Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után? (beszélgetés)
sziasztok!
csütörtök d.e 11kor volt mellnagyobbításom, másnap reggel kivették a drain csöveket, ami szintén nem volt fájdalommentes, ha visszaemlékezek beleborzongok. Tegnap du óta otthon vagyok volt lázam a 2,5 órás autóút után , de azóta minden rendben. Viszont felülni nem tudok akármit próbáltam csak úgy ha anyukám nyomja a hátamat. Meddig tart ez a "béna" életmód? Mindennapos javulás van vagy ugyanez az állapot és utána hirtelen jobb lesz?mikor kb? Valaki irjon valamit mert nagyon elvagyok keseredve és anyukámnak karácsoy előtt más dolga is lenne , de jelenleg igy 2 nappal az operáció után úgyérzem h. karácsonyom sem lesz :(
Szia!
Szeintem ez nem a leszorító pantoktol függ!
Nekem nem volt se mamis melltartom, se pantom és meg se mozdult a cicim! Rögtön a triumph sportmelltartojat adtak ram.
Mar 10 hetes leszek kedden és nem vándoroltak a cicik! Nekem varrva is volt és implim is van!, félig izom alá 330 -as!
Pedig én sokat és hamar mozgoztam. Mar a műtét második napján a hajam is én fogtam össze!! 5 nap múlva pedig dolgozni jártam. Szóval szerintem ,nem csak a pantoktol függ. Nekem sose volt!!
Szia!
Nekem ma a 8. nap, sajnos a cicik nekem is nyakamban vannak - kiderült, nem adtak pántokat amivel le kell napközben szorítani, mert az implantátum elmozdul. Ez nem is annyira szörnyű, de a bal mellem kb. 5 cm-el van magasabban, mint a jobb. A legszebb az egészben, hogy az orvosommal megbeszéltem, hogy 2 hetet a családomnál töltöm Madridban. Még én vagyok a hibás, hogy a legrosszabb időpontot választottam az utazáshoz. Honnan a csudába is tudhattam volna, hogy leszorítópántot kellett volna kapnom. Te sem kaptál ilyet?
Sziasztok
Dunaújváros és környékén keresek plasztikai sebészt. Tudna valaki segíteni? Elöre is köszönöm
Sziasztok!
1, 5 éve tagja voltam a fórumnak. 2011 márciusába 2 gyerkőc után megcsináltattam a cicimet ( DR Traub Alfrédnál) Mellfelvarrás volt + 425cc implant. Gyönyörű lett!
Viszont idén áprilisban becsúszott Hármaska, aminek nagyon örülök, de rettegek a szopitól.
VAN VALAKINEK BÁRMILYEN TAPASZTALATA A PLASZTIKA UTÁNI SZOPIRÓL? fŐLEG HA FELVARRÁS IS TÖRTÉNT?! BÁRMI INFÓNAK ÖRÜLÖK!!!
Köszi!
Sziasztok!
Keressétek a mellplasztikai tapasztalatok fórumot,ott vagyunk,mindenre pontos választ kaptok!:)
Sziasztok!
Én is új vagyok !A fájdalom mellett aggaszt valami a bal mellem izom alatti része dagadtabb mint a másik és ez által olyan mintha feljebb is lenne szerintetek?
Sziasztok
Én szeptemberben tervezek egy mellnagyobbito műtétet Dr Karvasz Tamasnal. Kellene nehány info róla milyen doki. Koszonom
köszönöm, megtörtént, segített is!!!!
:):):)
Szia!:)
Gyere át a mellplasztika fórumra,ott sok segítséget kaphatsz:)
30 ezer nagyon sok sztem.A legtöbb dokinál ingyenes a konzi,akinél meg nem,ott is olyan 5-10ezer körül van
csajok!
mellkorrekciora mennék, és konzi dijra elkérnek 30 e ft-ot. . .
ez normális???
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Most kihez is menjek mellplasztikára?
- Hogyan győzzem meg a párom a mellplasztikáról?
- Sport mellplasztika után
- Szülés utáni történet, avagy mi történt velünk a kórházban
- Nektek hogy sikerült előteremteni a pénzt mellplasztikára vagy bármilyen szépészeti műtétre?