Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Én is ezzel kezdtem, még ma is előkapom, ha cigiformára vágyom.
Arra figyelj, hogy egyik mindig töltőn legyen, mert kb. 4-5 órát lehet szipákolni vele.
Az i-patron sose legyen száraz, mert megég a vatelin.
Kb. ennyi!
Sziasztok!
Mától gyakorlom az e cigizést.Legalább 20óra a net előtt keresgélés után,ma megjött a szettem 510-es 5db i patronnal+50ml lötyi 15ezerért.Ja az aksi280mAh-es 2db volt a készletben.Vélemények?,ha valaki ilyet használ?,hosszú távon is ok?,mert nekem jól szuperál.Nagy füst,erős torok érzés a 18-as löttyel.Esetleg jól jönne lötty infó mind ár mind minőség szempontjából.Utánajártam bőven de egy két cím privátban jól jönne,előre is köszi!
a"kezdő"
hali
tegnap kipróbáltam az ecigim egy olyan helységben ahol 90%-os volt a páratartalom (rossz szellőzésű pince)
irtó zsírkirály állat brutális
kb 6-8 slukk után úgy terjengett a füst a helyiségben mint egy kis büdös füstös kocsmában
ment a karikafújás mint a parancsolat
vakrep
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek, hogy vettem egy eGo spektrumot. Ontja magából a füstöt nagyon kellemes. :D
Köszönöm az F1 infokat!
Felhívtam őket ahonnan rendeltem, visszaküldöm nekik a patronokat és cserélik!
Üdv.:Jony
Ott valami bibi van. Nézd meg, hogy a patron honnan engedi ki a lötyit.
Vigyázz, nehogy tönkre vágja az akksit a beszivárgó liquid!
Sziasztok!
Két hete vásároltam F1 típusú e-cigit és egy kis tapasztalati segítségre lenne szükségem, aki már régebb óta használ F1-es e-cigit.
A kérdésem az lenne, hogy Nektek is ha el van döntve a cigi akkor kifolyik belőle az e-liquid lötyi?
Most nem tudom én rontok el valamit pl a patron töltésénél vagy pedig a patron hibája ez. Tudtok légy szíves segítsetek mert elég felháborító, hogy csak függőlegesen lehet tárolni a készüléket.
Előre is köszönöm!
Üdv.: Jony
Ez azért attól is függ, milyet vettél neki. Nem mindegyik olyan vonzó :-)
Amúgy hasonlóan állok, mint te, az enyém is csak néha-néha használgatja, de remélem, ez majd még változik...
Viszont ez emberfüggő is. Van, aki eleve nem szereti a meglepetéseket, van, aki a technikai újításokért nincs oda, van, aki tart tőle, hogy majd folyton kérdezgetik az emberek, mi az nála, van, akinek nem jön be az e-cigi íze stb.
:(
De majd ha ő akarja, már lesz mivel elkezdenie.
Sziasztok!
Szeretnék áttérni az elektromos cigire.
Végigolvastam nagyjából az egész topicot, hogy ne legyek teljesen tök, eddig mindenre találtam válasz, de ha felmerül egy-két kérdés remélem számíthatok rátok. Köszi!
3590.-nél Nat leírja, hogy mi a helyzet a vatelines patronokkal.
Mindig nedvesen tartani, amikor már nagyon gyengén füstöl, lecserélni!
Van, aki átöblíti meleg vízzel, kiszárítja néha, de a fűtőszálra lerakodott koksszal nem igazán tudsz mit csinálni. Nem felújításra valók, hanem 1-2 hét után kuka!
Gratula a cigidhez!
Szerintem számold meg, hány újratöltést bír ki, mi is kíváncsian várunk egy hiteles mérést:)
Akkor azt nem értem miért irják oda mindenhol,hogy 00 ujratöltést is bir :(
Sőt van olyan oldal ahol azt irják,hogy tesztelték és náluk annyit birt
Gondolom ez az XL vatelines patron...
100 töltést biztos nem bír ki. Ha vatelines a belseje. Jó ha 10-15-öt...
Vatelinest én egyszer próbáltam kifőzni, de az én tapasztalatom és véleményem szerint nem éri meg vesződni a tisztításával. Nem lesz már a régi. Nem adja azt az ízt és füstöt, és inkább előveszek egy másikat.
Ügyelj arra, hogy soha ne szívd szárazra, és akkor sokáig fog tartani. Időnként csöpögtess utána. Tehát ízek váltogatásához nem a legjobb ez a patron, de ha van egy bejövős ízed, akkor azzal sokáig elmehet.
Szerintem.
Sziasztok!
Eddig nagyon bejött az ego1300! Az igazi cigit csak néha kivánom, és kb. 2-3 szálat szivok belöle naponta,azt is csak azért hogy ne vesszen kárba ami még van itthon belöle!
Lenne egy kérdésem is: Azt mindenhol irják,hogy a patron kb. 100 töltést bir, de azt sehol nem irják,hogy kll-e valami tisztitást,karbantartást végezni rajt!!
Ha igen akkor mit kell vele csinálni???
Hali!
Mi van megint a másik fórummal?
"Dolgozok a megoldáson.
eki "
:)
Én nem tudok semmit, nem elérhető. Eki biztos ghőzerővel dolgozik a problémán. Nem aggódom, ha ma nem, pár napon belül biztos lesz valami, vagy a régi, vagy ha komolyabb baj van, akkor valami ideiglenes. Addig is figyeljük a fórum hűlt helyét, a leveleinket, hátha történik valami...
Szívesen segítenék Eki-nek, bármiben, ha tudok... de azt sem tudom, mi a baj, és fejből az elérhetőségét sem tudom.
sziasztok lehet tudni hogy az elektromos cigaretta fórummal mi történt?
Ja amugy inkvizitornak ööö vagyis bocsi mcgyver nek gratula a flava tube videóhoz:) Várhatóan mikor indul ujra a forum????
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?