Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után? (beszélgetés)
Én majd arra leszek kíváncsi, hogy szülés után hogy fogok kinézni. Cic szerint akkorák lesznek a csecseim gyermekáldáskor, hogy külön garázst kell építenem nekik... :D
Apa pedig kijelentette, hogy míg a tervezett mennyiségű csimotát nem szülöm meg, addig nincs újabb ciciműtét (nem is gondoltam minden gyerek után kés alá feküdni, azért annyira nem fájintos érzés) :)
Tudnak, már le is zsíroztuk a műtét menetét a dokival! Csak aztán benyögött egy olyan baráti árat, hogy már ő sem a barátom!:)
Na jó, télleg nem sok...neki! Nálam válság van!
Hát a csecsek tulajdonképpen rendben vannak, csak kicsit lejjebb mint kellene..hülye gravitáció! Már nem a barátom!
De ez még nem is zavarna annyira, viszont a bal bimbó fölött is van hegem, az meg kissé megnyúlt attól, hogy a cicim megindult lefelé...a heg meg nem! Szal nem az a tökély! De pár évig úgy néz ki jóvan ez!:)
Egyébként tényleg kell Kavinton...
Cic, elfelejtettem a műtétem dátumát... március 10? Most komolyan... :) Hiába, na, én se vagyok már húszéves (de legalább nagymellű) :D
Én tegnap "adtam a lelkemnek"... :) de lehet, hogy ma is... hol van még a holnap, ugye... :D:D:D
Hogy vannak a csecsek? - csak hogy ne offoljunk annyit... :) mi ez a rekóműtétre készülés? :(
Írtam w-nek a cicifórumon, hogy jöjjön ide... :)
csak gondoltam, szólok.
Ma nem Kavintont veszek be..:DDDDD
A lelkemnek is használ...vagy legalábbis nem árt!:)
Kavinton, anyám kavinton... :) bár az a léleknek nem tudom, használ-e, de hátha... :)
Néha nekem sem ártana... :D
csoki
Évekkel ezelőtt, mi? Konkrétan tavaly...meg tavalyelőtt!:)))
Este nem leszek...ma nekem lesz jobb dolgom!:))))
De lélekben veletek leszek! Má ha nem felejtem el!:D
Szia Zsazso
mi évekkel ezelőtt a mellplasztikás fórumon "nyomtuk" az okosságokat meg a tapasztalatokat...mi azért abban reménykedünk, hogy egy kis kávéházi csevejre és sírva-vinnyogva röhögésre, betérnek hozzánk a "régiek" is:)
sziasztok csajszik !
nekem tavaly augusztusban volt cici mütét, az adatlapomon leirtam miért is kelett 2 korrekció, de még egy mütét lesz majd áprilisban. A lényeg, hogy mindenki jól járja körbe aki elötte áll, és én mirigy alá sose rakatnám,az szerintem , de lehet , hogy csak nálam , de elöbb - utobb megereszkedik. Az biztos , hogy akinek szépre sikerült , szerencsére ők vannak többen, azoknak az önbizalomban , és a nőiességben sokat segít. itt a forumon nagyon sokat lehet okosodni, akinek van ideje átolvasni a mellplasztikás forumot.
További szép cicis napot nektek !!
előtte toljál le egy kis vegyigyümit, oszt könnyebben megy... :)
no, majd megpróbálok este én is jönni - bár tegnap is ígértem, de "jobb dolgom" volt ;)...
csoki
hát akkor marad ez utóbbi...az erőfitogtatás..
bammeg:)
mizújs csajok? tegnap este nem volt dumaparti:)
ma meg csak későn leszek, úgy 9 körül
addig gyűljünk itt össze...leginkább azért, hogy ne legyünk szanaszét:)
csók
cicc
Max. arra tudok neked paragrafust mondani, hogy kevesebbet kapjál, ha átharapod a torkát puhap...csnek (oppárdon) :)
Amíg nem fenyeget téged, és/vagy a pulyáidat, nem nagyon van mire hivatkozni, hacsak a férfias tested jobb kezével való betakarása általi pofonvágás kilátásba helyezésére... :) Lehet, hogy ez is elég... :D
csoki,
na jóóóóóóóvan..akko megyek akko
:(
Életem Csipkéje! Zaklat a nőies testű! Btk. hanyadik paragrafusára hivatkozzam?? Mer folyton hívogat, meg üzenget..kezd a t..köm tele lenni vele..ha mán a testem férfias..:):):)
én meg most itt
Életem! gyerekezel vagy ápuzol?:)
Na...én itt! Hát még???:) Hát? Még? ha már van mellünk...legyen hátunk is:)
egen vicces kedvemben vagyok megent:)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Most kihez is menjek mellplasztikára?
- Hogyan győzzem meg a párom a mellplasztikáról?
- Sport mellplasztika után
- Szülés utáni történet, avagy mi történt velünk a kórházban
- Nektek hogy sikerült előteremteni a pénzt mellplasztikára vagy bármilyen szépészeti műtétre?