Endometriózis! (beszélgetés)
Szia!
Igen nekem kellene valamilyen kezelés!Most várom a szövettant és utána.Melyik intézetbe szeretnétek menni?
Szia!
Az érdekelne, hogy milyen formában kapod szuri vagy bogyó?Olvastam, hogy először mindig a bogyó jön, mert az olcsóbb az OEP-nek és utána, ha az nem használ akkor a szuri.És miután nem a legjobb szerintem, nem normális, hogy nem jön meg 6 hónapig,egyébként tisztában vagyok vele, hogy ez kellene.Jobban szerteném kihagyni, háha így is összejönne a lombik már nem akarok várni!
Hol tartasz a kezelésben?Milyen tüneteid vannak?HA, szurit kapszz akkor Te adod be magadnak vagy csak a kórházban lehet beadatni?
Előre is köszi.
Köszi, segítettél!Arra jutottam, hogy ez a mensim valószínű!Remélem nem jön meg megint 2 hét múlva!
Van itt olyan akinek kellett GnRh kezelés, vagy volt lombion?
Köszi a választ Diegóóó és GabCSIGAbcsi!
Tehát akkor elég jellemző mellékhatás a hajhullás.
Nálam nagyon drasztikusan jelentkezik, szép hosszú, dús hajam volt, most meg pár tincs maradt belőle... Már ősszel is hullott valami miatt (tombolt az endó), de fele ennyire. Akkor le is vágattam, már csak vállig ér, most meg kihullik a maradék is :(
Nem tudom meddig tart még, de a visanne feladásának a határán állok.
Talán még egy kicsit várok, hátha elmúlik, de a tükröt letakarom...
Sziasztok!
Most voltam laparoscopiás műtéten melyen a peteveztékeket nézték és az enometriózist távolítottak el.Eddig nem colt különösebb vérzése, de ma igen.Olyan mintha megött voln, bár nem annyi van.Tapasztalt valaki itt ilyet.Hétfőn kellene megjönni lehet a műtét előre hozta?Köszi,ha tud valaki valami okosat!
Igen, én csak biztatni tudlak benneteket, hogy el fog múlni ez is! Igaz picit most megint jobban hullik, mint kéne, de nem vészes, lehet ez csak a tavaszi... :D
Én több mint 2 éve szedem most, korábban 1 évig szedtem és volt pár hónap szünet meg egy műtét közben...
Nekem is borzasztóan hullott, úgyhogy tudom mit érzel... Én is nagyon kétségbe estem, amikor tincsenként szedtem ki a hajam! :( akkor kb a hátam közepéig ért a hajam vagy picit hosszabb volt és annyit tudtam tenni, hogy levágattam rövidre, hogy legalább annyival könnyebb legyen, plusz állandóan a sírás kerülgetett mert minden tele volt a hajammal a lakásban, a kádban, az ágyneműn stb... Így röviden kevésbé volt feltűnő! :D Aztán szerencsére megállt a hullás és lettek babahajaim is, mindenhol lehet érezni h ilyen szurkálós rövid hajak nőttek a hosszabbak mellé, szóval van remény! :)
Kitartás! Sajnos semmi nem használ, csak az idő, úgyhogy türelem! :)
Sziasztok,
Visanne szedőktől szeretném kérdezni:
Volt-e problémátok a hajhullással?
Azért kérdem, mert mióta szedem (28 napja!!!) azóta a fele hajam kihullott, csomókban hullik folyamatosan és nem túlzok ezzel...Alig van már hajam :( Rettenetesen kétségbe vagyok esve.
Fontolgatom, hogy abbahagyom a szedését. Kopaszon nem biztos, hogy nagyon jól érezném magam.
Szia!
Bokor küldött a Lukovichoz? Mi az eljárás Bokornál? Mindenkinek kell menni tükrözésre? Annak is, akinek nincsenek végbél panaszai?
Én 26-án megyek hozzá először...
Sziasztok!
Másfél év szedés után abbahagyom a Visanne szedését. Az utóbbi időben elkezdett nagyon ugrálni a vérnyomásom, a belgyógyász és a kardiológus is a számukra ismeretlen hormongyógyszerre gyanakszik - ezért beszéltük meg, h abbahagyom.
Kérdezem azoktól, akik abbahagyták:
Mik a tapasztalataitok azóta? Hogy voltatok utána? Mennyi idővel az abbahagyás után jött meg? Könnyen visszaáll a ciklus? Mindenre kíváncsi vagyok! ;)
Válaszokat előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval