Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után? (beszélgetés)
Sziasztok!
Most lesz a műtétem aug. 8.án. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen ruhákat tudtok (felülre) felvenni? Trikót? Ilyen melegben így is alig lehet megmaradni, és hát ha bevásárolni kell mennem nem mehetek majd garbóba!
Sziasztok! Gondoltam elmesélem az én "kis" történetem.
Májusban közepén műtöttek, mellnagyobbítással és felvarrással. Amúgy is nagy melleim voltak, igazából csak a formája, és a lógása nem tetszett.
Meg is műtöttek, minden rendben zajlott, egy 350cc mellet kaptam.( Méret csak egy kicsit lett nagyobb annyira, hogy a közeli ismerőseimnek sem tűnt fel) Szerencsére nem is fajt, ami ugye nagyon ritka. Pihentem otthon, semmit sem csináltam, mint ahogy az lenni szokott. Végül jött a varrat szedés. Kiszedték minden rendben is volt. Jobb mellem alsó részénél volt egy kis lyuk, ami 2nappal a varrat szedés után begennyesedett es nem forrt össze. Semmi gond, összevarrtak még egyszer, majd még egyszer. Persze a szervezetem kidobta a varratot, és végül a neogranormon segített, hogy összeforrjon. Nagyon boldog voltam, hogy lassan 1,5 hónap után teljesen felépültem. Eltelt egy hét amikor "teljes" életet tudtam élni. Majd egyszer azon a beforrt lyukon elkezdett folyni a savó (olyan mennyiség jött, hogy teljes konyharuha átázott, ez kb. 2órás időszakonként jelentkezett. Újra vissza az orvoshoz (orvosom szabadságon volt, ezért egy másik orvos ápolt) csinált egy nagyobb lyukat, hogy ki tudjon folyni, aminek ki kell. Eltelt 2nap, vissza a dokihoz a lyukat összevarrta ami ismetelten szét nyílt, es egy fekete valami kandikált ki belőle. Vissza az orvoshoz aki közölte, hogy ma megműtenek. Az a fekete valami aki ki kandikált implantátum volt, ami számomra teljesen érthetetlen mivel izom alá ültették az implantátumot. Műtét előtt az orvos közölte, hogy valószínű kiveszik a jobb oldali mellemből az implantátumot. Az aneszteziológus tanácsára, megpróbáltunk egy lehetséges megoldást, hogy új implantátum, belül kitisztítják a mellem. Felkeltem a műtét után, hogy minden rendben lesz most már. Hat nem is sikerült. Kivettek az implantátumot, mivel olyan szinten volt elfertőződve, hogy utána mar nem a mellemért küzdöttek volna. Persze műtét után közöltek, hogy az implantátum nem szakadt le. De azért a kandikált ki a lyukból, érdekes ugye? Persze most már ezt sem hiszem el. Tegnap műtöttek, 3 hónapig fél mellel élek, hiszen csak októberben lehet visszatenni. Lehet, hogy furcsa, de idegösszeomlást kaptam a kórházban, nyugtatoztak, altatóztak semmi se használt. Valaki hallott mar ilyenről? Mert jelen pillanatban nem tudom, hogy velem, vagy az orvossal volt a hiba?! Jelen pillanatban a májusi műtétből november végére fogok felépülni, mar ha AKKOR minden rendben zajlik!:( Persze "boldog" vagyok, hogy kiszedték és esélyt kapok a gyógyulásra. De ez felfoghatatlan...
Szia! Nem vagyok túl rajta ha lehetséges akkor előre hozzuk jövő hétre ,ha nem akkor 24-én lesz.
Egy barátnőmet nemrég műtötte Kóvári és nagyon elégdett vele.
Szerintem mindenkép konzultálj vele .
Szia Zsazsabanya!
Engem 6 hete műtöttek, nagyon sokféle tapasztalatról hallottam előtte. Volt, aki 3 hétig fetrengett, volt aki azt mondta, hogy 4 nap múlva már dolgozott. A sajátom az, hogy rettenetes fájdalmaim voltak utána 5-6 napig. 3 hétig eszembe sem jutott, hogy felemeljem a kezem, az öltözködés is komoly gondot okozott. De nagyon megérte! :))) Mára már teljesen jól vagyok, végzem a masszázst, ahogy a doki javasolta, és napról napra szebbek és puhábbak a melleim. Szerintem számíts arra, hogy a szépségért meg kell szenvedni és max kellemes meglepetés ér:) ...és vigyázz magadra nagyon, pár hét megér majd egy szebb jövőt:)
SZia!
Én ezt ugy hallottam a barátnőmtől hogy addig kell kenni amig az orvos mondja!!
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne hozzátok mellplasztikai műtéttel kapcsolatosan.
ENgem junius 6.-án műtenek és érdeklődnék hogy mennyi ido a felépülési idő???
Mikor fogom tudni a kezeimet rendesen mozgatni ...stb...Minden részletes info szívesen fogadok!
Köszi!:)
Sziasztok lányok!
75 B/C méretű kompressziós melltartót vennék, ha valakinek van légyszi írjon privit!
Sziasztok! Én csak tegnap regisztráltam, és a kérdésem az lenne, hogy műtött e valakit Dr. Pór Ferenc?
Én kedden megyek hozzá cici és szemhéj miatt. Másik kérdésem, hogy mit szerencsés magammal vinni a klinikára?
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Dr. Tóth Andrással? Feb-ban megyek műtire:)
segitségetkérnék!!!
Mellfelvarrásom volt implantátummal.Szerintem nyilik szét alul a sebem ami fehér szinű ,nem vérzik!!!Kenjem be valamivel vagy huzzak vissza az orvoshoz????Köszönöm!!!!
Szia!
Nekem kedden lesz a nagy nap.
Nem tudok vmi gyógyszerrel előre felkészülni, amit vihetnék magammal a kórházba?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Most kihez is menjek mellplasztikára?
- Hogyan győzzem meg a párom a mellplasztikáról?
- Sport mellplasztika után
- Szülés utáni történet, avagy mi történt velünk a kórházban
- Nektek hogy sikerült előteremteni a pénzt mellplasztikára vagy bármilyen szépészeti műtétre?