Endometriózis! (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget. Dr. Bokor Attilához végre sikerült bejelentkeznem, június 4-re kaptam időpontot. Aki volt már nála az tudna segíteni nekem, hogy első alkalommal milyen vizsgálatokra lehet számítani? Tudom, hogy mindenkinél más a menetrend, de 1-2 példának azért örülnék.
Előre is köszönöm a válaszaitokat és gratulálok a kisbabához ÁgiGábor!
Sziasztok,
Örömmel tudatom mindenkivel tegnap hazaérkeztünk kisfiúnkkal a kórházból.
Született 2013.04.30 17:30 perc és normál szüléssel,na és még 2 éve azt mondták soha nem lehet és tessék rácáfolunk a világra.
A kifiút Migács Szabolcs Richárdnak hívják .
És a férjemmel mindenkink kitartást és sok erőt a további próbálkozásokhoz , soha ne ad fel :-)
Ági Gábor és Szabolcs
De jó, hogy már 24 hetes vagy. Akkor a babó már egész nagy lehet. :)
Remélem most, hogy jön a nyár meg a sok friss gyümölcs és zöldség, talán a vasat is jobban tudod pótolni természetes formában, mert lehet tényleg nem szívódik fel a tabletta rendesen. Én is izgulok emiatt kicsit, mert a családomban sokan vérszegények, vashiányosak, de eddig nekem jó volt a vérképem. Ha jön az áfonyaszezon, biztos minden nap eszek majd. :) Állítólag a vörös húsban van a legtöbb vas, úgyhogy én most kivételesen azt is eszek, persze csak ritkán, kéthetente-hetente egyszer.
Igen, elmúltak. A bőröm most olyan mint régen, pedig én nem is kentem semmilyen krémmel. Én mondjuk 31 vagyok, de szerintem neked is visszaáll majd a rend ha abbahagyod a majd a visanne-t.
:)
Szia,
sajnálom :(. A fogamzás gátló tabletta endometriózisra nem csak tüneti megoldás? Én úgy tudom az a betegséget meggyógyítani nem fogja, maximum a fájdalmat nyomja el.... Az apranaxot nekem a bél miatti endo miatt nem is engedték szedni. Mit mondott a dokit mit akar elérni a fogamzás gátlóval a fájdalmadat csökkenteni?
Sziasztok!
Csak mondom, hogy mit mondott a dokim! Megvizsgált, úgy néz ki, megint az endom előjött, ezért azt akarta, hogy felír egy tablettát, amitől baba lesz, de ez most nem jöhet sajnos össze, így fogi gátlót kaptam, hónapokik kell egyfolytába szednem, ha nem leszek jobban akkor műt. Meg apranaxot írt. Addig lehet kínlódnom :(
Szia,
elmentek végül Bokor dokihoz a lányoddal? Nincsen jobban szegény ezek szerint? :( Hétfőn rendel elvileg, de van hogy kivesz szabit vagy más napon is néha bemegy, gondolom sokan vagyunk így is.... utol érje magát picit.
Hétfői napon próbálj bejelentkezni, 16-17 óra felé. 1 hónapot kell sajnos kb. várni időpontra, a lányom is 24-én megy hozzá először.
Valamit nem értek.. Nem csak hétfőn rendel magánban B. dr? Mert 24-e péntekre esik és most megállt bennem az ütő, hogy valamit elértettem esetleg.
Szia!
Én is a honlapon található számon jelentkeztem be hozzá pár hete, de pl péntek délután már nem veszik fel, úgy tapasztaltam.
Szerintem jó az a szám, nyugodtan hívhatod.
Lányok,
Volt valaki esetleg Vereczkey dr-nál műtéten akár régebben TB-vel vagy most magánban?
Róla sehol nem találok semmi infót.
Szia.
Én is elemezgetem a lehetőségeket. Bokor dr áll nálam első helyen, és nagyon nagyon remélem, hogy fogad. Ha viszont azt mondja, hogy 1,5 év, akkor el fogok rajta gondolkodni, hogy össze tudnám-e valahogy szedni az árát és megcsináltatni magánban. Ez azért sem könnyű, mert a lombikok is sokba kerülnek.
Esetleg megírnád, hogy a Róbert Károlyban mennyi volt az összköltsége az egésznek, és hogy milyen benyomásaid voltak a klinikáról? (Ha itt esetleg nem lehet, akkor priviben)
Ez jó hír! :-)
Gratulálok a picúrhoz!!!!
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval