Epilepszia - A teljesebb életért (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Epilepszia - A teljesebb életért
2 epilepsziás ha együttműködik:
Dj oldalát már mindenki ismeri itt. Megpróbáltam kicsit hozzájárulni, hogy minél többen megismerjék és akinek szüksége van egy ilyen helyre megtalálja. Egy interjút készítettem vele, melyet a fenti címen olvashattok!
Szia! Üdv. a fórumon!
Nincs ilyenben tapasztalatom - hála Istennek! -, de szerintem az oviban nem lesz gond. Legalábbis nálunk ez az egyik betegség, amit emlegetni szoktak, hogy csak ilen esetben adnak be gyógyszert(illetve a másik példa az asztma). Iskola? Addig még sok idő van, ki tudja, mi történik? De a saját tapasztalatom az, hogy ezek a gyógyszerek rendesen blokkolják az agyat, így a teljesítménye alulmaradhat a képességeihez képest. Ha viszont addigra esetleg abbahagyhatja a gyógyszert - remélem, így lesz! -, akkor teljes képet tud mutatni arról, mire képes! :) Sok sikert!
Üdvözlet Mindenkinek!Remélem nem gond,ha időnként Én is csatlakozom hozzátok.Sajnos nekem a kislányom Helga epilepsziás,most lesz 3éves.Az alap betegsége miatt lett epis,mert Neki: Csecsemőkori féloldali(bal)bénulása van.Járunk sokat fejlesztésekre és itthon is figyelünk rá,mert sokszor elfeletkezik a bal kezéről.Nagyon sokat fejlődtünk.Az Ő rohamjai kicsik és enyhék és ami megnyugtat,hogy már egy éve,hogy nem jelentkezett.Ennek ellenére gyógyszer adagot emeltek nála.Helga még szirupot szed,két félét:Depakine R: 3ml,E: 4ml és még Kepprát is: ezt emelték neki 2*1,5ml-ről,3*1,5 ml-re.
Nagyon nehéz természetű ugyan akkor,eléggé akaratos és agresszív(harap,verekszik),bár a másik pillanatban meg elbűvölő és segítőkész.Kérdésem is lenne,szívesen vennék minden Őszinte tanácsot,hogy fel tudjak készülni az esetleges nehézségekre.Főleg a jövője foglalkoztat,mi lesz vele az óviban?Mennyire tudnak rá ott figyelni?Megértőek-e a pedagógusok,a gyerekek?Lesz-e gondja a tanulásban emiatt?Kérem osszátok meg velem tapasztalataitokat,akár priviben is!Előre is köszönöm együttérző válaszaitokat.Hogy segíthetek neki,hogy könnyebben boldogulhasson az életben?Természetesen Én is rohammentes szép napokat kívánok Mindenkinek!
Üdvözlettel,egy aggódó Anya!
üdv újra köztünk :)
merre jártatok?
Sziasztok!
Sajnos túl vagyok egy csodálatos nyaraláson... Sajnos, mert vége, de hatalmas veszteség lett volna lemaradni róla - mostmár tudom! ;)
Képzeljétek, délután indultunk, és egész éjjel navigáltam a páromnak, hogy merre kell menni. Kissé (?) féltem, de még mindig több eséllyel indultunk, mintha én vezettem volna! :) De a lényeg: odaértünk, és semmi gond nem volt!
Pusszantás!
Kedveseim!
A honlapomon már lehet jelentkezni a hírlevélre már a 3. szám megy ki ma annak aki felíratkozik! és a jövő héttől indul az orvos válaszol fórum is melyen egy neurorógus, epitológus, terapeuta főorvos válaszol a feltett kérdésekre. Remélem sikeres lesz a fóruma és hírlevélre is egyre többen jelentkeznek majd!
Legyen szép napotok , Este lszek MSN -en is!!
oké martian akkor be fogom azt tartani amit te mondasz nekem
ádám
Kedveseim!
Ma lhetőleg kerüljétek a vasparipákat, és vigyázzatok az idővel , mert én döglődöm ettől a nagy hőfok eséstől , a szivem úgy kalimpál mint egy agárú nyúlfuttatás után!!
Így reggel mit is mondhatnék , rohammentes szép napot mindenkinek:-)
Hali kedveseim!
Örülök hogy a gyógyulás útjára léptünk !!
Látja valaki az alagút végét??
tudom :)
de attól még tartsd be amit írtam ;)
megint egy nap...qrva meleg , fejfájás, stb.......
mikor lesz már este??
sziasztok ,
bocs amiert mar 1000 eve nem voltam itt es nem irogattam nektek :(
de ha barkinek barmilyen kerdese van arra mindig szivesen valaszolok
Halika ! :-)
Úgy látom még tart a szezon! :-(
Csak feltöltődünk ide megint!!
Szép napot mindenkinek!
szia :)
ha megvan akkor töltsük is ki? :)
sajnos én ebben nem tudok segíteni mármint a kérdőív megszerzésében
hova jársz egyetemre?
További ajánlott fórumok:
- Egyetemen epilepsziásként
- Bezártság, kapcsolatok - epilepszia
- Macska epilepszia
- Szeretném tudni, hogy melyek azok a szakmák, amiket epilepsziások tanulhatnak?
- Ketogén diéta epilepsziásoknak
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?