Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Nem akartalak megbántani, nem olvasol a sorok között, leírtam ez is káros lehet. A YouTube-n láttam a E cigarettának vélt (orvosok által) szájüregdaganatokat, gusztustalan nem linkelem be.
Igaz a cigaretta 4000 idegen anyagához képest a propilénglikol talán nem olyan mérgező.
Elveszítettem tüdőrákban a testvéremet, láttam a rettenetes szenvedését, láttam a vidám 182 cm-es srácból, hogy lett 35 kilós a kínok, kínját átélő ember, aki a halála előtti napon sem tudta letenni a cigit. Senkinek nem kívánom, hogy ilyen állapotba kerüljön.
Ennyi lett volna az üzenetem. Sajnálom, ha sértő volt számodra.
Szia,nem akarok észt osztani, de szerintem nincs adat arról, hogy milyen károsító hatása lehet azoknak az aromáknak amivel ízesítik. Elképzelhető éppen olyan káros, mint a nikotin, kátrány stb., vagy rosszabb is.
Nem tudsz leszokni? Nézd meg az emberi test kiállítást, hasonlítsd össze egy nem dohányzó tüdővel a dohányosét, a tüdőrákosét...ha akkor sem tudod letenni a cigarettát akkor semmi akaraterőd nincs. :(
Szeretnék leszokni a cigiről, de segitség nélkül nem megy sajnos.
Tapasztalatokra lennék kiváncsi a témában, akinek van kérem ossza meg velem.
a kombinációt közzéteheted, csak a webcímet nem (de azt is megtudod csinálni ügyesen ;) )
egyébként engem érdekelne, ha gondolod akkor privátba elküldhetnéd :)
Néztem az oldalon de nem találtam!
Mennyibe kerül? Már teljesen átnéztem az oldalukat.:(
Itt vannak a "Health concerns" bekezdéstől információk, mivel nem olvastam végig, de talán teljes vizsgélati eredmények is:
Health concerns
Kicsit leegyszerűsítve:
A nikotinon kívül, ami a szervezetbe jut:
oxidálódot:
propilén glikol
vegetable glikol
élelmiszer aroma
Ezek közül mindegyik jut a szervezetbe, akár élelmiszerrel, akár a bőrön keresztül (pl. kozmetikumok, gyógyszerek, tisztítószerek stb.)
evaporon tudsz maticát venni...igaz nem pont ez a méret, de rá kell igazítani. Én egora vettem Brenyótól és a mai napig tökéletes, nem kopik stb.
Ha csak sima feketét szeretnél, akkor meg megteszi bármilyen vízálló egyszínű is.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy 3 hete vásároltam egy Stingray 360-ast és már egy hét után gusztustalanul lekopott a matrica rajta( a videón műanyag borítással van egyébként, de erre azt a magyarázatot kaptam, hogy "folyamatosan változnak a cigik külseje...")Na mind1...!
Nem tudja valaki honnan lehetne rá venni matricát?
Vagy egyáltalán van ilyen?
Zsukan!
Szerintem ne nagyon linkelgess shopokat, mert kimoderálják az üzeneted.
Az általad vásárolt modell joycare, másnéven e-healt egy túlárazott izé.
Ugyan ezt a piacon 1500Ft-ért megkapod, de még annyit sem ér.
Nem vonom kétségbe a hír igaz voltát, mégis számomra az a kategória, ahány felrobbant mobiltelefonról hallunk. 1millióból/10millóból 1?
Ennyi belefér, ezeket is csak emberek gyártják:), itt is előfordulhat hibás alkatrész.
Ha az én számban annyi robban fel ahány mobilom már felrobbant akkor boldog leszek:))
E-cigaretta robbant fel egy férfi szájában az Egyesült Államokban. A detonáció oly heves volt, hogy kirepítette a férfi több elülső fogát, kitépett a nyelvéből egy darabkát, és még az arcát is megégette. A balesetet - tűzoltói szakértők szerint - egy hibás tápegység, nevezetesen egy újratölthető elem okozta. A robbanás akkor következhetett be, amikor a férfi a cigarettát erősen megszívta, mert olyankor ad áramot a tápegység. Az eset egy kis irodai szobában történt, a kirepült elem égési nyomokat hagyott még az ülőpárnán és a szőnyegen is.
Az eset vizsgálói nem közölték sem az elektromos cigaretta márkáját, sem akkumulátorának típusát, sem pedig az eszköz korát. Az e-cigaretták gyártói nem tudnak hasonló balesetről. Tavaly 2,5 millió amerikai szívott ilyen cigarettát. Az eszköz kevésbé ártalmas az egészségre, mint a hagyományos cigaretta, mivel kevesebb káros vegyi anyagot tartalmaz.
Nagyon jó!!! :D
Köszönöm szépen. nagyon tetszik az NGP, asszem írok is a húsvéti nyuszinak! :)
Ez az amcsi hír talán a hoax kategóriába tartozhat.
Ilyen robbanást csak olyan cucc produkálhat, amiben nagy nyomás keletkezik erős fojtás alatt.
Ezek a gyári akkuk nem ilyen elven műxenek..
Lehet, hogy házilag gyártotta az e-cigijét az ipse...
:)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?