Endometriózis! (beszélgetés)
Szia,
hűű..... sajnálom, hogy be kellett feküdnöd, most már reméljük minden rendben lesz csak picit rád ijesztett a drága. Feküdj, pihenj sokat, nem lesz semmi gond!!!! Sok sikert és ne erőltesd magadat, gondolom nagyon nem is csinálhatsz semmit, ágyba vagy ítélve még otthon is, míg megerősödik a Babátok!!
Szia Zsozso,
örülök, hogy a katétert nem kell már használnod, nem tudom milyen az a hasprés, de gondolom az sem lehet kellemes.... kitartást hozzá! Nagyon erős vagy! meg is lesz az eredménye hidd el!
Szia,
igen ahogy a lányok is írták sajnos máshol azért lehet, de jó hír hogy az mr nem mutatott úgy mondd semmit, legalább ott nincs!!! Sajnálom a fájdalmaidat, ez nagyon rossz tudom!
Köszönöm a vélemányeket!:)
Remélem sikerrel járok majd én is:)
Koszonom a biztatatast. Akkor remelem nalam is minden rendben lesz. Csak legyek tul a 12. heten :)
De probalok nem tulaggodni mindent :)
orvosilag: mindenki dicséri, engem kétszer műtött, mindkétszer bonyolult műtét volt, teljesen jól sikerültek, a felépülés is jó volt. sztem abban mindenki egyetért, h orvosként ász.
emberileg: nekem bejön a humora, a stílusa, és válaszol minden kérdésemre. amúgy emberileg már inkább megosztja a betegeit, ha jól figyeltem.
:) köszönöm szépen!
Remélem én is, sikerrel járok majd!
Remélem összejön a baba nálatok!
üdv.
Adri
Sziasztok Csajok!!!!!!!!!!!!!Tegnap jöttem haza a klinikáról!!!!!Hála legyen a magasságosnak,hogy minden rendben ment 2-órás volt a műtétem,mindenki nagyon rendes,segítőkész volt!!!!Műtét utáni nap nagyon rossz volt,de a pisilés nagyon jól ment,miután kivették a katétert,pedig emiatt voltam beparázva,hogy mivel a húgyhólyagon is volt endo,hogy fájdalmas lesz majd a pisilés,de NEM !!!!!Sajna mindenhol volt endo,de Bokor doki 2-óra leforgása alatt megtudta csinálni!!!Nagyon örülök végre megtisztított az endotól ezután mi lesz még nem tudom,de nagyon örülök!!!!
Köszönöm a sok biztatást,sokat segítettetek nekem!!!Üdv:Edina!!!!
EndosKisvackor,
Véleményezem neked szívesen, a tények magukért beszélnek:
feb. 26-án műtött, a bal petefészkemből egy 8 cm-s endometriómát szedett ki, és ma ápr. 5-én a lombikos dokim egy szép nagy domináns tüszőt látott ugyanebben a petefészekben, spontán ciklusban. Azt hiszem, ez tényleg magáért beszél.
Sziasztok!
Véleményeznétek nekem dr Bokor Attilát?
Előre is köszönöm!
szia!!
jó rólad hallani!! azt sajnálom, h még nem az igazi a pisilés, de ha jól értem, egyre javulsz, szóval az viszont szuper!! remélem, ma minden oké lesz, majd írj!
Jaj, örülök, hogy jól vagytok. Mindig jut egy kis izgulnivaló. És ez most már így lesz még a szülésig. Aztán meg életed végéig lesz kiért aggódni :)Mikor olvasom, hogy hallani a szívverést, mindig meghatódom. Egyszer, ha én is odakerülök, tuti végigsírom majd az első szívhanghallgatást :D
Pihengess, és vigyázz nagyon pocaklakóra!
Sziasztok!
Jo reg voltam, mert veteles kockazataval korhazba kerultem, mert elkeztem verezni. Ket hetig fekudtem a korhazban, megemeltek a Duhpastont, meg kaptam mast is. Es szerencsere sikerult megmenteni, a mult heti UH-n mar a szivvereset is lehetett hallani. Most itthon fekszek, es szedem tovabb a Duphaston-t. A 8. hetben jarok. Remelem ti is jol vagytok, most probalok visszaolvasni, mert latom sokat irtatok :)
Szia!
Nagyon örülök a jó híreknek. Az, hogy nem kell a katéter, biztosan a gyógyulást jelenti.
Minden jót kívánok neked !
Sziasztok!
Köszi az érdeklődést:-)
Talán alakul haspréssel már tudok pisilni, tudom ennek is örülnöm kellene, de azért így nem olyan egyszerű. Holnap megyek hólyagtükrözésre meg vizeletsugár mérésre. Ja meg a Bokor dokihoz is holnap délutánra kaptam időpontot. Gondolom az urológián majd jól leszúrnak miért nem önkatéterezek, de sajnos nekem az nem ment. Így egy pár napig állandó volt fent majd mióta levette egy magán urológus haspréssel pisilek . Amúgy Ő volt az egyetlen urológus aki biztatott, hogy idő kell, de rendbe tudok jönni. Csak hát mondta, hogy muszáj vissza mennem az urológiai klinikára, mert a többi vizsgálatot sajnos ott csinálják.
Remélem ti jól vagytok!!!!!
Holnap majd írok mi volt.
Köszönöm a válaszokat, én is így gondolom.
Viszek hozzá minden leletet, remélem megnézi és át tudjuk beszélni a lehetőségeket.
Gondolkodunk a kistestvéren.. Nem tudom, hogy vajon bele lehet -e vágni műtét előtt, érdemes -e? Ha így összejön a terhesség, akkor nem kockázatos kihordani az endó miatt? Műtét alatt ő látja, hogy a petevezető rendben van -e? Vagy ahhoz külön vizsgálat van? nekem sajnos csak egy normális p.fészkem van, a másik csökevényes, fejlődési rendellenesség miatt.
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval