Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után? (beszélgetés)
Sziasztok! Én 2 napos vagyok. 23-án műtöttek. Nem vészes a fájdalom, kicsit mintha ülnének a mellkasomon, de már javul. A mellizom fáj :/
Nehéz nem mozogni :-) néha önkéntelenül is rá feszít az ember, amikor mondjuk keuwt mos vagy ilyesmi...
Nem kell UH-ra szaladni,en ugy gondolom,hogy 10 naposan meg jocskan az odemat erzed fesziteni.
Hidd el,javulni fogsz,turelem.
Az orvosoddal mindenkeppen kommunikalj a gyogyulas folyamatarol!
Jo kezekben leszel:)
Az ido most tenyleg kedvezo egy ideig.
Cataflamot lehet szedni par napig,ahogy erzed.
Ja es sok vizet kell inni!
A mutet utan haspuffadas gyakori,ami kb.egy het alatt szunik meg.
Ami meg kellemetlen egy kicsit,az a felig ulo,hanyatt fekves. Parnakkal kell korbetamasztani magad,ugy elviselheto:)
Révész Dr. Úr fog műteni.
Ahogy látom az első héten a meleggel kapcsolatban szerencsém lesz :)
Milyen fájdalomcsillapítót szedtél?
Ki müt?
Keszulj a melegre! Szerintem az az egyeduli ,ami kellemetlen lehet. Egy ideig nincs zuhany,ez orvosfuggo,hogy ki mikor engedi.
A karodat minimalisan javasolt mozgatni,emelgetni nem szabad,pihenes,kimelet....jo a segitseg az elso idoben.Fajdalomcsillapito 3-4 napig,de van,akinek kevesebb is eleg. A feszito erzes kicsit kellemetlen,de kibirhato :)
Csak a szep cicikre kell gondolni :)
Sziasztok!
17én lesz a mellnagyobbító műtétem.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy mire készüljek a műtét után?
Köszönöm :)
Sziasztok
Én mostansag szeretném muttetni a mellemet. Egyelőre csak frlvarras, majd később meglátom szeretnék e szilikont is.Valakinek tapasztalata, akinek frlvarras is voltak, kit ajánlotok ill. Milyen lett az eredmény. A kiszemelt orvos aGrigalek Gábor, Gaspar Levente. Gasparnal már voltam. Jovoheten készülök Grigalekhez. Szívesen vennék tanácsokat. Köszönöm
Nekem a fajdalmam nulla volt. De komolyan. Ugy jellemeznem az elso hetet h kellemetlen volt es furcsa volt sullyal jarkalni. De nem fajt, nem nyilalt, nem szurt semmi. Ejszaka amikor megpihen a test akkor volt kenyelmetlen es kemeny. 1het utan mar km-ereket setaltam (nekem nincs autom).
Hozza kell tennem h nekem mirigy alatt van. Es nem is nagy, csak 300as. Gondolom ezert viseltem ennyire jol. Na meg a doki szakertelmenek is koszonhetem sztem :)
Amugy most vagyok egy honapos. Alig varom h futhassak. Itthon mar tornazok egy hete. Guggolas, kitores, hasazas.
Sziasztok!
Én a mellaszimmetriámat szeretném megműttetni, ez lehetséges implantátum nélkül?
Eredetileg azt is szerettem volna, de nekem már az is elegendő lenne, ha végre egyformák lennének a melleim... :)
Utóbbi időben nagyon sokat olvastam erről a témáról és a műtét utáni gyógyulásról.
Jövőhéten megyek majd első konzultációra, akkor az eddig olvasottak alapján valószínűleg majd csak májusban műtenének...
Olyan problémám van, hogy július 20-án utazom külföldre (nem nyaralni, hanem dolgozni) ráadásul meleg éghajlatra (olvastam, hogy szolival, napozással vigyázni kell majd) és leghamarabb majd csak decemberben jönnék haza.
Véleményetek szerint mennyire kivitelezhető a műtét ilyen helyzetben?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Most kihez is menjek mellplasztikára?
- Hogyan győzzem meg a párom a mellplasztikáról?
- Sport mellplasztika után
- Szülés utáni történet, avagy mi történt velünk a kórházban
- Nektek hogy sikerült előteremteni a pénzt mellplasztikára vagy bármilyen szépészeti műtétre?