Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetés)
Sziasztok!
Vissza olvastam. A fb-n a zárt csoport jó ötlet. Már régóta vagyok egy nyári babás csopiban is és nagyon jó közösség lett belőle. Akit tudtam bejelöltem, ha valakit kihagytam Balázs Anikó vagyok jelöljetek be.
Amúgy jól vagyunk, Berninek vasárnap reggelre kibújt az első fogacskája. Múlt héten elkezdett kúszni. Ha benn leszek a fb-n a csopiba majd feltöltöm oda a videót.
sziasztok,
Mortocska, mi beszéltünk a lányokkal róla amíg nem voltál, Marietta csinált a facebookon egy csoportot, "Érdi kismamák- anyukák :)" - nem a csere-berés, mert az is van, de az csre-eladásról szól. Jelöld be es beenged a csoportba. Vagy: Koszta Marietta.
Szóval, én már tevékenykedem, jövő hétem jön a gyerekorvos oltani és kérek tőle igazolást, mert kell az usziba, már csak ezért is valószínű,hogy elmarad az e heti.
Kicsit aggódom az úszópellusért, hogy baki ne történjen, jó legyen. De egyébként muszáj kimozdulni, már csak azért is mert hanem lassan megint bedepizek..
András most már nagyon optimista, jól sikerült az interjú...de hát ilyenkor nem mindig csak ez a lényeg. Sok minden döntő.
Lányok, jól vagytok? nagyon eltüntetek..
Imola,
örülök nektek, h jön a tesód, a párodnak drukkolok az új melóért. :)
Kicsi vízbe beletettem, de a kezem a feje alá tettem, mert már görbült le a szája, és úgy jó volt,lubickolt a lábával, de nem sokáig, de kezdetnek jó. :)))
Ha meggyógyulsz, akkor talán mehetünk is úszni.
pussz mindenkinek
Sziasztok, Babo nálunk jól van szerencsere, velünk sincs komolyabb gond. En valahogy nem tudok kigyógyulni ebből a megfázásból, úgy néz ki, hogy most már kitart tavaszig, de nagyon nagy baj nincs. úGY örülök, jönnek Erdélyből bátyámék jövö héten.
Andrásnak úgy néz ki összejön a munka, talán mindkettő akár. Nagyon drukkolok.
Koszmó gondunk most nekünk is lett a kutacsnal..kicsit be is pirosododtt, hogy kapirgáltam... mert hát anya türelmetlen és a racionális gondolkodást néha túlmúlja a türeletlenség. Meg amúgy a kutacsnál dörzsölni én sem merem. Szóval már a pirossága kezd elmúlni és bemegyek kevertetek a patikában szaliciles kenőcsöt, az hamlasztó. Azzal szokták kenwegetni, majd le kell mosni.
hat Mortocska, SAJNALOM.
A védőnő tanácsára bekentem babaolajjal, rajta hagytam 1 órát, sapiban, majd lemostuk samponnal, és utána kellett átdörgölni durva törölközővel, na, és azóta ordít,ha a lába a vízbe ér :(((
Rossz tanácsot adott?
Most azt próbáljuk,h kicsi víz, és beletesszük, meglátjuk,h mi lesz.
A dokitól kell igazolás az úszáshoz????
Feb. 6-án megyek 4. hós oltásra, megkérdezem.
Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mert a gépem javították, de ma este visszakaptam. :)))
Az úszás nálunk tolódik, mert a legutolsó olajozásos-hajmosásos-ledörzsöléses procedúra óta Zoé ordít,ha a lába a vízbe ér, így lassan próbáljuk újra megszerettetni vele a fürdést, előtte imádott lubickolni, de a koszmó miatti szenvedés levette a kedvét. :(
Elég nehéz így, úgy visít, és néz ránk, nagyon rossz.Nálatok is volt ilyen?
üdv.,
Móni
Hat lányok, megint visszaestem a megfazasba..az éjjel olyan köhögesi roham jött ram, h le kellett menjek aludni a nappaliba mert Apát is zavarta szerintem és ma 2 allasinterjúra megy. Kicsit ízgulok érte, na meg most ezen múlik az anyagi hatterunk. Elméletileg egy várandós anyuka helyébe vettek fel határozott idejű szerződéssel, persze az igéretek ellenére, hogy átírják hatarozatlanra, közöltek a múlt heten, hogy február.21 az utolsó napja. Azért reménykedünk, mar 2 hónapja angolozik, nemetezik..
Szóval megvannak az ízgalmak mostanra, emiatt a mai fogaszatom is lehet elmarad, nem biztos visszaer..az uszi is pénteken lehet elmarad ha nem javulok. Pedig mar nagyon készülök most mar.
Babo nagyon aktívka, jól van. Nektek kellemes új hetet.
Mi szólnátok hozzá, ha lenne egy zárt csoportunk a facebookon? Ott tudnánk képeket feltölteni, stb.
Létrehoztam egy csoportot: Érdi kismamák- anyukák :)
Akinek van kedve jelöljön, és felveszem a csoportba.
Pincsi! Én is bejelöltelek a FB-on, ha nem gond :) A csoportba feltöltöm majd a fényképet a fürdőgatyóról.
Én fent vagyok, Máthé Imola. Jelolj be, így konnyebb lesz. Talán az első alkalom elott telefonálni kell, úgy tudom. Meg Mortocskaval majd szeretnénk menni tornára. Az úr ős utcában van, aránylag közel hozzánk, a Babót a hatadra rakod egy hordozoba (ok adnak) és amolyan tancszeru...
Egyebkent baromira várom a tavaszt, akkor mar lehet sétálgatni...
Sziasztok, Marietta, megkoszonnem ha csinálnál fényképet, hogy megnezhessem. Akar el is megyek érte. Minden pénteken van?
És igazából mit csinaltatok? Ti is most voltatok először?
Nem emlékszem mit írtál, mennyi idős a babód?
Bocs a sok kérdésért..lehet akkor majd tarsulunk mert jó lenne kis társaság.
Nagyon jó volt a babaúszás. Élvezte Zsófi, megyünk jövőhéten is.
Az úszópelust mi a DM-ben vettük. A méret azon is kg-ban van megadva, mint a sima peluson. Azt ráadod, és utána egy fürdőnacit. Ha nincs Balázskának, vagy nem találsz, akkor én szívesen adok nektek kölcsön. Barátnőm hozott múltkor egy pár ruhát, és volt köztük fürdőruci. Neki kisfia van és háát... elég kisfiús gatyók. Van benne egy 3-6 hónapos méretű. Nagyon édes, kék csíkos. Ha gondolod lefényképezem és felrakom,hogy megnézhesd.
Thaifun.. gyorsan elrepül az a pár hét... és utána végre te is karodba foghatod a Csöppségedet :)
Krry! Akkor pár hét múlva találkozunk a babauszin, ha ti is a Ficánkába jöttök :)
[link] r va_szo_jelenteset/
Lányok, az oldal cenzúrázva van, ez egy nagyon jó link, a gyerekek véleménye a "k u r v a" szóról.
Csak úgy megy át a link, hogy a link én levő k u r v a szót szóközzel írtam. Azt ki kell venni, tehát rendesen egybe írva..
Jó szórakozást.
Lányok, azt olvastam, hogy a Hipp beszüntette az ingyenes babacsomagot januártól, erről vki tud vmit mert én készültem kiváltani februárban? Minden jót megszüntetnék..hat igen..a baba-mama segítség az állam részéről, a fiatalok, gyerekesek ösztönzése, segítsége..
Marietta;), mesélj az uszasról..én kicsit tartok a higieniatól, illetve meg bénázom, nem vagyok tisztában ezzel az úszópellussal sem, meg, hogy mi kell rá..magamnak is kene fürdőruha, de ilyenkor nem tudom hol kapok ;(
Ja és Zsofika nagyon aranyos..
Babci most jól van, éjszaka mar aludt, de a tegnap megebredt..
Többiek, jól vagytok?
Hmmm..nicho, azóta is azon agya ok, hogyan bírod két Baboval..