eszegetni. Azt legalább nem bukja vissza. Eleinte csak pár kanállal kapott, de pár napja az ebéd már pép szokott lenni.
Mint már írtam, férjem jár az autóval így nem nagyon tudok eljárni semmilyen foglalkozásra a gyerkőcökkel. Pedig jó volna. Max. a műv. házba. De már a kerekítő, ahova jártunk Bálinttal, sem olyan jó mint régen volt, mert már más tartja....
Szia!
Üdv. újra itt! Az én kisfiam 2,5 éves a kis hercegnőm pedig 5 hónapos volt 14-én.
Kolos 1 hét múlva 1 éves.
El sem hiszem...úgy elszaladt az idő,hogy nem jön hogy higyjem.
Mi nem járunk semmerre.Öszintén szólva nincs időm.
Itthonról dolgozok,igy ha van napközbe kicsi szabadidőm(kb.20 perc)akkor azt is kell csináljam,amúgy éjjel szoktam dolgozni,máskor nem érek rá.
Kolos keveset alszik,egész nap pörög,égész nap vele vagyok,férjem 5-6 fele jön haza,akkor tudok kicsit felszusszani és lazábban végezni a dolgom.
Várom a tavaszt de nagyon.
Egyebkent, sziasztok lenyaok!
Mi tegnap anyóséknál voltunk Komáromban, ajnározták egész nap Balazst, el is fáradt rendesen.
Olyan fura volt, a családban jan.1-én szuletett meg egy pici baba, egymás melle tettük a két babát és nem is jött, hogy higyjem, hogy a három hónap ennyit jelent. Így mint idő nem sok, de sokkal hosszabbnak érzékelem egyebkent naponta. Kezdem elfelejteni, hogy milyen volt Balázs nélkül.
De ez a csöppség milyen pici..mintha több év telt volna el..
Ti hogy vagytok? Kimba, nicho..nektek van meg egy nagyobb gyerek, ti jartok erre a csiri-biri tornára?
Ja és kismamák..van egy 8 db-ból álló szülésfelkeszitő cd csomagom. Meg kell mondjam vannak jó dolgok benne, mindenkepp ha féltek..mert általában az első babanal mindenki fel...meg egyebkent is jó belehallgatni. El akarom adni a vateran, de ha valakit érdekel és vigyáztok rá;)), szívesen kölcsönadom.
Szia krry...igen, emlékszem, irogattal nekünk.
A mi Balázskánk 3 és fél hónapos..;)
Szia Krry!
Üdv ujra:)
Hogy vagytok?
Merre is laktok?
Gyereeeeee :)))))
De jó lesz!
Legalább megbeszéljük a babaúszást.
pussz